EA : بازی Battlefield: Bad Company 2 اولین حمله جدی به COD خواهد بود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

bfbc2-a.jpg

درود.
اقای Jen Uwe Intat رئیس EA اروپا در طی صحبتی که داشتند از بازی خود یعنی Bad Company 2 تعریف هایی زیادی را نمودند و این در حالی است که گویا Jen Uwe Intat بیش از حد چشم به مقابله با Modern Warfare 2 دوخته است بازی BFBC2 قرار است در March 2 در امریکا و 5 مارچ در اروپا وارد بازار بشود اقای Jen Uwe Intat می افزاید بازی Battlefield: Bad Company 2 در ماه مارچ منشر میکنیم و این اول حمله جدی ما در مقابله با Call Of Duty خواهد بود سبک Shooter برای ما بسیار مهم میباشد و ما در این سبک همیشه حرف اول را میزدیم و به خاطر همین امر نیز ما برای پس گرفتن اولی خود همه کار میکنیم و بازی BFBC2 بهترین عنوان میباشد

source

آخرین ویرایش:
بالاخره بتاش رو بازی کردم فوق العاده تازه روی ps3 اگه با pc باشه که بی نظیره...
حتی از MW هم بهتر به نر میاد...
EA متحول شده بازیاش یکی از یکی بهتر...کاملا مطمئنم که موفقه وموفق تر ازافتضاح MW2 حداقل روی PC عشق است دوباره اعتیاد به بازی های آنلاین ...

دیگه خیلی داری دور بر میداره
تو خواب هم نمیتونه با cod mw2 رقابت کنه

تو خواب هم نميتونه اما تو بيداري ميتونه !
منم نسخه بتا رو بازي كردم واقعا از هر نظر فكر ميكنم ميبينم ميتونه بهتر از MW باشه حالا بايد صبر كرد و ديد :biggrin1: حداقل شايد يه سري noob بازي توش نباشه و نشه LeaderBoard رو هك كرد !

دیگه خیلی داری دور بر میداره
تو خواب هم نمیتونه با cod mw2 رقابت کنه

شما هم دیگه یه جور cod mw2 رو گنده میکنید که انگار دیگه نباید هیچ بازی ای ساخته شه که به پای این بازی برسه یا اگه هم ساخته بشه باید حتما توسطiw باشه:mad:...:biggrin1:
حالا وایستید بیاد بعد ببینید که چجوری میترکونه..

EA متحول شده بازیاش یکی از یکی بهتر...کاملا مطمئنم که موفقه وموفق تر ازافتضاح MW2 حداقل روی PC عشق است دوباره اعتیاد به بازی های آنلاین ...
سلام
مگه این بازی روی pc هم عرضه میشه؟ آخه فکر میکنم BC1 روی PC عرضه نشد.
یا علی مدد

آخه معمولا میگن همیشه نمره 20 رو نشونه برو که حداقل 15-16 رو بگیری:biggrin1:
این آقا هم MW رو نشون کرده که به 4 تا بازیه پایینتر برسه!
من یکی از فنهای درجه 1 بتل فیلد هستم اما این مسلمه که حتی اگه بهتر از mw هم بشه بازم حتی نمیتونه به نصف طرفدارها و فروش MW2 برسه! شوخی نیست که بزرگترین لانچ تاریخ رو میخوای ییهو شکست بدی:biggrin1:

برا pc هم میاد؟:confused:
من بتاش رو بازی نکردم:( اما فکر کنم با توجه به سری های قبلی حرف برای گفتن داشته باشه
برای اینم باید اریج بخریم؟؟:confused:

این نسخه بتا رو چه طوری میشه دانلود کرد ..؟

مثل اینکه تعریفها از بازی زیاد شده..! ما که چند تا عکس و ویدئو دیدیم چیزی خاصی نداشت.

آخه معمولا میگن همیشه نمره 20 رو نشونه برو که حداقل 15-16 رو بگیری:biggrin1:
این آقا هم MW رو نشون کرده که به 4 تا بازیه پایینتر برسه!
من یکی از فنهای درجه 1 بتل فیلد هستم اما این مسلمه که حتی اگه بهتر از mw هم بشه بازم حتی نمیتونه به نصف طرفدارها و فروش MW2 برسه! شوخی نیست که بزرگترین لانچ تاریخ رو میخوای ییهو شکست بدی:biggrin1:

بحث فروش نیست ! الآن EA کاملا داره با اطمینان اعلام می کنه که BC2 از سری COD و MW ها بهتره ! و البته با توجه به بتا باید گفت بدون شک تو آنلاین فوق العاده قوی تر هست ! ( بقیه عوامل مثل گیم پلی و صداگذاری شاهکار بازی و گرافیک بماند که باز هم از نظر من بهتر از MW2 بود که البته ممکنه نظر بقیه دوستان متفاوت باشه)

اما فقط صحبت دیروز تهیه کننده BC2 یکم جالب بود که گفته گرافیک از UC2 هم بالاتره تو نسخه اصلی و این یه موضوع رو اصلا تا نسخه نهایی نیاد نمیشه روش بحث کرد

اما فقط صحبت دیروز تهیه کننده BC2 یکم جالب بود که گفته گرافیک از UC2 هم بالاتره تو نسخه اصلی و این یه موضوع رو اصلا تا نسخه نهایی نیاد نمیشه روش بحث کرد
جان ؟! کی گفتن بنده خداها ؟ میگم یه مدرک و منبع نشون بدی من دیگه BC نمیام !

I wouldn't make that kind of claim," he said. "Uncharted 2 is an amazing-looking game. But we're reaching that level of quality.
:biggrin1:

صفحه قبل گذاشته بودم اما باز اینجا میذارم :

I wouldn't make that kind of claim," he said. "Uncharted 2 is an amazing-looking game. But we're reaching that level of quality. It's going to be hard for any game to be able to make a claim that they look better. But we are getting to, I feel, that level, where it's looking very impressive. When you see it - and I've heard other people say it as well, so it's not just me - other people are saying it's getting there

http://www.videogamer.com/news/dice_bad_company_2_reaching_uncharted_2s_graphics.html

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or