EA در حال ساخت بازي Dante's Inferno مي باشد !!!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

dante_3.jpg

شايد يكي از عجيب ترين خبر هاي دنياي بازي را در حال حاضر ميخونيد!! شركت EA در حال حاضر در حال كار بر روي بازي Dante's Inferno مي باشد.

شايد اين سوال پيش ايد كه كجاي اين مسئله عجيب است؟ اگر اسم كتاب كمدي الهي يا Divine Comedy اثر دانته را شنيده باشيد متوجه اين خبر مي شويد. اين مجموعه كتاب به 3 بخش دوزخ , بزرخ , بهشت تقسيم شده است. Dante's Inferno قسمت اول اين سه گانه و ياهمان كتاب دوزخ هست.

بازي اين اثر شباهت خيلي زيادي به كتاب ان ندارد و يك حالت مدرن شده را دارد و بازيكن بايد در در اعماق دوزخ به انجام اين بازي بپردازد! ( شايد بازي داراي 9 مرحله باشد. ). شركت EA با زرنگي هر چه تمام تر امتياز اين اثر را در ماه February براي بازي , فيلم , مجموعه تلويزيوني خريداري كرده است.

در حال حاضر 4 غول سينمايي هالييود يعني Paramount, Universal, MGM و New Regency در حال مذاكره با EA هستند تا امتياز فيلم اين بازي را بدست بياورند. طبق گزارش Variety بازي اين اثر در اواخر سال 2009 عرضه خواهد شد. همچنين شركت EA تا قبل از اين امتياز 2 بازي خود يعني The Sims و Army of Two را به دو كمپاني FOX و Universal داده بود.

عجب!,این EA بنده خدا از بس بد و بیراه شنید به غیرتش بر خورد و میخواد یه تغییرات اساسی تو روند کاراش بده.

اگر اسم كتاب كمدي الهي يا Divine Comedy اثر دانته را شنيده باشيد متوجه اين خبر مي شويد. اين مجموعه كتاب به 3 بخش دوزخ , بزرخ , بهشت تقسيم شده است. Dante's Inferno قسمت اول اين سه گانه و ياهمان كتاب دوزخ هست.
داستانش بدفرم وسوسه کنندس,چون تا بحال بازی با این خطِ داستانی نداشتیم.

پ.ن:نمیدونم این کمدی الهی چرا اینقدر برام آشناس,کسی اطلاعاتی نداره ازش؟شاید یادمون اومد:smile:

عجب!,این EA بنده خدا از بس بد و بیراه شنید به غیرتش بر خورد و میخواد یه تغییرات اساسی تو روند کاراش بده.

داستانش بدفرم وسوسه کنندس,چون تا بحال بازی با این خطِ داستانی نداشتیم.

پ.ن:نمیدونم این کمدی الهی چرا اینقدر برام آشناس,کسی اطلاعاتی نداره ازش؟شاید یادمون اومد:smile:
احسان داستانش درباره سفر خيالي خود دانته به دوزخ , برزخ و بهشت هست. در اين سفر دو تا رهنما داره كه يكشون ويرژل يه شاعر ايتالياي هست. كتابشم تو انقلاب راحت پيدا ميشه و انتشارات امير كبير هم داره. هرچند نقاشي هاي كتاب دوزخ يه طوري كه الان كتابش بدون عكس چاپ بايد شده باشه. كلا داستانش خيلي فلسفي من خودم چند سال پيش يه كم خودنم ولي چيز زيادي دستگريم نشد. در مورد داستان بازي هم حدس ميزنم ار قول يك نفر ديگه باشه كه فرضا از طريق اين كتاب تونسته بره جهنم چون جوره ديگه نميشه تبديل به بازيش كرد.

در مورد داستان بازي هم حدس ميزنم ار قول يك نفر ديگه باشه كه فرضا از طريق اين كتاب تونسته بره جهنم چون جوره ديگه نميشه تبديل به بازيش كرد.
شاید باید تو نقش خود دانته بازی کنیم!!!!

میتونه یه بازی فوق العاده Adventure بشه ولی EA تو کار این سبک نیست :دی (شایدم بعد از تغییر و تحولاتش میخواد به این سبک هم برسه)
من بچه بودم چیزی از متن کتابهاش که نمیفهمیدم :دی مینشستم عکسهاشون رو نگاه میکردم میترسیدم
10.gif

شاید باید تو نقش خود دانته بازی کنیم!!!!

