EA: امسال هم PES در حد ما نيست!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SaDrA-HhH

Loyal Member
fifa-11-2.jpg

EA: امسال هم PES در حد ما نيست!

آقای jens uwe از EA گفته است که امسال هم fifa بر PES برتری خواهد داشت.

طی گفت و گويی با MCV گفته است: علت گسترش فروش FIFA نسبت به PES کار روی محصولات کم تر ولی با کيفيت بيشتر است.
بازی ما بهتر و بهتر شد نسبت به PES و من فکر ميکنم در نسل قبل اين طور نبود.

مصرف کنندگان و حتی ژورناليست ها هم اين برتری ما را قبول کرده اند و همين سهم ما از بازار را بيشتر ميکند.
و اين برتری به خاطر تمرکز ما روی کيفيت کار است!

ما که فوتبال رو با FIFA شروع کردیم،ولی نسل قبل PES زیاد بازی کردی- این نسل باز شدیم همون فیفا باز،دیگه کلا PES (بازی پاس بقل بده،بزن تو گل-یا به قول رفقا گل سگی زن)رو بازی نمی کنیم

نسخه پی سی بازی که بدرد خودشون می خوره! >:)
واقعا چقدر کیفیت داره نسخه PC! :d
این نسخه دیگه باید خوب باشه!اینطور خودشون گفتن موتورش NG هست

آخه وقتی که تو PES اسم بازیکنها هم لایسنس شده نیست و در مقابل FIFA همه چیزش لایسنس شده هست پس باید FIFA بهتر باشه. البته الان نمیدونم تو PES اسمها هم لایسنس دار شدن یا نه ولی تا 2 سال پیش می دونم که نبودن.
ONLY FIFA>:d<

این نسخه دیگه باید خوب باشه!اینطور خودشون گفتن موتورش NG هست

تا اونجایی که من می دونم خودشون گفتن نسخه 11 پی سی میشه : نسخه فیفا10 کنسولی + رفع باگ ها!

حالا من اطلاعات دقیقی ندارم ولی با شناختی که از EAداریم معمولا زورش میاد روی نسخه پی سی کار کنه علی رغم اینکه پی سی ............. :-s

ضمنا تغییراتی مهمی در نسخه 11کنسولی هستش توی پی سی نیستش!(مانند PROPASSING) که همین قسمت مهم هستش! :d

تا اونجایی که من می دونم خودشون گفتن نسخه 11 پی سی میشه : نسخه فیفا10 کنسولی + رفع باگ ها!

حالا من اطلاعات دقیقی ندارم ولی با شناختی که از EAداریم معمولا زورش میاد روی نسخه پی سی کار کنه علی رغم اینکه پی سی ............. :-s

ضمنا تغییراتی مهمی در نسخه 11کنسولی هستش توی پی سی نیستش!(مانند PROPASSING) که همین قسمت مهم هستش! :d
همون نسخه 10 کنسولی بخدا 10000 برابر PEs جدید هست!یه نگاه به اخرین تریلرش بنداز- فیفا 10 کنسولی رو هم ببین:دی

فیفا 10 اینقدر عالی هست که زیاد گیر pro passing نخواهی بود!همینطوریش هم خدا بود

همون نسخه 10 کنسولی بخدا 10000 برابر PEs جدید هست!یه نگاه به اخرین تریلرش بنداز- فیفا 10 کنسولی رو هم ببین:دی

فیفا 10 اینقدر عالی هست که زیاد گیر pro passing نخواهی بود!همینطوریش هم خدا بود

درسته!من حرف شما را قبول دارم اما وقتی نسخه11 کنسولی را می بینی دیگه هیج جوره نسخه10 کنسولی به ادم نمی چسبه! :d(اونم در صورتی که EAکه می تونست نسخه پی سی رو هم مثل کنسولی درست کنه اما پول جلو چشمش را گرفته! :d)

من که فن pes بودم 2سال پیش گذاشتمش کنار!کونامی فکر میکنه زمان ps1 هست!!!

من که تا اونجاییی که یادم میاد FIFA همیشه سر بوده و کلا pes در سطح فیفا نیست.:x
اون موقعی که EA شروع به تولید FIFA کرد سازندگان pes داشتن قاقالیلی میل میکردن!>:)

نسخه پی سی بازی که بدرد خودشون می خوره! >:)
واقعا چقدر کیفیت داره نسخه PC! :d
شما از کجا اینقدر مطمئن حرف می زنید؟ لینکی یا منبعی دارید؟؟ تا اونجا که ما شنیدیم و چندین بار هم خبرش تو بخش اخبار زده شد خود EA صراحتا اعلام کرد که نسخه PC کاملا Next gen هست.

خود کونامی گفت که ما باسه این نسل آماده نبودیم !!
تو ps2 همیشه WE حرف اول میزد ( فیفا فوتبال دستی بود ) دیگه همه با pes 6 خاطره دارن تو ps1 هم هیشکی فک نکنم we با carlos یادش بره !
یکی از مشکلات pes بی روح بودن بازی هست !!

من می خواستم شرکت نکنم تو این بحث اما دیشب یک تریلر و یک Interview از PES دانلود کردم و نگاه کردم. می تونم بگم تو زمینه امکانات بازی خیلی پیشرفت کرده و بهتره شده. به عنوان مثال بخشی رو توی بازی به عنوان Online Master League نشون دادن که بتای اون چند وقت پیش برای تعدادی از بازیکنان ارسال شد(نامردا به ما ندادن) و توی اون به صورت آنلاین و گروهی بازی می کنید و توش می تونید به خرید و فروش و جابه جایی بازیکن بپردازید.

