EA به دنبال کسب احترام مردم است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Titan-Fall-PC-642x362.jpg

معاون رئیس اجرایی استدیوهای EA، آقای Patrick Söderlund می خواهند که نام این ناشر به خاطر بازی های آن در خاطره ها ثبت شود نه اینکه به عنوان مثال دو سال پیاپی به عنوان بدترین کمپانی از آن یاد شود.
آقای Söderlund معرفی EA به عنوان بدترین کمپانی آمریکا را در ابتدا قبول نداشته اند و طی مصاحبه خود با MCV گفته اند:
زمانی که چنین چیزی رخ می دهد، بایستی بنشینید و با خود بگویید چرا مردم اینگونه صحبت می کنند. ما همین کار را انجام دادیم و مواردی را یافتیم که مردم علاقه ای به آن ندارند. برای مثال ما یک مورد ساده مانند Online Pass را بررسی کردیم و پس از بررسی مزایا و معایب آن را حذف کردیم. چنین تصمیماتی بایستی بر اساس خواسته کاربران باشد و این مورد همان چیزی است که ما در آن مقداری لغزش داشتیم. در صورت تداوم چنین کارهایی میتوانیم احترام مردم را کسب کنیم. ما نمی خواهیم بد باشیم و به عنوان بدترین کمپانی آمریکا قلمداد بشویم بلکه خواستار انتخاب به عنوان بهترین هستیم.
آقای Söderlund اعتراف می کنند که راضی نگاه داشتن تمامی مشتریان همیشه ممکن نیست و ادامه می دهند:
شما اشتباه هایی می کنید اما بایستی آن را قبول کنید و به دنبال راهی برای رفع مشکلات پیش آمده باشید. هیچ کمپانی یا فردی در تمامی زمینه ها بی نقص نمی باشد. می خواهم مردم ما را قبل از هر موردی با بازی هایی که می سازیم به یاد بیاورند. مایلم به عنوان برترین گزینه در تجارت این صنعت انتخاب شوم و ما بایستی به خاطر بازی ها در خاطره ها ثبت شویم.
آقای Söderlund در آخر و در رابطه اشتباهات EA و بازی Titanfall و گفته اند:
بازخوردها نشان داده اند که بازیکن ها نمی خواهند یک بازی را هر سال تجربه کنند. اگر خواستار کسب در آمد و دریافت پول مشتریان هستید بایستی نوآور باشید.
نظر شما در رابطه با سخنان آقای Söderlund چیست؟
VG247

تبلیغات دروغ، عدم توجه به خواسته های گیمرا و dlc های بی ارزش که یه هفته بعد بازی اصلی میدید بیرون و ...
واقعا لیاقت اینو دارید که بدترین باشید البته یکی از بدترینا !

اينجا فكر كنم يه سري هستن دست پخت هاي اخر EA رو نديدن و نچشيدن !

دوستاني كه بتل روي PC بازي مي كنن هم پاشون به اينجا باز نشده و گرنه كامل مي فهميديد كه چرا EA شده بدترين كمپاني توي US !!!

دوست عزيزي كه EA رو در حد نجات دهنده بازي هاي ويدئويي بردي بالا بايد متذكر بشم كه تمامي IP هايي رو كه داري نام ميبري اولين نسخه شون خوب بوده ( به جز فيفا چون هي فرت فرت هر سال مياد )
چرا ؟!
چونكه اون موقع به طور كامل زير نظر استوديو سازنده بودن ولي وقتي EA ديد ميتونه خوب شيره شون رو بكشه همه رو از دم كرد اكشن و در حال حاضر همون DS ايي كه شما مي فرماييد نسبت به نسخه اول اش يه عقب گرد كامل داشته !

