EA روی بازی‌های Wii U کار نمی‌کند

doostanehsoft

کاربر سایت
EA تثبیت کرد که درحال حاظر روی هیچ یک از عنواین Wii U کار نمی‌کند.

20130308_wii_u.jpg

جف براون، نماینده الکترونیک آترز به Kotaku گفت: «درحال حاظر ما هیچ بازی درحال توسعه‌ای برای Wii U نداریم».

ایشون گفت، این ممکن بود که ناشر در آینده به این سیستم برگردد.

در یک واقعه‌ای از Wii U در مراسم E3 2012، جان رچیتیالو «John Riccitiello»، مدیر عامل EA برای بحث درمورد این کنسول و وعده‌ای که در قبال آن داده بود بروی صحنه آمد و براون گفت: «EA درحال حاظر قول خود را پس گرفت»!

قبل از آن، EA تنها این عناوین را برای Wii U تولید کرده بود: Madden 13, FIFA 13, Need for Speed: Most Wanted و Mass Effect 3.

اکتیویژن همچنین بازی Call of Duty: Ghosts را از Wii U حذف کرده است. خود نینتندو هم ابزار یاس و ناامیدی در فروش سخت‌افزار و نرم‌افزار سیستم است. وی یو پارسال عرضه شد و نتوانست فروش خوبی در سراسر جهان داشته باشد.

منبع خبری

آخرین ویرایش:
والا بلا نينتندو فقط ماريو زلدا نداره. جالبه كسايي هم كه با نينتندو حال نمي كنن فقط اين دو تا رو مي شناسن.
خواهشا يه كم درباره donkey kong, luigi mansion, metroid , kid icarus, proffesdor layton, animal crossing
و ... بيشتر اطلاعات كسب كنين .
وي يو تا الان قابل قبول نبوده اما بدون شك در سال مالي جديد بسيار بهتر عمل خواهد كرد.
آقا من مرده ی این professor layton هستم یه حالی میده عجیب با این که سن بابا بزرگ مادر مادربزرگ رستمو دارم اما شب تو رختخواب یه نیم ساعتی بازی نکنم خوابم نمیبره.

اما در مورد بحث بگم اتفاقا ea مهمه چراشو الان توضیح میدم

دوستان میدونن که بازار آمریکا خیلی خیلی مهمه و یه جورایی بقیه بازارها هم بجز ژاپن تا حد زیادی از آمریکا خط مشی میگیرن. آمریکاییها یه ملتی هستن کلا بازی ورزشی براشون خیلی مهمه اونم نه فوتبال بیشتر اهل بیس بال و بسکتبال و هاکی .... هستن این بازیها هم که انحصارشون دست ea هستش مطمئن باشید هیچ کنسولی بدون ea نمیتونه تو آمریکا موفق باشه دقیقا همین بلا هم سر دریمکست اومد. کلا wii u بدجوری حس وحال dreamcast داره

آخرین ویرایش:
آقا من مرده ی این professor layton هستم یه حالی میده عجیب با این که سن بابا بزرگ مادر مادربزرگ رستمو دارم اما شب تو رختخواب یه نیم ساعتی بازی نکنم خوابم نمیبره.

اما در مورد بحث بگم اتفاقا ea مهمه چراشو الان توضیح میدم

دوستان میدونن که بازار آمریکا خیلی خیلی مهمه و یه جورایی بقیه بازارها هم بجز ژاپن تا حد زیادی از آمریکا خط مشی میگیرن. آمریکاییها یه ملتی هستن کلا بازی ورزشی براشون خیلی مهمه اونم نه فوتبال بیشتر اهل بیس بال و بسکتبال و هاکی .... هستن این بازیها هم که انحصارشون دست ea هستش مطمئن باشید هیچ کنسولی بدون ea نمیتونه تو آمریکا موفق باشه دقیقا همین بلا هم سر دریمکست اومد. کلا wii u بدجوری حس وحال dreamcast داره

حرفت درست
ولی شرکت سگا روی ساترن سود نکرد و ضرر زیادی کرد برای همین وقتی ساپورت دریمکست کم شد این بلا سرش امد
ولی نینتنده فروش خوبی روی gba ,nds ,wii داشته برای همین اگر روی wiiu ضرر زیادی هم بکنه به سرنوشت سگا دچار نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or