EA روی بازی‌های Wii U کار نمی‌کند

doostanehsoft

کاربر سایت
EA تثبیت کرد که درحال حاظر روی هیچ یک از عنواین Wii U کار نمی‌کند.

20130308_wii_u.jpg

جف براون، نماینده الکترونیک آترز به Kotaku گفت: «درحال حاظر ما هیچ بازی درحال توسعه‌ای برای Wii U نداریم».

ایشون گفت، این ممکن بود که ناشر در آینده به این سیستم برگردد.

در یک واقعه‌ای از Wii U در مراسم E3 2012، جان رچیتیالو «John Riccitiello»، مدیر عامل EA برای بحث درمورد این کنسول و وعده‌ای که در قبال آن داده بود بروی صحنه آمد و براون گفت: «EA درحال حاظر قول خود را پس گرفت»!

قبل از آن، EA تنها این عناوین را برای Wii U تولید کرده بود: Madden 13, FIFA 13, Need for Speed: Most Wanted و Mass Effect 3.

اکتیویژن همچنین بازی Call of Duty: Ghosts را از Wii U حذف کرده است. خود نینتندو هم ابزار یاس و ناامیدی در فروش سخت‌افزار و نرم‌افزار سیستم است. وی یو پارسال عرضه شد و نتوانست فروش خوبی در سراسر جهان داشته باشد.

منبع خبری

آخرین ویرایش:
همشون مال بچه های 3 تا 7 سال هستن:bighug:
کیفت که اصلا مهم نیست درجه ی سنی مهم تره هر چی درجه سنی بالا تر باشه کیفت هم بالاتره

خوب من دلم نمیاد 1500 بدم پای کنسولی که این رنج سنی رو هدف گرفته.
همینجوری کلی سرکوفت میشنویم که داریم با این سند و سال بازی میکنیم حالا یدونه هم قارچ خور تنگش باشه دیگه نور علی نور میشه.
در هر صورت برا من یکی کنفرانس E3 آخرین شانسی هستش که میتونم به نینتندو بدم. یا حداقل یه بازی رو معرفی میکنه که ارزش این پول بی زبون رو داشته باشه یا تیر خلاص رو میخوره.

yeeeeep...funny....!!!!:|
نمیدونم این همه بازی خوب از EA میکنید بعد تا یه حرفی میزنه که باهاش موافق نیستید میشه آشغال این کمپانی همین الان یه خبر خوندم از یکی از بچه ها گذاشته بود 18.4 درصد بازار از لحاط فروش فرنچایز در دست داشته که بعد از Activision رتبه دوم هست این کم نیست دوست عزیز

EA در بین منفور ترین کمپانی ها رده اول رو داره....در ضمن حرف من اینه که نینتندو تا به الان در طول حیاتش همیشه به خودش و استودیو های داخلی خودش و همچنین ناشرین ژاپنی متکی بوده و حمایت کردن یا نکردن EA هیچ تاثیری در موفقیت یا عدم موفقیت نینتندو نداره.
این رو سابقه نینتندو در نسل های پیشین هم نشون داده...

آخرین ویرایش:

هیلیارد نویسنده GameInformer با 30-40 سال سن، مراسم ازدواجش رو با تم زلدا برگذار کرد. احتمالا ایشون تو همون 6-7 سالگی گیر کرده. اگر اشتباه نکنم اسم دخترشم زلدا گذاشت. لابد این غربیا هیچ وقت مغزشون رشد نمی‌کنه.

من شخصا هیچ گیمری به جز گیمر ایرانی ندیدم با بازی‌های فانتزی مشکل داشته باشه. البته برام جالبه، همه با بازی‌های نینتندو مشکل دارند، اما بحث Rayman یا LBP که میشه، این دو تا میشه اسطوره‌ی همه OldSchool بازها و ... .