همين BF4 ايي كه ما الان داريم بازي مي كنيم جز حقه پولي نبود ! اينقدر مشكل داره كه پدر دستگاه رو در مياره و بدتر اون اعصاب براي ما نذاشته !
يا فريز مي كنه يا باگ ميشه يا قظع ميشه يا ...
بازي نا كامل رو EA به زور داد بيرون تا فقط بتونه يكي دو هفته قبل CoD داده باشه بيرون ! نسخه PC نا كامل بود نسخه كنسول نسل 7 تقريبا" بهتر بود و نسل 8 هم كه خراب بوده و هي دارن پچ ميدن !
اينها باعث ميشه يه شركت بشه بدترين و يكي مثل من هي فحش اش بدم وقتي دستگاهم و اعصابم تا نزديكي داغون شدن ميره و مياد

در ضمن EA انلاين پس رو ورداشت ولي از اونور اومد گذاشت روي قيمت بازي هاش !!!
پس هيچ غلطي نكرده !

همين BF4 ايي كه ما الان داريم بازي مي كنيم جز حقه پولي نبود ! اينقدر مشكل داره كه پدر دستگاه رو در مياره و بدتر اون اعصاب براي ما نذاشته !
بازي نا كامل رو EA به زور داد بيرون تا فقط بتونه يكي دو هفته قبل CoD داده باشه بيرون ! نسخه PC نا كامل بود نسخه كنسول نسل 7 تقريبا" بهتر بود و نسل 8 هم كه خراب بوده و هي دارن پچ ميدن !
اينها باعث ميشه يه شركت بشه بدترين و يكي مثل من هي فحش اش بدم وقتي دستگاهم و اعصابم تا نزديكي داغون شدن ميره و مياد

در ضمن EA انلاين پس رو ورداشت ولي از اونور اومد گذاشت روي قيمت بازي هاش !!!
پس هيچ غلطي نكرده !
BF4 درسته باگ زیاد داره اما از نظرFREEZ کردن در مقابلBF3 من خیلی کمتره.باگ هاش رفع بشه من خیلی راضی هستم از این نسخه.
قیمت بازی هاش کی زیاد شده متوجه نشدیم؟
------
همین EA نبود این نسل میخواستید چی بازی کنید؟ Mass effect, Dragon age ,Dead space,Battlefield,Sims,Fifa,Shank کلی بازی بدون شماره هم عرضه کرده.
نکنه BF ME فقط شماره اولشون خوب بوده؟!

من دلیلی نمی بینم که از EA بدم بیاد! چندتا بازی خیلی ضعیف و بی کیفیت که EA ناشرش باشه توی نسل قبل می تونید اسم ببرید؟!
تازه برای ساخت و خلق "لبه ی آینه" واقعا از EA متشکر هم هستم.
برای خلق لبه آینه باید از دایس متشکر باشی نه EA :دی
ساسی مانکن پروداکشنز که لبه آینه رو منتشر نکرده! :دی

آخرین ویرایش:
من دلیلی نمی بینم که از EA بدم بیاد! چندتا بازی خیلی ضعیف و بی کیفیت که EA ناشرش باشه توی نسل قبل می تونید اسم ببرید؟!
برای خلق لبه آینه باید از دایس متشکر باشی نه EA :دی

EA کمپانی بدی نیست ولی تبحر خاصی تو خراب کردن IP ها داره! مثل DS یا MOH یا NFS یا حتی NBA Live و تبحر خاصی تو ساخت بازی تکراری داره! مثل FIFA و تبحر خاصی تو قیمت گذاری محصولاتش و Drm مثل Sim city! لقب بدترین کمپانی بنظرم شایسته Ea هست.از اون گذشته تبحر خاصی تو تبلیغات و تریلرهای دروغ داره! که چند پله با بازی فاصله دارند! ....
من بهترین ناشر رو Take Two و Valve میدونم

ساسی مانکن پروداکشنز که لبه آینه رو منتشر نکرده! :دی

به گند کشیدن سری c&c و چیز حساب نکردن طرفداراش، از بین بردن همه خاطرات خوبی که با dead space داشتم و یه پایان بد برای سه گانه ME و روز به روز بدتر از دیروز بودن BF با اون تبلیغات احمقانش فقط بخشی از گنداشه
حالا صب کن وقتی از همون لبه آینتم یه شوتر ساخت اونوخ فیست دیدنیه:d

