EA به دنبال کسب احترام مردم است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Titan-Fall-PC-642x362.jpg

معاون رئیس اجرایی استدیوهای EA، آقای Patrick Söderlund می خواهند که نام این ناشر به خاطر بازی های آن در خاطره ها ثبت شود نه اینکه به عنوان مثال دو سال پیاپی به عنوان بدترین کمپانی از آن یاد شود.
آقای Söderlund معرفی EA به عنوان بدترین کمپانی آمریکا را در ابتدا قبول نداشته اند و طی مصاحبه خود با MCV گفته اند:
زمانی که چنین چیزی رخ می دهد، بایستی بنشینید و با خود بگویید چرا مردم اینگونه صحبت می کنند. ما همین کار را انجام دادیم و مواردی را یافتیم که مردم علاقه ای به آن ندارند. برای مثال ما یک مورد ساده مانند Online Pass را بررسی کردیم و پس از بررسی مزایا و معایب آن را حذف کردیم. چنین تصمیماتی بایستی بر اساس خواسته کاربران باشد و این مورد همان چیزی است که ما در آن مقداری لغزش داشتیم. در صورت تداوم چنین کارهایی میتوانیم احترام مردم را کسب کنیم. ما نمی خواهیم بد باشیم و به عنوان بدترین کمپانی آمریکا قلمداد بشویم بلکه خواستار انتخاب به عنوان بهترین هستیم.
آقای Söderlund اعتراف می کنند که راضی نگاه داشتن تمامی مشتریان همیشه ممکن نیست و ادامه می دهند:
شما اشتباه هایی می کنید اما بایستی آن را قبول کنید و به دنبال راهی برای رفع مشکلات پیش آمده باشید. هیچ کمپانی یا فردی در تمامی زمینه ها بی نقص نمی باشد. می خواهم مردم ما را قبل از هر موردی با بازی هایی که می سازیم به یاد بیاورند. مایلم به عنوان برترین گزینه در تجارت این صنعت انتخاب شوم و ما بایستی به خاطر بازی ها در خاطره ها ثبت شویم.
آقای Söderlund در آخر و در رابطه اشتباهات EA و بازی Titanfall و گفته اند:
بازخوردها نشان داده اند که بازیکن ها نمی خواهند یک بازی را هر سال تجربه کنند. اگر خواستار کسب در آمد و دریافت پول مشتریان هستید بایستی نوآور باشید.
نظر شما در رابطه با سخنان آقای Söderlund چیست؟
VG247

حرفاش کلا" منطقی میزنه و یه چیزی رو باد هوا نگفته ، خب راست میگه هر شرکتی اشتباه میکنه به اون پی میبره و بعد از اون رفعش میکنه نمیخوام بگم EA کلا" کار خرابی نکرده ولی اونقدا هم منفور نیست.همین آنلاین پس مطمئن باشید خیلی ها به خاطر همین مورد اصلا" سمت آنلاین خیلی از بازی ها نمی رفتن ولی با حذفش هم تعداد فروش بیشتر شد هم درخواست کننده ، بعد طرف میگه دوست داریم گیمرا ما رو به خاطر بازی هامون به یاد بیارن! خوب مگه میشه بیاد نیارن؟! چندین IP موفق و پرطرفدار این نسل برای EA بوده با تک تک ME ها غوقا کرد تو این نسل با Dead Space 1 و 2 ترکوند ، BFـهاش طرفدارای خاص خودش رو دشاتن و با قسمت آنلاینش از بدکمپانی 2 به این ور ترکوند ، با این که خیلیا اعتقاد دارن MoH رو نابود کرد ولی به نظرم با انتشار WarFighter تولدی دوباره برای سری بود داستان گیرا موسیقی عالی گرافیک چشم نواز ولی متاسافانه برخی از این منتقدین و سایت ها هستند که ضربه میزنن MoH: WF هیچی کم نداشت انصافا" جز این که یه سری باگ جزعی داشت و خط داستانیش کوتاه بود هیچ چی کم نداشت برای کسی که میخواست از یه بازی شوتر با داستان خوب بهره ببره بهترین گزینه بود ، DS3 هم شاید من و شما بگیم گند خورد توش و شد یه اکشن خالص ولی مطمئن باشید خیلی ها خوششون اومده هم از فروش معلومه هم از متای بازی ، انصافا" فیفا رو از فرش تا عرش با EA دیدیم ، بهرتین NFSـها رو با EA دیدم ، معنای واقعی یه رسینگ رو اول با EA تجربه کردیم ، انصافا" این Crysisـها چی کم داشتن؟ بازم شاید به قسمت 3 خورده بگیرید ولی بازم ملت رفتن خریدن و 80 درصد راضی بودن ، بهترین تکنولوژی های بازی رو وارد صنعت کرد به غیر از اون مگه یه ناشر چه قدر میتونه تو خط ساخت یه بازی دخالت داشته باشه که بهش میگید گند زده تو فلان بازی انصافا" یکی از بهترین ناشرا نباشه دیگه بدتر هم نیست ، فقط به نظرم یکمی پول پرسته همین (:ی) ، یکی از عیب های دیگش فقر تو IPـهای نو و جدید هست ، تو همین مقطع یوبی انصافا" بهترین ناشری هست که داره ایده های نو رو جمع میکنه و براشون بستر رو مهیا میکنه ، گهگاه کارای عجیب ازش سر میزنه مثل تخفیف زدن 50 درصدی یه بازی بعد از 1 ماه انتشار فروش محصولا یوبی تو اوریجین که حداقال برای فنهاش نبادی اینکار رو بکنه و... بازم میگم من حرفم این ینست که EA بهترین ناشر هست و از اون بهتر نیست چرا چندین ناشر فوق العاده داریم و EA هم اشتباهات زیادی کرده ولی این که بگیم بدترین ناشر تاریخ کم لطفیه انصافا"!

