EA: امسال هم PES در حد ما نيست!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SaDrA-HhH

Loyal Member
fifa-11-2.jpg

EA: امسال هم PES در حد ما نيست!

آقای jens uwe از EA گفته است که امسال هم fifa بر PES برتری خواهد داشت.

طی گفت و گويی با MCV گفته است: علت گسترش فروش FIFA نسبت به PES کار روی محصولات کم تر ولی با کيفيت بيشتر است.
بازی ما بهتر و بهتر شد نسبت به PES و من فکر ميکنم در نسل قبل اين طور نبود.

مصرف کنندگان و حتی ژورناليست ها هم اين برتری ما را قبول کرده اند و همين سهم ما از بازار را بيشتر ميکند.
و اين برتری به خاطر تمرکز ما روی کيفيت کار است!

همون طور که خودش هم گفته یک چیز کاملا مشخصه
من یکی که تا یادمه همیشه همین طور بوده اونم با اختلاف زیاد

شما احتمالاً به نسل قبل سنت نميرسه يادت نمياد تا قبل نسخه 2006 FIFA حرفی واسه گفتن نداشت!

شما احتمالاً به نسل قبل سنت نميرسه يادت نمياد تا قبل نسخه 2006 FIFA حرفی واسه گفتن نداشت!
تیم ملی مجارستان هم قبلا نایب قهرمان جهان بوده اون موقعی که هیچکدوم ازما وجود خارجی نداشتیم!!!
ولی الان در حد یه تیم درجه سوم تو دنیاست....اینم شد دلیل؟ مهم اینه که تو نسل فعلی فیفا کاملا جلو افتاده وبنظرمن این رقابت تو سال 2009 تموم شد! اینقدرفاصله زیاد شده که دیگه نمیشه بهش گفت رقابت!

• Like
Reactions: Sorrows

نه برادر من اشتب می کنی . صدرا راست می گه فیفا از 2006 به قبل حرفی برا گفتن نداشت ولی گذاشته ها گذشته :d. بنده ی خدا خودشم گفته که قبلنا اینجوری نبوده . فیفا رو عشقه :x

بازی ما بهتر و بهتر شد نسبت به PES و من فکر ميکنم در نسل قبل اين طور نبود
واقعا به این اعتراف باید افرین گفت.خودشون هم میدونن که نسل پیش هیچ حرفی برای گفتن نداشتن و با قبول همین حقیقت تلاش کردن و الان انقدر جلو افتادن که به قول دوستمون دیگه رقیبی به اسم پرو ندارن.
امیدوارم پرو هم این حقیقت رو درک کنه و تلاش کنه تا باز هم بتونه فوتبال در خور نامشو ارائه بده
.

همه حرف هاش درسته اما امسال واقعا PES خیلی تغییرات خوبی کرده هر چند که داوریش هنوز مشکل داره
من در کل فکر میکنم اگه امسال PES در حد فیفا نباشه کمنرم نیست به هر حال هیچ وقت رابطه خوبی با فیفا نداشتم اگه هم بد از آب در بیاد بازم PES میزنیم ! کسی فن PES باشه عمرا طرف فیفا نمیره حتی با این برتریهاش

اره منم موافقم
انگار امسال pes یه تغییرات کلی انجام داده

به هر حال من هم اگه این یکی فیفا بهترین بشه اما بازم طرف فیفا نمیرم

کسی فن PES باشه عمرا طرف فیفا نمیره حتی با این برتریهاش
عزیز این میشه طرفداری بی مورد. نه پول فروشش تو جیب ما ها میره نه اسممون رو روش میزنن. بهتره ماها یعنی گیمر جماعت به فکر گیم پلی درست و بازی درست و حسابی باشم. حالا میخواد فیفا باشه یا pes باشه.

خدایی بد میگم؟ به ما چه که کی به کیه. گیم پلی درست باشه اونو بازی کنیم. حالا مطمئن باش اگر این دفعه PES بهتره عمل کنه هممون میریم سمت اون و دیگه فیفا بازی نمیکنیم.

همه حرف هاش درسته اما امسال واقعا PES خیلی تغییرات خوبی کرده هر چند که داوریش هنوز مشکل داره
نسخه ویژه ای به شما دادن که تست کنید این ایراد رو متوحه شدید؟

عزیز این میشه طرفداری بی مورد. نه پول فروشش تو جیب ما ها میره نه اسممون رو روش میزنن. بهتره ماها یعنی گیمر جماعت به فکر گیم پلی درست و بازی درست و حسابی باشم. حالا میخواد فیفا باشه یا pes باشه.

