EA اعلام کرد: PS3/Wii/Xbox 360 به زودی از رده خارج میشوند! چرا؟

rezaigi2004

کاربر سایت
قدیمی ترین و بزرگترین شخصیت Electronic Arts آقای Gerhard Florin اعلام کرد : کنسول های نسل بعد حال حاضر یعنی PS3/Wii/Xbox 360 به زودی از رده خارج میشوند!

"that will never happen"

PC پیشتاز! (احتمالا منظورش این بوده غیر مستقیم گفته)

G_Florin.JPG

چرت گفته بدشم اگر قرار بود در اقتصاد همه ادغام بشن که هیچ کس پول دار نمیشد و همه عین کمونیستها میشدن در کل ایشون به نظرم کومونیست هست و میخود که فرقی بین کسی نباشه :p

نه بابا اينا رو گفته!كه همه رو منسوخ بدونه!
بعدش باز بره براي ps2 بازي بسازه!!!

كه باز پول به جيب بزنه!من نمي دونم اي آ جديدا چرا!
تفلكي!همشون يه جورايي انگاري!زيره تابش مستقيم نور بودن!
قاطي كردن!

جالبه که من شدیدا با این موضوع موافقم که ما یک Platform واحد داشته باشیم .... به هر شکل ممکن ... حالا میخواد 50 یورو باشه یا 5000 یورو .

به نظرم این موضوع خیلی به نفع مشتری هست . هر چند که احتمال این اتفاق منفی 100 درصد هست . ( یعنی مطمئنا کنسولها بیشتر از این هم خواهند شد ... )

نمی دونم چرا تازگیها همه با کنسول میونشون بد شده.
اتفاقا اشتباه میکنی. الان و همیشه بازی فقط مال کنسوله.
EA هم واقعا نمیدونم چه فکری کرده که یه همچین مزخرفی تحویل داده. ولی مطمئن باشید به حرف گربه سیاه بارون نمیاد.:biggrin1:

اگه همین کنسول ها نبودن که ea ترکیده بود رفته بود بی کارش با اون بازی های مذخرفش :sick: اعضای این شرکت بلدن فقط به بقیه گیر بدن به بازی شرکت های دیگه و کنسول ......وخودشون در عمل:sick:

راست میگه دیگه برای خرید یه کنسول باید حدود 500 هزار تومن خرج کنی بعد هم بعد سه یا چهار سال می ندازیش دور چون کنسول جدید تر میاد(با این پیشرفت قیمت سونی و مایکروسافت معلوم نیست کنسول بعدیشون چه قدر میخواد باشه) اما اگه سالی 150 خرج یه PC کنی کارت راه میوفته یا اگر یه مقدار بیشتر خرجش کنی میتونه از کنسول ها هم بهتر بشه اما یه کنسول همیشه همونیه که هست مثلا هیچ وقت یه کسول نسل حاضر DX10 رو کامل نمی تونه پشتیبانی کنه (مگر اینکه کارت گرفیکش رو عوض کنید :biggrin1:)

البته قابل توجه اونهایی که میگن EA کنسول بده به درد نمیخوره و ...
خیلی از بازیهای پرفروش هر ماه برای همین EA هست. EA اگه یه کنسول بسازه و مثلآ The Sims 3 رو فقط برای اون بده بیرون میدونین چه فروشی میکنه ؟! این همه سری بازی مثل NFS , Burnout , MOH , C&C , Sim City , ... رو میتونه فقط روی کنسول خودش بسازه. بازی ای مثل Madden که هروقت میاد خفن ترین بازیها هم از نظر فروش جلوش لُنگ میندازن ! بازیهای جدید مثل Crysis , Rockband ... و یه سری بازیهای ورزشی پرطرفدار.از طرف دیگه با خیلی از شرکتها حتمآ ارتباط خوبی داره و همین Bioware رو هم دو روز پیش خرید و با این سرمایه ش میتونه بیشتر هم بخره.
با اینکه حرف زیاد جالبی نیست ولی من مطمئنم یه روزی ( شاید همین نسل دیگه ) EA یه کنسول میسازه.