...

تازه من Mass effect و Dragon age یادم رفته بود.من از ME 3 i خوشم اومد،بنظر من بهترین کار برا ادامه و آینده سری انجام داد بایوور.وگرنه قضیه ME هم میشد مثل Master Chief و عمرا دیگه میتونست بهش دست بزن.(البته همین الانشم هم جیزی ازMaster کم نداره).این شجاعت بایوور رو میرسونه،کاری که هیچ یک از استودیوهای محبوبتون Seedشو ندارن که حتی بهش فکر کنن.
ساختن یه پایان ناتموم و پر از Plot Hole که هیچ Closure ـی برای هوادارا نداره و تصمیماتشون در طول 3 نسخه رو هم به تمسخر میگیره، میشه شجاعت ؟!:-/

@ m.d.makan
در ضمن من نه سهام اکتی و کونامی را دارم نه شما سهام EA، پس اینقدر حرص و جوش نخورین و سعی کنین توی پست زدن اینطوری جبهه نگیرین
حرص چیو بخورم.من طرف صحبتم اونهائی هستن که به منفور بودن EA رای دادن.پست اولم هم کاملا مشخصه که خطاب به کسی تو اینجا نیست.
من همین حرفها رو وقتی EA دوباره امسال کاندید شد برا این عنوان هم زده بودم.بنظرم واقعا در حقش ظلم شده،چون برام واقعا جای سوال داره.
ساختن یه پایان ناتموم و پر از Plot Hole که هیچ Closure ـی برای هوادارا نداره و تصمیماتشون در طول 3 نسخه رو هم به تمسخر میگیره، میشه شجاعت ؟!:-/
بیاین قبول کنیم که بایوور میخواست در هر صورتی اون پایان داشته باشه.منم قبول دارم که نسبت به نسخه دوم ضعیفتر بود،اما بنظرم اینکار برا ادامه سری حیاتی بود.همه اون مواردی که گفتی نسبت به اون پایان تو رتبه های پائینتری از اهمیت قرار میگیرن،و خب بنظر من این شجاعت اسمش.
میتونیم بگیم داستان ظعیفتری داشت نسخه سوم اما چیزی از کله خری بایوور کم نمیکنه:d

آخرین ویرایش:
ادامه ی Dante's Inferno , Mass Effect , Mirrors Edge , Bourn Out , Sims , SSX , Command & And Conquer رو بساز
سری Rock Band رو دوباره احیا کن
به سری Crysis , Army Of Two , Medal Of Honor استراحت بده
لگ و سرورای Battlefield رو درست کن
یه هری پاتر درست و حسابی بساز یا حداقل به یه کمپانی دیگه بفروش
به EA Sports و POPCAP و Boiware گند نزن
راه رو برای ساختن bullet storm و brutal legend باز کن
EA PARTNERSHIP رو حفظ کن
ONLINE PASS رو دمت گرم . ادامه بده

همه چیز به همین سادگی:d

دیگه کل دنیا به عنوان یکی از منفور ترین و دزدترین شرکتها به EA نگاه میکنن اونوقت اینجا ما کسایی رو داریم که از این کمپانی دفاع هم میکنن ! به به ! :دی
همین سرویس کلاهبرداری آنلاین پسورد کافیه تا دیگه دفاع از این EA کاملا خنده دار و بی معنی جلوه کنه . به گند کشیدن بازیهاش و عناوین سالانش که حرفشو نزنیم بهتره !