دانته كه براي زمان قرون وسطي هست :biggrin1: پس اگه بازي حال مدرن داشته باشه چنين چيزي ممكن نيست. البته اين فقط حدسيات من هست

اریا چه حالی داری نزدیک هزار و خورده ای صفحه ورث زدی دنبال عکساش بودیا :biggrin1:

فکر نکنم نقش دانته باشیم . چون من دارم کتابشو میخونم کمی شباهت به کارهای خود دانته داره تو کتابش یه شاعر هست بنام ورژیل که تو بازی ورجیل نقش برادر ما توی dvil may cry هستش . حالا من اوایل کتابم هنوز مونده :biggrin1:

به نظر من داستان بازی اینطوریه که شما در نقش یه تاریخ نگار/دانشمند/محقق یا هر چیزه دیگه! در حال تحقیق یا تفسیر کتاب هستین که یهو بر اثر یه اتفاق عجیب خودتون وارد ماجراهای کتاب میشین و...

پ.ن:از اون بازی هایی هست که بعد از بازی آدم دچار توهم فانتزی میشه :دی

به نظر من داستان بازی اینطوریه که شما در نقش یه تاریخ نگار/دانشمند/محقق یا هر چیزه دیگه! در حال تحقیق یا تفسیر کتاب هستین که یهو بر اثر یه اتفاق عجیب خودتون وارد ماجراهای کتاب میشین و...

پ.ن:از اون بازی هایی هست که بعد از بازی آدم دچار توهم فانتزی میشه :دی

حتما آخرش یکی از خواب بیدارت میکنه میبینی تمام اینا خواب بود و تو او تخت حالت چمباته میزنی و تصویر از پنجره میره بیرون و آسمان و در حالت غروب آفتاب نشون میده و تموم میشه :biggrin1:

احسان تو هنوز خبری ازش نشده زدی چشم و چالشو کور کردی :laughing:

ایول خدا کنه فقط EA گند نزنه من سه گانه کمدی الهی رو خوندم .فوق العاده هست یک اثر هنری زیبا واقعا جو ترسناکی باید به بازی بده .
این کتاب در ایتالیا و کشورهای دیگه همانند انجیل مقدس و بااحترامه.

کسری خبر داری فقط امتیاز دوزخ رو خریده یا برزخ و بهشت رو هم ؟
کلا برزخ و بهشت رو بعید میدونم بخوان بسازن و احتمالا فقط همین دوزخ رو میسازن مگر اینکه کتاب رو بیخیال بشن و از خودشون بسازن. بخش بهشت کتاب فوق العاده سنگین بود. ضمنا تا جایی که یادم میاد دانته ابن سینا رو دوزخی میدونست البته در طبقه اول که کسانی که به حقیقت نرسیدند در اونجا سرگردانند و عذابشون همین سرگردانی ـه. باتوجه به نظریه ای که ابن سینا در رد جبر و پذیرش اختیار داره ( که کلی مشکل دارم با این قضیه ) بدم نمیاد هدشاتش کنم :biggrin1:
البته هنوز شک دارم در برزخ بود یا دوزخ ولی چون عذاب داشت احتمالا دوزخ بود.

من بچه بودم چیزی از متن کتابهاش که نمیفهمیدم مینشستم عکسهاشون رو نگاه میکردم میترسیدم
من بچه که بودم برام جذاب بود ولی حالا میترسم :biggrin1:

نکته !!
اصلا برای چی باید امتیاز خریداری بشه، مثل این که از برای ساخت بازی شاهنامه امتیازش خریداری بشه .. اصلا از کی :دی

نکته !!
اصلا برای چی باید امتیاز خریداری بشه، مثل این که از برای ساخت بازی شاهنامه امتیازش خریداری بشه .. اصلا از کی :دی
از خواجه حافظ فردوسی :biggrin1:
به نظر میرسه این EA برای جیب خودش هم که شده میخواد از روند کاری تکراری خودش دست برداره و دست به نواوری هایی بزنه :smile: با Dead Space که خیلی حال داد با Mirror s Edge هم حال خواهد داد ببینیم تا کی این روند رو به رشد رو دنبال میکنه :biggrin1:
من که منتظر بازی اسپیلبرگ هستم که داره برا 360 و PS3 میسازه اونم برا EA:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or