EA در حال ساخت بازي Dante's Inferno مي باشد !!!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

dante_3.jpg

شايد يكي از عجيب ترين خبر هاي دنياي بازي را در حال حاضر ميخونيد!! شركت EA در حال حاضر در حال كار بر روي بازي Dante's Inferno مي باشد.

شايد اين سوال پيش ايد كه كجاي اين مسئله عجيب است؟ اگر اسم كتاب كمدي الهي يا Divine Comedy اثر دانته را شنيده باشيد متوجه اين خبر مي شويد. اين مجموعه كتاب به 3 بخش دوزخ , بزرخ , بهشت تقسيم شده است. Dante's Inferno قسمت اول اين سه گانه و ياهمان كتاب دوزخ هست.

بازي اين اثر شباهت خيلي زيادي به كتاب ان ندارد و يك حالت مدرن شده را دارد و بازيكن بايد در در اعماق دوزخ به انجام اين بازي بپردازد! ( شايد بازي داراي 9 مرحله باشد. ). شركت EA با زرنگي هر چه تمام تر امتياز اين اثر را در ماه February براي بازي , فيلم , مجموعه تلويزيوني خريداري كرده است.

در حال حاضر 4 غول سينمايي هالييود يعني Paramount, Universal, MGM و New Regency در حال مذاكره با EA هستند تا امتياز فيلم اين بازي را بدست بياورند. طبق گزارش Variety بازي اين اثر در اواخر سال 2009 عرضه خواهد شد. همچنين شركت EA تا قبل از اين امتياز 2 بازي خود يعني The Sims و Army of Two را به دو كمپاني FOX و Universal داده بود.

البته یک موضوعی اینکه همین بازی Devil may cry منبع اصلیش همین سری کتابهای دانته است اگه دقت کنید اسم تمام غولها و مدلشون و تمام اسمها ویرجیل و دانته و... همه تو کمدی الهی هست .حتی دیالوگها هم بعضی کاملا شبیه کمدی الهی است.

چه جالب من همین امروز از هر سه کتاب یک مقدار خوندم، حالا که این خبر رو خوندم 100% کامل خواهم خوند.( البته به نظر من کتاب فقط کتاب فرانسوی و یونانی، اولی مال قرن 19 و دومی مال قرن -5)
بخش بهشت کتاب فوق العاده سنگین بود.
خیلی هم حجیمتره از بقیه.

کسری خبر داری فقط امتیاز دوزخ رو خریده یا برزخ و بهشت رو هم ؟
کلا برزخ و بهشت رو بعید میدونم بخوان بسازن و احتمالا فقط همین دوزخ رو میسازن مگر اینکه کتاب رو بیخیال بشن و از خودشون بسازن. بخش بهشت کتاب فوق العاده سنگین بود. ضمنا تا جایی که یادم میاد دانته ابن سینا رو دوزخی میدونست البته در طبقه اول که کسانی که به حقیقت نرسیدند در اونجا سرگردانند و عذابشون همین سرگردانی ـه. باتوجه به نظریه ای که ابن سینا در رد جبر و پذیرش اختیار داره ( که کلی مشکل دارم با این قضیه ) بدم نمیاد هدشاتش کنم :biggrin1:
البته هنوز شک دارم در برزخ بود یا دوزخ ولی چون عذاب داشت احتمالا دوزخ بود.

راستش توي Variety فقط زده بود دوزخ اميتازش خريده. همين دوزخ بازيش معلوم نيست چي باشه چه برسه بهشت :biggrin1: من با نظرت موافقم چون اصلا بهشت اگه بخواد بسازه ( يعني به بازي تبديل كنه ) چون گيمر ها احيانا فيلسوف نيستند مجبور يه بازي بشه فرضا براي Wii :biggrin1: كوروش جان كتاب شما هم همون جلد قهوه اي بود ؟

Dantes_Inferno_Canto_28_.jpg

خب نمي خواستم 2 تا پست پشت سر هم بزنم اما براي افزايش تعداد پست هام مجبور هستم :biggrin1:

چند نكته

1 - در مورد سوال پارسيا منظور من از خريدن امتياز همون ثبت كردن نام بود كه البته كلمه اي كه به كار بردم اشتباه بود. EA در واقع اين نام براي اون مواردي كه نام بردم براي خودش ثبت كرده
2 - اين خبر در اصل درباره فيلم سينمايي اين اثر بوده يه نفوذي Variety متوجه شده كه اين 4 كمپاني برزگ در حال مبارزه براي به دست اوردن حق فيلم اين بازي هستند. توي خود منبع هم گفته بازي هنوز معرفي نشده
3 - توي Variety گفتند كه يه منبع معتبر گفته بازي در استوديو EA Redwood Shores ساخته ميشه يعني همون استوديو كه بازي زيبا Dead Space ساخته. اينطور كه معلومه يك بازي ترسناك خواهد بود.

راستش توي Variety فقط زده بود دوزخ اميتازش خريده. همين دوزخ بازيش معلوم نيست چي باشه چه برسه بهشت من با نظرت موافقم چون اصلا بهشت اگه بخواد بسازه ( يعني به بازي تبديل كنه ) چون گيمر ها احيانا فيلسوف نيستند مجبور يه بازي بشه فرضا براي Wii كوروش جان كتاب شما هم همون جلد قهوه اي بود ؟
رنگ جلدش تیره بود ولی یادم نیست دقیقش. من خودم ندارم این کتاب رو . مال فامیلمون بود که گرفتم و خوندم. عکسی هم که زدی داخل کتاب بود و به احتمال زیاد اثر هنرمند محبوبم Gustave dore باید باشه که کاراش یکی از یکی بهتره و در یک کلام شاهکاره .جالبه که اثارش نقاشی نیست بلکه کنده کاری ـه. شرمنده بخاطر off topic.

فکر کنم ایشون دانته رو با دانته DMC اشتباه گرفتن
منظور کسری Dante (نویسنده) بود کتاب در زمان قرون وسطی نوشته شده وچون کتاب از زبان دانته است گفتش نمیتونه کارکتر دانته باشه .

یه بار رفتم سه تاشو بخرم رفتم حساب کنم دیدم شد 90 تومن . دسیگه از کتاب خریدن پشییمون شدم :biggrin1:
(البته تصمیم دارم Inferno رو بخرم )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or