خسته نمی‌شید؟ برید به بازی‌های +30 سالتون برسید، بذارید یه مشت بچه کم سن و سال با ماریوشون حال کنند. نینتندو یه برند محبوب جهانی هست که از 3 ساله تا 60-70 ساله طرفدار داره. یجوری سعی کنید با این موضوع کنار بیایید و انقدر احساس غرور نکنید که بازی‌های درجه 3 روی کنسول‌های MS و سونی رو بازی کردید اما یه تریلر هم از Skyward Sword و Xenoblade Chronicles ندیدید. نمی‌دونم متوجه میشید یا نه، اما علنا دارید با بحث رنج سنی 3 سال و امثالهم توهین می‌کنید.

نینتندو تقصیری نداره فقط در معصومیت گذ شته باقی مونده الان همه چیز در حد افراطی شده گرافیکهای سنگین و اصل بازی وزیبایی اون که نینتندو پرچمدارشه داره متاسفانه در طوفان بازیهای آدمکشی با گرافیکهای سه بعدی سطح بالاگم میشه
به نظر من سالمترین بازیها مال شرکت نینتندو هست

هر روز خبرای بدی میشنویم در مورد wii u ولی نینتیندو هم هیچ حرکتی یا خبری نمیده که دل طرفداراش رو خوش کنه!!!!فک کنم با عرضه شدن ps4 و next xbox کنسول wii u جان به جان افرین تسلیم کنه!!!!!

دوست عزیز کی گفته بازی های رنج سنی فقط برای اون سن خاص هست. یعنی از اون سن میتونه بازی کنه .... پیرمرد 70 ساله هم می تونه بازی کنه. هدف از رده بندی سنی بخاطر اینه که مثلا افراد کم سن و سال بازیهای رده سنی بالاتر رو بازی نکنن. پس وقتی فوتبال یا racing بازی میکنید چرا به رنج سنیش دقت نمیکنید. اتفاقا بازیهای نینتندو اکثرشون از بازیهای 18 سخت تر هستن. نمونش همین ماریو. خدایی ماریو سخت تره یا بازیهایی که حلت میده بازی رو تموم کنی. سری shin megami tensei پیچیده تره یا بازی .....

آخرین ویرایش:
همینجوری کلی سرکوفت میشنویم که داریم با این سند و سال بازی میکنیم حالا یدونه هم قارچ خور تنگش باشه دیگه نور علی نور میشه.
در هر صورت برا من یکی کنفرانس E3 آخرین شانسی هستش که میتونم به نینتندو بدم. یا حداقل یه بازی رو معرفی میکنه که ارزش این پول بی زبون رو داشته باشه یا تیر خلاص رو میخوره.
خب کسی مجبورتون کرده بخرید
خیلی بده کسی شما رو ببینه ماریو بازی می کنید مواطب باشیداشکال نداره شما نخرید تیر خلاص نمی خوره

هیلیارد نویسنده GameInformer با 30-40 سال سن، مراسم ازدواجش رو با تم زلدا برگذار کرد. احتمالا ایشون تو همون 6-7 سالگی گیر کرده. اگر اشتباه نکنم اسم دخترشم زلدا گذاشت. لابد این غربیا هیچ وقت مغزشون رشد نمی‌کنه.

من شخصا هیچ گیمری به جز گیمر ایرانی ندیدم با بازی‌های فانتزی مشکل داشته باشه. البته برام جالبه، همه با بازی‌های نینتندو مشکل دارند، اما بحث Rayman یا LBP که میشه، این دو تا میشه اسطوره‌ی همه OldSchool بازها و ... .

خسته نمی‌شید؟ برید به بازی‌های +30 سالتون برسید، بذارید یه مشت بچه کم سن و سال با ماریوشون حال کنند. نینتندو یه برند محبوب جهانی هست که از 3 ساله تا 60-70 ساله طرفدار داره. یجوری سعی کنید با این موضوع کنار بیایید و انقدر احساس غرور نکنید که بازی‌های درجه 3 روی کنسول‌های MS و سونی رو بازی کردید اما یه تریلر هم از Skyward Sword و Xenoblade Chronicles ندیدید. نمی‌دونم متوجه میشید یا نه، اما علنا دارید با بحث رنج سنی 3 سال و امثالهم توهین می‌کنید.