به گند کشیدن سری c&c و چیز حساب نکردن طرفداراش، از بین بردن همه خاطرات خوبی که با dead space داشتم و یه پایان بد برای سه گانه ME و روز به روز بدتر از دیروز بودن BF با اون تبلیغات احمقانش فقط بخشی از گنداشه
در مورد اولی نظری ندارم!
Dead Space: دو شماره اول که یکی از اون یکی بهتر بودن، شماره سوم هم هرچند در حد قبلیاش نبود اما باز هم یه بازی خیلی عالی تو ژانر وحشت حساب می شه. میانگین امتیازاش هم بد نیست.
در مورد مسیفکت کلا فکر کنم چیزی نگی بهتره!:دی آدم نُرمــال نمی آد سه گانه ای که متای هر سه تاش بالای 9 ـه رو زیر سوال ببره! حالا من ازت سوال می پرسم؛ ناشر مسیفکت 3 اگر، جای EA مثلا کونامی، مایکروسافت یا سونی بود، پایانش به شدت Epic و فوق خفن می شد؟ :-j هیچ ربطی نداره. از پایان مسیفکت 3 راضی نیستی ==> یقه ی بایوویر رو بگیر. کار ناشر فراهم آوردن یک بستر مناسب در تمام مراحل ساخت برای سازنده و تبلیغات مناسبش هست. دیگه توی کانتنت چه اتفاقی می افته دقیقا" بر می گرده به سازنده، نه ناشر!
در مورد بتلفیلد هم این که الآن ملت دارن بتلفید بازی می کنن دقیقا به خاطر سیاسیت عالی EA برای این ipـئه. ( + کیفیت ساخت خود بازی البته)
این هم هنوز هیچ چیزی ازش نیومده می نویسم امضا میکنم، لبه آینه (2) (ریبوت) عنوانی خواهد بود که EA و دایس بهش افتخار می کنن. :دی!

آخرین ویرایش:
EA خیلی وقته گند زده و موجب شد سهامش هم بیاد پایین
کسی که فقط همه چی را تو پول میبینه اونم بدون برنامه ریزی همین بلا براش خوبه
چند تا عنوان عالی را گند نزد>؟ Dead Space را بر خلاف شروع عالیش به گند کشید، Medal OF Honorهاش را که نابود کرد
فقط امیدش به فیفاست اونم هر سال یه تغییرات کوچیک میده و میندازه به خلق الله
باز جای شکرش باقیه فیفا را خراب نکرد

تا وقتایی بزرگانی مثل بایوور، دایس، Criterion و خیلیای دیگه رو داره بهترین ناشر بازی هست!!
تا همین هفته پیش هم Bethesda همزمان کارمک - میکامی و تاد هاوارد رو داشت ، پس میشه گفت بهترین ناشر بوده !؟ :-/ :دی
اگه EA بده حتما یوبی با DRM فیکش و اکتیویژن با گند زدن به سریای مختلف خیلی خوبن! EA بهترین ناشره بدون شک.
کاری به یوبی و پدر سوخته بازی هاش ندارما ولی خدایی تو زمینه ی خلق نیو آیپی همه ی این ها رو میگذارم تو جیبش :دی
باز جای شکرش باقیه فیفا را خراب نکرد
یعنی فیفا 14 در حد قبلی هاشه ؟! من که بعید میدونم :-" :دی

BF4 درسته باگ زیاد داره اما از نظرFREEZ کردن در مقابلBF3 من خیلی کمتره.باگ هاش رفع بشه من خیلی راضی هستم از این نسخه.
قیمت بازی هاش کی زیاد شده متوجه نشدیم؟
------
همین EA نبود این نسل میخواستید چی بازی کنید؟ Mass effect, Dragon age ,Dead space,Battlefield,Sims,Fifa,Shank کلی بازی بدون شماره هم عرضه کرده.
نکنه BF ME فقط شماره اولشون خوب بوده؟!

صادق فريز كردن هاي پشت سرش هم نسبت به بتل 3 حداقل براي من يكي بيشتره ! تازه توي بتل3 فريز مي كرد ادم STAT اش سيو ميشد اين تا همين چند وقت پيش هم سيو نميشد ! مشكل اينه كه بازي نا كامله ! و گرنه خوب اونطوري منم راضيم !!!

