EA اعلام کرد: PS3/Wii/Xbox 360 به زودی از رده خارج میشوند! چرا؟

rezaigi2004

کاربر سایت
قدیمی ترین و بزرگترین شخصیت Electronic Arts آقای Gerhard Florin اعلام کرد : کنسول های نسل بعد حال حاضر یعنی PS3/Wii/Xbox 360 به زودی از رده خارج میشوند!

"that will never happen"

PC پیشتاز! (احتمالا منظورش این بوده غیر مستقیم گفته)

G_Florin.JPG

درود
جناب mohammd007 اتفاقا برعکس. EA اینقدر عنوان داره که اگر بخواد یه کنسول داشته باشه!! دیگه هیچ بنی بشری توان رقابت با این غول رو نداره. جدیدا هم که مثل کفتار افتاده بجون این شرکتهای مستقل و همه رو داره مال خود میکنه. با این تفاصیل اگر خدای نکرده، گوش شیطون کر یه روز بخواد کنسول بده بیرون ( که 100000% قدرت و توانائی این کار رو داره ;) ) انوقت نصف بازی های که الان بازی میکنیم و یا قراره بیان دیگه نداریم
:biggrin1: دیگه اون ممه رو لولو میبره :biggrin1:.
مثلا همین SEGA رو در نظر بگیر. علاوه بر اینکه بازیساز بزرگی هست ( یعنی قبلا بوده :biggrin1: ) تبدیل به یه ناشر گردن کلفت هم شده :cheesygri در ثانی کم هم عنوان نداره;).
حالا اگر قرار باشه EA هم کنسول بده فکر کردی اتفاق بدی میافته، نوچ بلکه شاهد رقابت سنگین و بزرگتری نسبت به حالا خواهیم دید. بهترین بازی های ورزشی رو نمیسازه که میسازه، بزرگترین RPG ساز غرب رو نداره که داره، برترین ناشر دینا نیست که هست، دیگه چی میخواد.

پ.ن. ضمینه ساخت کنسول همه رقمه امادس. فقط یه اراده کوچیک میخواد:).
پ.ن.2. اگر قرار باشه یه یه شرکت دیگه وارد این میدان بشه از بین EA و SEGA، من SEGA رو انتخاب میکنم:love:.

درسته ea شرکت بزرگیه ولی به بزرگی microsft یا سونی هست؟!
ea بزرگ هست ولی در زمینه ی بازی!
خب کنسولم برای بازیه دیگه !
میدونم کلآ فکر کردن به این مساله هم کار الکی ای هست ولی من به دلم خورده یه روزی EA این کارو میکنه !!

معلومه ea می تونه اما همچین اشتباهی نمیکنه وقتی برای یه بازی از 3 تا کنسول پول در میاره چرا این سه تا رو بکنه یکی؟ حالا از پول فروش کنسول هم یه چیزی دستش میاد اما وقتی مثلا Fifa رو برای X360 PS3 PS2 PC DS و ... بسازه پول بیتری دستش نمیاد؟ اما اگر یه بازی بزرگ مثل Mass efect رو بخواد برای کنسول خودش انحصاری کنه بحثش جداست

خب ببین باید یه سخت افزار قوی و پیش بینی شده و یه نرم افزار قوی باشی که بازی روش اجرا بشه:p
درسته ea پولداره این قبول ولی فکر نکنم به کنسول سازی بخوره! به هر حال به قول خودت این فکر در مورد این مسئله الکیه!
راستی اریا این ماجرا یادت باشه بعدا ببینیم چی میشه ok ?!:love:

البته در این که ea این کار رو می کنه که به نظرم من هیچ شکی نیست اما من گفتم الان ea چون فقط هدفش بازی سازی هستش براش توجیه اقتصادی نداره.
یعنی با دادن کنسول به نظرم فقط 5 تا کنسول رو می کنه یه دونه.اما در مورد سونی و ماکرو توی صفحه قبل توضیح دادم.

بابا این مرتیکه یه چیز گفته , شما چرا جدی می گیرین
به جای این حرفا باید یه فکری به حال fifaش بکنه یا اون army of two که واقعا نامیدم کرد

چه حالی میده ea کنسول بده بعد کاری میکنه که حتی بازیهایی که ناشرشون هست هم برای خوش میاد و دیگه رو کنسولی نمیزاره بیاد . اما در برابر سونی و ماکرو و مخصوصا مخصوصا wii کم میاره :) . باید صبر کرد و دید . میتونست کامپیوتر هم بگه خب ببخشید خر نیست که کامپیوترها همینطور پیشرفته تر میشن بعد چطوری از رده خارج بشه .