در مورد اولی نظری ندارم!
Dead Space: دو شماره اول که یکی از اون یکی بهتر بودن، شماره سوم هم هرچند در حد قبلیاش نبود اما باز هم یه بازی خیلی عالی تو ژانر وحشت حساب می شه. میانگین امتیازاش هم بد نیست.
در مورد مسیفکت کلا فکر کنم چیزی نگی بهتره!:دی آدم نُرمــال نمی آد سه گانه ای که متای هر سه تاش بالای 9 ـه رو زیر سوال ببره! حالا من ازت سوال می پرسم؛ ناشر مسیفکت 3 اگر، جای EA مثلا کونامی، مایکروسافت یا سونی بود، پایانش به شدت Epic و فوق خفن می شد؟ :-j هیچ ربطی نداره. از پایان مسیفکت 3 راضی نیستی ==> یقه ی بایوویر رو بگیر. کار ناشر فراهم آوردن یک بستر مناسب در تمام مراحل ساخت برای سازنده و تبلیغات مناسبش هست. دیگه توی کانتنت چه اتفاقی می افته دقیقا" بر می گرده به سازنده، نه ناشر!
در مورد بتلفیلد هم این که الآن ملت دارن بتلفید بازی می کنن دقیقا به خاطر سیاسیت عالی EA برای این ipـئه. ( + کیفیت ساخت خود بازی البته)

این هم هنوز هیچ چیزی ازش نیومده می نویسم امضا میکنم، لبه آینه (2) (ریبوت) عنوانی خواهد بود که EA و دایس بهش افتخار می کنن. :دی!

این فقط من نیستم که به پلات شماره سوم گیر دادم، خعلی از فنای سری با منن:d شماره سوم با مارکتینگ کلاسیک سری(یه عنوان action-rpg) اومد ولی عملا یه عنوان خطی صرفا اکشن بود این یعنی دروغ ! این یعنی نا امید کردن منو خعلی از فنای این سری که به عشق پایانش از شماره اول سیوا رو حفظ کرده بودن. این حرفی که ناشر فقط بستر مناسبو فراهم میکنه شاید برای یه ترد پارتی مثل کرایتک قابل توجیه باشه اما برای استودیو داخلی اصلا معنی نداره چون EA صاحب این ip هست پس هر غلطی که میخواد باهاش میکنه مثل همین general 2 که با وجود درخواست هم استودیو و هم فناش که یه بازی کلاسیک با کمپین آفلاین میخواستن اما ناشر احمق چون دوست داشت خواست هاشو به دیگران تحمیل کنه گند زد به بازی و گفت که باید free to play ساخته شه...
درباره dead space 3 که اصا حرف نزن:d هارور ؟ والا هرچی تو این بازی دیدم به جز اون حس survival horror معروفی که دو شماره اول(خصوصا شماره اولش) با خودشون یدک میکشیدن و باز هم شوربختانه این تصمیم EA بود که برای فروش بیشتر شوترش کنن
BF هم اینکه الان ملت دارن بازی میکننو کلی هم داد دارن نصفش به خاطر تبلیغات مزخرفو گنده نمایی های همین ناشره
بعله لبه آینه هم ایشلا یه شوتر ناب با متای بالای 90 از آب درمیاد و مث مس افکت 3 ، کلی فن برا خودش دستو پا میکنه:)

تا همین هفته پیش هم Bethesda همزمان کارمک - میکامی و تاد هاوارد رو داشت ، پس میشه گفت بهترین ناشر بوده !؟ :-/ :دی

داشتن ستاره ولی ازش استفاده نکردن که فایده نداره!:-":d
الان از وقتی اینا رفتن بتسدا چنتا بازی درست درمون دادن بیرون؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or