در مورد قيمت هم خوب قيمت بازي هاي نسل بعد رو توي EU برده بود بالا !!! كه الان يه مقدار اورده پايين !

قبول دارم IP هاي زيادي عرضه كرده ولي كيفيت TP هم خيلي مهمه ! تو الان مي گي DA ! از خود همين DA و نسخه بعدش مثال بدتر وجود داره ؟!
به شخصه از نسخه اول ME لذت خيلي بيشتري بردم تا نسخه دومش ! سه اش رو هم نتونستم بازي كنم !!!

دوست عزيزي كه EA رو در حد نجات دهنده بازي هاي ويدئويي بردي بالا بايد متذكر بشم كه تمامي IP هايي رو كه داري نام ميبري اولين نسخه شون خوب بوده ( به جز فيفا چون هي فرت فرت هر سال مياد )
چرا ؟!
چونكه اون موقع به طور كامل زير نظر استوديو سازنده بودن ولي وقتي EA ديد ميتونه خوب شيره شون رو بكشه همه رو از دم كرد اكشن و در حال حاضر همون DS ايي كه شما مي فرماييد نسبت به نسخه اول اش يه عقب گرد كامل داشته !

یه سر به اوریجینم بزن ببین چیارو از دست دادم.اتفاقا من از بتا دارم فحش میدم ولی نه به EA بلکه به دایس.این استودیو کلا با رفع عیب و پچ و میونه خوبی نداره.چه ربطی به EA داره.
تازه من Mass effect و Dragon age یادم رفته بود.من از ME 3 i خوشم اومد،بنظر من بهترین کار برا ادامه و آینده سری انجام داد بایوور.وگرنه قضیه ME هم میشد مثل Master Chief و عمرا دیگه میتونست بهش دست بزن.(البته همین الانشم هم جیزی ازMaster کم نداره).این شجاعت بایوور رو میرسونه،کاری که هیچ یک از استودیوهای محبوبتون Seedشو ندارن که حتی بهش فکر کنن.
واقعا پیش خودتون فکر کنین ببیتین کدوم کمپانی این تعداد آی پی فوق العاده تولید کرده؟
EA چند تا عنوان عالی را گند نزد>؟ Dead Space را بر خلاف شروع عالیش به گند کشید، Medal OF Honorهاش را که نابود کرد
ِ2 نسخه 1و2 Dead Space که عالی بود.فقط 3 اکشن شد اونم به اجبار،چون باید قبول کرد سبک ترسناک دیگه مرده،کسی پول بالاش نمیده.
MOH هم که از اول نسل مرده بود،EA هرکاری کرد نتونست زندش کنه.
تمام حرف من اینه که اینجا فقط EA بعضی ازاین مشکلات رو داشته؟
کپکام تمام آِی پی هاشو نابود کرد،هزچ آی پی جدید هم خواست بزنه بطور کامل ترکوندتش.
اکنی چه گلی به سر گیمرها زد؟ کونامی غیر از MGS که اونم دست کوجیما بود چه گلی زد به سرتون؟ (Castelvania هم خوب بود)
UBI هم بهترین آی پی خودش رو سالانه کرد.البته سلطان این چند کمپانی قبلی حساب مشه.
با این تفاسیر اگه نگیم EA بهترین کمپانی بوده،حقشم نیست که منفورترین بشه واقعا.

آخرین ویرایش:
@ m.d.makan
بحث ما سر کپکام یا اکتیویژن یا ... نیست، تاپیک در مورد علل افت EAه و داریم راجع به EA حرف میزنیم
والا من بحث کپکام باز بشه انقدر دلم پره که میتونم سه ساعت روضه بخونم و حضار را به گریه بندازم

در ضمن من نه سهام اکتی و کونامی را دارم نه شما سهام EA، پس اینقدر حرص و جوش نخورین و سعی کنین توی پست زدن اینطوری جبهه نگیرین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or