خیلی از بازیهای پرفروش هر ماه برای همین EA هست. EA اگه یه کنسول بسازه و مثلآ The Sims 3 رو فقط برای اون بده بیرون میدونین چه فروشی میکنه ؟! این همه سری بازی مثل NFS , Burnout , MOH , C&C , Sim City , ... رو میتونه فقط روی کنسول خودش بسازه. بازی ای مثل Madden که هروقت میاد خفن ترین بازیها هم از نظر فروش جلوش لُنگ میندازن ! بازیهای جدید مثل Crysis , Rockband ... و یه سری بازیهای ورزشی پرطرفدار.از طرف دیگه با خیلی از شرکتها حتمآ ارتباط خوبی داره و همین Bioware رو هم دو روز پیش خرید و با این سرمایه ش میتونه بیشتر هم بخره.
با اینکه حرف زیاد جالبی نیست ولی من مطمئنم یه روزی ( شاید همین نسل دیگه ) EA یه کنسول میسازه.

من با نظریه مخسوسا حرف اولت کاملا موافقم حالا چرا : ببینید این حرف منظورش از رده خارج شدن کنسولها است و همه میدونید که pc کنسول نیست . wii که کاملا واضح هست اما حرف 360 و ps3 که میشود همه چیز عوض میشه میخوان یه اقدامی بکنن و یه کنسول بدن حالا معلوم نیست اگه اینطور بشه چی از آب در میاد .

این حرف شما درسته من هم خیلی وقت پیشا روی این موضوع فکر می کردم و حتی توی تاپیک اخبار داغ کنسول ها گفتم و احتمالا توی نسل بعد شاهد همچین امری خواهیم بود اما...
شما به یه چیز توجه نداری و اون اینه که یه شرکت باید برای کنسول سازی یه توجیح اقتصادی داشته باشه
سونی برای فروش انواع tv و خیلی چیز های دیگه.
ماکرو هم به نظرم برای این یه کنسول داده بیرون تا بتونه یه مقداری بازار فروش ویندوز را با اوردن بازی های 360 بر روی وستا سامان ببخشه.در ضمن می تونه هدف بعدیش این باشه که در کنار این کار به یه سودی هم برسه.
نینتندو هم به نظرم از روی سخت افزار داره سود می کنه تا نرم افزار.یعنی میاد با نواوری در سخت افزارش یه وسیله می سازه و برای اون بازی می سازه مگر نه فکر نمی کنم ماریو بازی باشه که بتونه روی ps3 فروشی در حد کیلزون داشته باشه..اما برا ea وضع فرق می کنه.این شرکت بازی هاشو روی تمام پلتفرم می زنه و از این راه سود می کنه.و به جز این کار بازی سازی فکر نمی کنم کار دیگه ای بکنه پس به نظرم در این نسل ساخت کنسول توسط ea توجیه اقتصادی نداشت.اما برای نسل بعد ممکنه داشته باشه.

با اینکه حرف زیاد جالبی نیست ولی من مطمئنم یه روزی ( شاید همین نسل دیگه ) Ea یه کنسول میسازه.

درسته Ea شرکت بزگیه ولی کنسول سازی هم کاره راحتی نیست!;) اینا تو بازی سازی موندن چه برسه کنسول...

شما به یه چیز توجه نداری و اون اینه که یه شرکت باید برای کنسول سازی یه توجیح اقتصادی داشته باشه
درسته Ea شرکت بزگیه ولی کنسول سازی هم کاره راحتی نیست!;) اینا تو بازی سازی موندن چه برسه کنسول...
آخه تا جایی که من دیدم هیچ کدوم از این کنسولها هیچ قطعه ایش برای خود سازنده نبوده ! خب EA هم که پول از سر و روش میباره ( اگه نمیبارید که هر روز یه شرکت رو نمیخرید ! ) مثل سونی و مایکروسافت و نینتندو میتونه بره با IBM , NVidia و ... مشورت کنه و یه سخت افزار بسازه. وقتی هم که بازیهای خودش رو ( که واقعآ تعدادشون زیاده و با اینکه ما هممون مسخره ش میکنیم ولی فروش بازیهاش خیلی خوبه ) فقط برای اون کنسول بسازه سودش توجیه میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or