شاید خسته شده از اون هفت هشت ده دلاری که روی هر نسخه از بازی به سازنده کنسول ها میده.
اگه خودش کنسول بزنه و بازیهای خودش رو بفروشه میتونه با قیمت پایین تر بازار رو بگیره، بازی های ورزشی اش هم که .. ماشاا... همین جوری میفروشند.
همون Madden NFL که دوستان اشاره کردند به طرز مسخره ای فروشش بالا است .. من موندم این آمریکاییها چقدر این فوتبال خوشحالشون رو دوست دارند.

یه برنامه ای دیدم خیلی جالب بود
موضوع برنامه در مورد این بود که با این افزایش حجم اطلاعات که هر روز هم با پیشرفت تکنولوژی
مجبوریم از دیسکهایی با ظرفیت های ِ بالاتر استفاده کنیم در آینده چطوری میخواییم با
دی وی دی ها از این قبیل چیزها مشکل رو حل کنیم
یکی از جوابها این بود که محدودیتی در ایجاد فضای اضافه روی دیسکها وجود نداره ولی این
خودس محدویت جدید دیگه ای رو درست میکنه که اون سرعت چرخش این دیسکها داخل درایو
هست که از یک مقداری بیشتر نمیشه و دیسک میشکنه راه حلی که برای آینده با توجه به
تکنولوژی امروز در نظر گرفته بودن از بین بردن چیزی به نام ذخیره سازی بود و کاربر کلا برای
استفاده از هرچیزی با سرعتهای خیلی بالای اینترنت آینده میتونه خیلی سریع تر به اطلاعات
روی اینترنت دسترسی داشته باشه الان هم که این آقا این نظریه رو داده زیاد هم بیراه نگفته
من البته نمیدونم منظورش به زودی کنسولهای جدید از رده خارج میشن چی هست ولی اینده احتمالا همه چیز آنلاین و اینترنتی خواهد بود

معلومه ea می تونه اما همچین اشتباهی نمیکنه وقتی برای یه بازی از 3 تا کنسول پول در میاره چرا این سه تا رو بکنه یکی؟ حالا از پول فروش کنسول هم یه چیزی دستش میاد اما وقتی مثلا Fifa رو برای X360 PS3 PS2 PC DS و ... بسازه پول بیتری دستش نمیاد؟ اما اگر یه بازی بزرگ مثل Mass efect رو بخواد برای کنسول خودش انحصاری کنه بحثش جداست

برای اینکه اگه کنسولش موفق بشه هر کی بخواد برای کنسولش بازی بسازه بهش باید یه پولی بده
برای اینکه میتونه development tools های رو خودش برای خودش درست کنه
میتونه همه development های مربوط به کنسول رو کنترل کنه
اگه کنسوش موفق بشه میتونه توی hardware مارکت هم وارد شه
میتونه از طریق کنسولش سرویس های دیگه مثل movie download هم بده و روش سود کنه
و .....

PS: اینایی که بالا گفتم دلیل نمیشه من فکر کنم قراره EA به زودی یک کنسول بده. بنظر من حداقل اکه نقشه هم داشته باشه تا 3-4 سال دیگه خبری نمیشه. اما منظورم اینه که دلیل هم کم نیست براش که کنسول خودشو بزنه. از بقلش میتونه ده تا کار دیگه بکنه. کنسول داشتن اگه مفید نبود مایکروسافت تا الان حاظر نبود که اینقدر براش ضرر کنه و توی مارکت باشه

برای اینکه اگه کنسولش موفق بشه هر کی بخواد برای کنسولش بازی بسازه بهش باید یه پولی بده
برای اینکه میتونه development tools های رو خودش برای خودش درست کنه
میتونه همه development های مربوط به کنسول رو کنترل کنه
اگه کنسوش موفق بشه میتونه توی hardware مارکت هم وارد شه
میتونه از طریق کنسولش سرویس های دیگه مثل movie download هم بده و روش سود کنه
و .....

PS: اینایی که بالا گفتم دلیل نمیشه من فکر کنم قراره EA به زودی یک کنسول بده. بنظر من حداقل اکه نقشه هم داشته باشه تا 3-4 سال دیگه خبری نمیشه. اما منظورم اینه که دلیل هم کم نیست براش که کنسول خودشو بزنه. از بقلش میتونه ده تا کار دیگه بکنه. کنسول داشتن اگه مفید نبود مایکروسافت تا الان حاظر نبود که اینقدر براش ضرر کنه و توی مارکت باشه

حرف شما تایید می شه:biggrin1:با یه تفاوت و اونم اینه که به نظرم EA تا حدود 5 سال دیگه کنسول زدن براش ضرر داره.دلایلش هم توی 2 تا پست قبلی ام گفتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or