خدایی بد میگم؟ به ما چه که کی به کیه. گیم پلی درست باشه اونو بازی کنیم. حالا مطمئن باش اگر این دفعه PES بهتره عمل کنه هممون میریم سمت اون و دیگه فیفا بازی نمیکنیم.

قضیه فن بازی نیس

قضیه اینکه
وقتی یه مدت طولانی pes بازی کنی به گیم پلیش عادت میکنی و فیفا بهت نمیچسبه;)

اصلا بحث من این نبود PES طرفدارای خودشو داره فیفا هم همینطور از قدیم همینچوری بوده
کسی که FIFA بازی میکرده هیچ وقت طرف PES نیمده و بالعکس البته خیلی ها رفتم سمت FIFA
ولی من به شخصه با همه ی پیشرفت هاش نتوستم باز هم بیشتر از 30 ثانیه تحملش کنم !
خدود 10 سال هست از Winning Eleven ها شروغ کردم با PS تا به الان که نسخه ی PAL شده Pro Evolution Soccer بازی کردم فیفا ها رو هم بعضا دیدم ( بازی نکردم دیدم ) هیچ وفتم باهاش کنار نیمدم
در کل من از باب اینکه هر کی طرف بازی خودش میره این حرفو زدم انکار نکردم که فیفا بازی خوبی نشده !
حرفمم از رو این تایید میشه که کلا PES و یا WE هر ساله فروش خودشو میکنه
نسخه ویژه ای به شما دادن که تست کنید این ایراد رو متوحه شدید؟
والله من این حرفو از روی حرف یکی از پست های یکی از کاربرای سایت زدم اصلا یادم نیست کودوم تاپیک بود
اگه باز چشم خورد بهش حتما لینکشو برات PM میکنم
ویرایش : PM شد

آخرین ویرایش:

من همون FIFA06رو به PESتر جیح میدادم حتمآ سال های قبل از 2006هم که فیفا برتری داشت به سن شما نمیرسه!:d

• Like
Reactions: Sorrows
اصلا بحث من این نبود PES طرفدارای خودشو داره فیفا هم همینطور از قدیم همینچوری بوده
کسی که FIFA بازی میکرده هیچ وقت طرف PES نیمده و بالعکس البته خیلی ها رفتم سمت FIFA
ولی من به شخصه با همه ی پیشرفت هاش نتوستم باز هم بیشتر از 30 ثانیه تحملش کنم !
خدود 10 سال هست از Winning Eleven ها شروغ کردم با PS تا به الان که نسخه ی PAL شده Pro Evolution Soccer بازی کردم فیفا ها رو هم بعضا دیدم ( بازی نکردم دیدم ) هیچ وفتم باهاش کنار نیمدم
در کل من از باب اینکه هر کی طرف بازی خودش میره این حرفو زدم انکار نکردم که فیفا بازی خوبی نشده !
حرفمم از رو این تایید میشه که کلا PES و یا WE هر ساله فروش خودشو میکنه
حرفات تا حدودی درسته ولی PES این نسل دیگه انقدر افت کرد که قابل بخشش نبود ! خیلی ها رو توی همین سایت سراغ دارم که طرفدار خونی بازی بودن و اوائل نسل با عشق و علاقه ازش حرف میزدن ولی وقتی دیدن چند بازی پشت سر هم این طوری عمل میکنه , دیگه ازش دست کشیدن ! داداش خودم نسل PS1 , PS2 از صبح تا نصف شب پای PES و WE بود :دی به جز نسخه های اصلی , تقریبآ همه نسخه های فرعی و دستکاری شده و حتی چیزایی مثل J-League و MLS و ... رو هم بازی میکرد ! این نسل هم اوائل PES میزد ولی دیگه از سال 2009 رفت سمت FIFA ! بالاخره یکی که عاشق فوتبال هست , دوست داره بهترین تجربه رو ازش داشته باشه و فعلآ هم FIFA در این زمینه جلوتره. به امید روزی که PES هم مثل سابق بشه تا رقابت داغ تری داشته باشیم (که به نفع گیمرها هست)

نسخه پی سی بازی که بدرد خودشون می خوره! >:)
واقعا چقدر کیفیت داره نسخه PC! :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or