1- ایشون تو 6 سالگی سوزنش گیر نکرده. ایشون به بهترین نحو داره کودک توش رو خوشحال میکنه. چون از بچگی با اینا بزرگ شده. منتها من از اینا نداشتم. در نتیجه الانم هیچ زیبایی برا من نداره.

2- منظور من هم دقیقا همینه . بازی فانتزی شاید به درد شما ها بخوره چون از بچگی بهش عادت کردین منتها هیچ گیرایی برا من نداره. متاسفانه نینتندو برا امثال من هم هیچ برنامه ای نداره. من تا حالا نینتندو رو تجربه نکردم. البته چیزی هم از دست ندادم چون به قول شما بازی های فانتزی راست کار من نیست. الانم منتظر E3 هستم که ببینم چه برنامه ای داره. هر چند هیچ امیدی بهش ندارم.

3- لطفا به خودتون توهین نکنین.

الانم منتظر E3 هستم که ببینم چه برنامه ای داره. هر چند هیچ امیدی بهش ندارم.
http://forum.bazicenter.com/thread77258/#post2616108
ماریو و زلدا و متروید چیزی نیست که بگن شما بچه هستید دارید بازی می کنید
لانچ wii ملت 20 تا 30 ساله می گفتن ما می خوایم برای wii زلدا بخریم متروید هم دیگه جای خود دارد
یا همین ماریو وقتی نسخه جدیدش معرفی می شه توی کنفرانسی ادم های بالغ خوشحالی خودشون رو با دست زدن نشون می دن

آقا بحث کژوال بودن یا نبودن کنسول نیست اصلا
کیه که از ماریو کارت و ماریو پارتی و ماریو المپیک و ... بدش بیاد یا از متروید و ...
بحث سر ضعیف بودن بیش از حد ـه پردانزده هست ...
نسل تغییر کرده و موتور های بازی سازی هم با نسل هشتم ساگاز هستن ... همه چیز گرافیک نیست ولی همین حداقل ها یکی دو سال دیگه وی یو نمیتونه اجرا کنه

- - - Updated - - -

آقا بحث کژوال بودن یا نبودن کنسول نیست اصلا
کیه که از ماریو کارت و ماریو پارتی و ماریو المپیک و ... بدش بیاد یا از متروید و ...
بحث سر ضعیف بودن بیش از حد ـه پردانزده هست ...
نسل تغییر کرده و موتور های بازی سازی هم با نسل هشتم ساگاز هستن ... همه چیز گرافیک نیست ولی همین حداقل ها یکی دو سال دیگه وی یو نمیتونه اجرا کنه

هیلیارد نویسنده GameInformer با 30-40 سال سن، مراسم ازدواجش رو با تم زلدا برگذار کرد. احتمالا ایشون تو همون 6-7 سالگی گیر کرده.

نه ، گیر نکرده..به کودک درونش روی اورده .

اخه مگه نینتندو ادعا کرده که قدرتش خیلی زیاده نه
تا 2016 که سونی از ps3 پشتیبانی می کنه
و تا 2015 شاید مایکرو از 360 پشتیبانی کنه بازی برای این دو تا میان و تا اون موقع بازی های مشترک فرق زیادی ندارند
برای دیدن قدرت گرافیکیش هم تا e3 صبر کن

از نظر من این کنسول دیگه کارش تمومه .نفس های اخرشه :)
نیومده داره میره .
ولی کنسول خیلی بدی نبود دوستان کم لطفی میکنن.

منم عاشقش شدم .. تو کف خریدنش بودم این خبرهای ضد حال منصرفم کرد .. کنسولی با این کیفیت و گیم پد جیگر :( به نظر من در حد خودش یه چیز همه چی تمومه! حیف شد خدایی ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or