FIFA هم به نوبه خودش تو چیزهای دیگه ای پیشرفت که همه اون ها رو به زودی براتون اعلام می کنیم و توضیحاتی رو ارائه میدیم. هم در مورد FIFA و هم در مورد PES.

موفق باشید

ویرایش: راستی این رو هم بگم تا یک سری حکم جهاد صادر نکردن. من تو نسل قبل که PS2 داشتم فقط PES یا WE میزدم و تنها روی PC می تونستم FIFA بازی کنم. اما تو این نسل از 07 من فقط FIFA بازی کردم و هر سال کمی هم به خاطر دوست های PESباز که دارم این فوتبال رو هم بازی کردم. اما امسال به این نسخه امیدوار شدم البته با اینکه هنوز مشکل یک تنه بازی کردن و گل زدن رفع نشده(حداقل توی تریلرها)

من خودم فکر ميکنم امسال ديگه FIFA اون برتری مطلق که اين نسل به دست آورد رو نداشته باشه و يه حالتی بشه که هر بازی طرفدارای خودشو داشته باشه ولی از نظر امتياز اگه PES انيميشن هاش رو بهتر بکنه ميتونن برابری کنن ولی تا وقتی که بازی مثل مترسک باشه نه!

تجربه هم نشون داده پتانسيل PES برای فروش خيلی زياده حتی تو بد ترين حالت ديگه حساب کنيد اگه به اون دوران 2006 و نسل قبل برگرده

من خودم فکر ميکنم امسال ديگه FIFA اون برتری مطلق که اين نسل به دست آورد رو نداشته باشه و يه حالتی بشه که هر بازی طرفدارای خودشو داشته باشه ولی از نظر امتياز اگه PES انيميشن هاش رو بهتر بکنه ميتونن برابری کنن ولی تا وقتی که بازی مثل مترسک باشه نه!

تجربه هم نشون داده پتانسيل PES برای فروش خيلی زياده حتی تو بد ترين حالت ديگه حساب کنيد اگه به اون دوران 2006 و نسل قبل برگرده
البته صدرا این طوری نیست که بازیکن هایی که FIFA باز شدن برن سراغ این نسخه. چون من خودم به شخصه اگه مشکل یک تنه حرکت کردن بازیکن حل نشه سمتش نمیرم. بعضی جاها تو دمو این قدر مسخره بود که واقعا زده شدم. مثلا مسی یا رونالدو یک یک بازیکن ساخته شده که اسمش هم Konami بود 4-5 نفر رو دریبل میزد و توپ رو گل می کرد. اما امکانات جدید بازی باعث میشد که بگم ممکنه از سال های قبل موفق تر باشه.

در مورد امتیاز هم فکر نکنم بتونه به FIFA برسه و یا نزدیکش بشه. اما از سال قبل نزدیک تر میشه.

شما از کجا اینقدر مطمئن حرف می زنید؟ لینکی یا منبعی دارید؟؟ تا اونجا که ما شنیدیم و چندین بار هم خبرش تو بخش اخبار زده شد خود EA صراحتا اعلام کرد که نسخه PC کاملا Next gen هست.

بنده عرض کردم اطلاعات دقیقی ندارم! :)

فقط خواهشا کامل حرف ادم رو نقل قول کنید! :d

---------------
من که تا حالا ندیدم EAصحبت کنه در مورد ویژگی های نسخه کنسولی11که در نسخه پی سی هم باشه!

اگر گفتن Next gen هستش نسخه پی سی. فکر کنم منظورش این بوده بر خلاف سال های گذشته نسخه پی سی با نسخه کنسولی کمتر فرق می کنه و نه اینکه کاملا یکی باشه! :)
چون شما یک نگاه به New featuresکه تا الان گفته شده می بینی که نسخه پی سی بر خلاف360 وPS3از همه featuresمهم نسخه 11 بر خودار نیست!

Next Gen Gameplay Engine (PC, PS3, X360):
FIFA World (PC)
Personality+ (PS3, X360
Pro Passing (PS3, X360
Creation Centre (PS3, X360
Career Mode (PS3, X360
Street Football (Wii
Goalkeeper Intelligence (All Platforms
Improved Celebrations (PS3, X360
Be a Goalkeeper (PS3, X360
حالا واقعا جای تقدیر داره که نسخه پی سی بعد از سالها بیشتر تحویل گرفتند! :d

این New featuresکه گفتم منبعش از wikipediaهستش که خود wikiاز 15 منبع معتبر نقل کرده!

آخرین ویرایش:
مشکل PES فقط تو انیمیشن هاش نیست...از بزرگترین مشکلاتش همین موضوع لایسانس تیم هاست..که نمیدونم کی میخواد رفع بشه.!

امتیازات کم pes بیشتر فک کنم برای کمبود انیمیشنا و نبود بخش انلاین خوب با کم بودن لایسنس تیم ها بوده که اینطور خود کونامی گفته بود این مشکلات بهتر شده و با اضافه کردن چند بخش جدید می خواد جبران کنه !
ولی دوستمون راست میگه یارو تو تریلر با مسی همرو رد میکنه بعد یه شوت گل !! این رو اعصابه .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or