EA درباره " Godfather II " صحبت کرد

Good Boy

کاربر سایت
godfather_bw.jpg

در نشستی که برای سرمایه گزاران William Blair & Company برگزار شد , John Riccitiello مدیر عامل کمپانی EA گفت که استودیوی Redwood Shores در حال حاضر مشغول کار بر روی ادامه بازی The Godfather است , که در سال 2006 منتشر شده بود.
..............
Riccitiello در جمع سرمایه گزاران گفت که: "این عنوان بازی است که ما خیلی زیاد درباره اش در پاییز امسال صحبت خواهیم کرد."

" شما می توانید این بازی را هم به حالت street level , شبیه به GTA و هم به صورت یک بازی RTS * یعنی در حالت دید از بالا بازی کنید و همه چیز را از بالا کنترل کنید و ببینید که چه اتفاقاتی در حال رخ دادن است! "
..............
همچنین Hunter Smith , تهیه کننده دو عنوان از سری بازیهای James Bond , هم به عنوان تهیه کننده در ساخت این بازی حضور خواهد داشت.

استودیوی Redwood Shores متعلق به کمپانی EA است و در حال حاضر بر روی پروژه Dead Space هم مشغول به کار است.

* = Real-time strategy

منبع
.............
K1

هنر یعنی همین یعنی دیالوگ های عمیق
نشان دادن قدرت مافیایی
اینکه پول چه کارهایی میتونه بکنه
و اون زاویه دوربین های فیلم که واقعا صحنه اولی که مارلون براندو را نشان میده من مو به تنم راست میشه
و یک صحنه عالی از ال پاچینو در آخر شماره 3 که واقعا به حدی طبیعی بازی میکنه و نقش پدری که دخترش کشته شده را بازی میکنه که اونجا من اشکم در اومد و روند عالی داستان که اصلا کش داده نشده تازه آدم دلش میخواد توضیح بیشتری در فیلم باشه ولی کاپلو به حدی زیبا کارگردانی کرده که موقع دیدن فیلم برای بار 4 رم بعضی موقع یادم میرفت این فیلم را 3 بار هر 3 شماره را دیدم
شما حس هنر یابیت مشکل نداره هنر را دقیقا نشناختید البته ناراحت نشو ببخشید اگر یکم تند میزنه ولی من اصلا قصد تند صحبت کردن ندارم

خوب اصولا من زیاد فیلم باز نیستم فیلم خیلی نمی بینم این که من هنر سینما و اینا رو درست نمیشناسم معنیش این نیست که به کل هنر رو دقیق نشناختم هنر شاخه های زیادی داره ;)

ولی کاپلو به حدی زیبا کارگردانی کرده که موقع دیدن فیلم برای بار 4 رم بعضی موقع یادم میرفت این فیلم را 3 بار هر 3 شماره را دیدم

فکر کنم منظورت کاپولا باشه.حالا عیبی نداره.
منم همینطور اشکم در اومد:(( آل پاچینو تو اون صحنه خیلی خوب بازی کرد.همون که دخترش میمیره و اون آهنگ باحال رو میزنه.

