EA درباره " Godfather II " صحبت کرد

Good Boy

کاربر سایت
godfather_bw.jpg

در نشستی که برای سرمایه گزاران William Blair & Company برگزار شد , John Riccitiello مدیر عامل کمپانی EA گفت که استودیوی Redwood Shores در حال حاضر مشغول کار بر روی ادامه بازی The Godfather است , که در سال 2006 منتشر شده بود.
..............
Riccitiello در جمع سرمایه گزاران گفت که: "این عنوان بازی است که ما خیلی زیاد درباره اش در پاییز امسال صحبت خواهیم کرد."

" شما می توانید این بازی را هم به حالت street level , شبیه به GTA و هم به صورت یک بازی RTS * یعنی در حالت دید از بالا بازی کنید و همه چیز را از بالا کنترل کنید و ببینید که چه اتفاقاتی در حال رخ دادن است! "
..............
همچنین Hunter Smith , تهیه کننده دو عنوان از سری بازیهای James Bond , هم به عنوان تهیه کننده در ساخت این بازی حضور خواهد داشت.

استودیوی Redwood Shores متعلق به کمپانی EA است و در حال حاضر بر روی پروژه Dead Space هم مشغول به کار است.

* = Real-time strategy

منبع
.............
K1

بابا عجب ادمایی هستید چه تعصبی :biggrin1:
راستیتش نظر خودمو راجب به فیلم گفتم قصدم نه توهین بود نه چیز دیگه ای به سازنده ها و عوامل فیلمش!!!همین دست خودم نیست که از روی قصد بیام بزنم تو سر فیلم که مثلا چی بشه یکی خوشش میاد یکی نه!!!
قضیه Gta هست برای من کل دنیا بیان بگن Gta بازی بزرگی هست من حالم از این بازی به هم میخوره مشکل از بازی و یا فیلم نیست مشکل از سلیقه ی منه
اگه حرف من باعث ازار شما و همینطور مارلون براندو شد از همه ی شما عذر خواهی میکنم!!!!ببخشید
راستی این IMDB مگه کجاست؟؟؟:biggrin1:

گند زده به این بازی حتی دلم نمیاد در تاپیکش نظر بدم چون واقعا این ea حال آدم را بهم میزنه اگر شماره یک وقتی دموهای اولیش اومده بود میدید شاخ در میآوردید اصلا اینی که دادن بیرون چه ربطی داشت حالا اگر این شماره را با اون هوش مصنوعی و جزییات بسازن میشه گفت بازی خوبی هست والا یک عنوان صرفا تجاری هست این کاپلو چقدر گفت اجازه نمیدم ولی کسی به حرفش گوش نکرد خوب بیچاره میدونست اینا چقدر دزدند

و اما در مورد جناب Lord Abbath
عزیز شما به نظرم از طرفداران فیلم i am legend , باشی و در معقوله فیلم اگر یکم اطلاع داشته باشی میدونی معنی این حرف چی هست

شما که از فیلمش ایراد میگیری مطمعنن از همین فیلم های مسخره خوشت میاد که فقط میخوان جیب کمپانی ها را پر کنن شما اگر میدونستی سلطان مارلون براندو کی هست حتی اجازه فکر کردن به چنین مساله را نمیکردین عزیز www.imdb.com
سایتی هست که اگر به فیلمی زیر 6 داد یعنی اون فیلم و کلا کارگردانش یک مدت نباید فیلم بسازن اگر بسازن کسی سینما نمیره نگاه کنه البته نه افرادی که از پدر خوانده بدشون میاد چون این افردا عاشق فیلم های زیر 6 هستند

آخرین ویرایش:
سلام
خوب انبوهی از اعتراض ها سر من فرود اومد من هم کی گناهی ندارم!!! من همون طور که گفتم فیلم شاهکار هست عالی هست ولی من خوشم نیومد!!! حالا هم اگه این بحث را ادامه بدم به بن شدن می انجامه پس دیگه حرفی نمیزنم!!!
اما یه چیز برام جالبه از کجا نتیجه گرفتین که من از طرفداران فیلم نام برده هستم البته منظور تیکتون را دونستم ؟؟؟ برام جای سوال داره یا شاید به خاطر اینکه من از فیلم پدرخوانده بدم اومده!!! این حرفو گفتین