فکر کنم منظورت کاپولا باشه.حالا عیبی نداره.
منم همینطور اشکم در اومد:(( آل پاچینو تو اون صحنه خیلی خوب بازی کرد.همون که دخترش میمیره و اون آهنگ باحال رو میزنه.
ببخشيد تو مسائلتون دخالت ميكنم.
آل پاچينو آخرش مرد يا نه؟
من فقط بخاطر براندو پدرخوانده رو ديدم. به نظرم براندو بزرگترين بازيگر سينماست :biggrin1:
اين پارازيت بود. فقط الان چه ربطي به تاپيك داره بحث فيلم ميكنيد؟
بازي تو نسخه اول بدك نبود عالي هم نبود اميدوارم نسخه دوم از اول بهتر بشه و نقاط ضعف بازي از بين بره.
كلا EA شايد بازي هاي زيادي شيپ كنه و خيلي وقت ها هم بازي هاي بدي از آب در بيان ولي خداوكيلي هر چند سال يك بار ايده هاي عالي اي توي اين شركت زده ميشه كه واقعا معركه هستند و به همين دليل تكش ميكنه.
نمونش هم :
Sims , Spore , Army Of Two , NFS MW , و...
كه خيلي وقت ها هم موفقيت هاشون ادامه پيدا ميكنه مثل Sims خب بعضي وقت ها هم خود سر بازي EA كار دست بازي ها ميده.
ولي اگر يك شركت بخاطر پركاريش زير سوال ببريم اشتباه.
مثلا همين UbiSoft من الان نميدونم اين شركت چه عنوان جديدي رو داره براي نسل بعد عرضه ميكنه؟ بجز Haze ؟ واقعا !؟ ُSP يا POP يا Far Cry ؟ هيچ كدوم بازي جديد نيستند و همه از قبل دارن ميان. در اصل UbiSoft قدرت ريسك نداره و فقط به بازي هاي قبليش اميدواره.
AC شايد بهترين ريسيكي بود كه ميتونست يوبي سافت بزنه كه ديديم اصلا هم توش موفق نبود. حداقل اون چيزي كه من فكر ميكردم. نبود.

نمونش هم :
Sims , Spore , Army Of Two , NFS MW , و...
این بازیهایی که مثال زدی مثلا خیلی تک هستن!!!

مثلا همين UbiSoft من الان نميدونم اين شركت چه عنوان جديدي رو داره براي نسل بعد عرضه ميكنه؟ بجز Haze ؟ واقعا !؟ ُSP يا POP يا Far Cry ؟ هيچ كدوم بازي جديد نيستند و همه از قبل دارن ميان. در اصل UbiSoft قدرت ريسك نداره و فقط به بازي هاي قبليش اميدواره.
Brother in Arms Hells Highway و Tom Clancys End War و Tom Clancys H.A.W.X رو یادت رفت
درسته ولی POP رو کلا تغییر داده (هم داستانش هم سبکش) و یک بازی جدید خلق کرده و فقط اسم Prince of Persia رو یدک میکشه البته خیلی بهتر از نسخه های قبلی یا بهتر بگم افتضاح های قبلی شده)
Farcry 2 هم چیز خاصی به نظر نمیرسه ( مُنکر گرافیک فوق العادش نمیشم ولی همه چیز گرافیک نیست)
AC شايد بهترين ريسيكي بود كه ميتونست يوبي سافت بزنه كه ديديم اصلا هم توش موفق نبود. حداقل اون چيزي كه من فكر ميكردم. نبود
Assassins Creed که فروش میلیونی داشت هم در اروپا و آمریکا و حتی در ژاپن و یک موفقیت بزرگ برای Ubisoft بود

آخرین ویرایش:
سابولی بیک بکس
بازی باحالی نبود
نامردی نکنید دیگه انصافآ قشنگ بود باج گیری و خفت و پلیس خر کردن :biggrin1:و....... از نکات باحالش بود:biggrin1:ولی به قول یکی از بچه ها : اگه فیلمش رو ندیده بودیم حال میداد!
اصلآ شبیه به 3 نسخه ای که من دیدم نبود
چرا داستانش همون بود تو قست اول اگه بازی کرده باش میفهمی همونه و ما در نقش پشت صحنه فیلم هستیم:biggrin1:
اصلآ EA اسم خراب کن هست
خدا وکیل شرکت خوبیه از این نظر میگم که انقدر بازی داره که بالاخره تو یه بازی آدمو راضی میکنه.
حالا فیلمش هم زیاد تعریفی نداشت
:evil::evil::evil:
میتونم بپرسم فیلمی که توش مارلون براندو و آل پاچینو و ...... بازی کردند و سالر تمام فیلم هاست چه جوری هیچ تعریفی نداره

اولا فیلماش واقا قشنگ بودن
اسکاری هم بود
مخصوصا قسمت 2 که رابرت دنیرو هم بود
EA هم گند زده به این اثر
تو PS2 وPSP هم دیدم فقط صدای فیلمو گذاشتن و بقیه رو....
گندزدن به نقش ویتو.......
آخه آلپاچینو هم قبول نکرده تو بازی همکاری کنه:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or