جناب Lord Abbath
برای کسی مهم نیست که شما و امسال شما از این فیلم خوشش بیاد یا نیاد پس لطف کن نظرتو برای خودت نگه دار و اینقدر اسپم نده

یه سوال !
آیا اتفاق های بازی هم به اتفاق های قسمت دوم شباهت داره ؟

حالا مثلا اتفاق های شماره ی اول این بازی خیلی به سه گاته ی فیلم ربط داشت که این بخواد ربط داشته باشه.
بابا لا اقل رحم داشته باشین زدین به فیلم محبوب من گند با یه مشت چرند حالا میخواین گندشو بهم بزنین.

جناب Lord Abbath
برای کسی مهم نیست که شما و امسال شما از این فیلم خوشش بیاد یا نیاد پس لطف کن نظرتو برای خودت نگه دار و اینقدر اسپم نده
امسال شما نه ! امثال شما !:biggrin1:
بعدشم EA گند میزنه به این عنوان :((! مطمئنم :biggrin1:! فقط اسم GodFather رو خراب میکنه ... .:evil:

به نظر من یک رابطه ی مستقیمی وجود داره.
از اونجایی که یک بازی بزرگ نمیتونه یک فیلم بزرگ بشه
دقیاقا برعکس این هم وجود داره.
فیلم پدرخوانده چیشو میخوان یک بازی action بکنن.تمامش یک اثر هنریه و قابل مقایسه با بازی نیست.
+++
به نظر من اگه میخوان بازی از یک فیلم بسازن برن یک فیلم اکشنو انتخاب کنن که از نظر هنری :sick:
هیچ چیزی نباشه .
چون یکی مثله ea نمیتونه هنرو قاطی بازی کنه/

اگه EA جرات داره این بازی رو با MAFIA II همزمان منتشر کنه ببینه کی برنده میشه:)

من که از شماره یکشم حالم بهم خورد با اینکه خیلی ها الکی تعریف کردند....

بازیش بازی خیلی جالبی نبود دقیقا همون چیزیه که از Ea میشه انتظار داشت ........

فیلمش هنری بود ؟ من کله فیلمشو دیدم جالب بود و داستان قشنگی داشت ولی هنرش رو من نتونستم تشخیص بدم !

یا بنده حسه هنر یابی ! ندارم یا هنر تو فیلم وجود نداشته ...

نسخه ی یکش (بازی) بد نبود ! اگه شما انتظاراتتون رو کمی کم کنیدمیفهمید که بازی جالبی بود! چون فیلمش عالی بود همه میگن که باید بازیش هم عالی باشه! میدونم EA گند زد ولی چون شما داستان رو از قبل میدونستید بازی براتون جالب نشد ! کمی تامل کنید!!!!!!

بازیش بازی خیلی جالبی نبود دقیقا همون چیزیه که از Ea میشه انتظار داشت ........

فیلمش هنری بود ؟ من کله فیلمشو دیدم جالب بود و داستان قشنگی داشت ولی هنرش رو من نتونستم تشخیص بدم !

یا بنده حسه هنر یابی ! ندارم یا هنر تو فیلم وجود نداشته ...

هنر یعنی همین یعنی دیالوگ های عمیق
نشان دادن قدرت مافیایی
اینکه پول چه کارهایی میتونه بکنه
و اون زاویه دوربین های فیلم که واقعا صحنه اولی که مارلون براندو را نشان میده من مو به تنم راست میشه
و یک صحنه عالی از ال پاچینو در آخر شماره 3 که واقعا به حدی طبیعی بازی میکنه و نقش پدری که دخترش کشته شده را بازی میکنه که اونجا من اشکم در اومد و روند عالی داستان که اصلا کش داده نشده تازه آدم دلش میخواد توضیح بیشتری در فیلم باشه ولی کاپلو به حدی زیبا کارگردانی کرده که موقع دیدن فیلم برای بار 4 رم بعضی موقع یادم میرفت این فیلم را 3 بار هر 3 شماره را دیدم
شما حس هنر یابیت مشکل نداره هنر را دقیقا نشناختید البته ناراحت نشو ببخشید اگر یکم تند میزنه ولی من اصلا قصد تند صحبت کردن ندارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or