EA : از فیفا 14 انتظار داریم Call of Duty را پشت سر بگذارد

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HDV 7

Time is the Fire, in which we burn
گرافیست سایت
FIFA-14-tease-600x222.jpg

چند روز پیش و طی مراسمی در اسپانیا، EA به طور رسمی از آخرین نسخه از سری محبوب فیفا رونمایی کرد. در این رونمایی اعلام شد که فیفا 14 در بخش های مختلف دچار تغییرات ریز و درشتی خواهد شد. تغییراتی که به نظر Sebastian Enrique (تهیه کننده فیفا 14)، می‌تواند به پیشی گرفتن سری FIFA از سری Call of Duty کمک شایانی کند.
کونامی بازی‌های بزرگی می‌سازد و من به آنها احترام زیادی می‌گزارم. برای سالیان، مردم بازیهای آنها را تجربه کرده اند. من فکر می‌کنم داشتن یک رقیب، بسیار خوب است. ولی من سری PES را به عنوان تنها رقیب فیفا نمی‌دانم. COD نیز یک رقیب است. افرادی که COD بازی می‌کنند، فیفا بازی نمی‌کنند. ما می‌خواهیم آنها را به فیفا بازی کردن تشویق کنیم و این امر را با ساختن بهترین بازی فوتبالی که در توان داریم می‌خواهیم تحقق بخشیم. این چیزی است که ما بر روی آن تمرکز کرده‌ایم. ما می‌خواهیم انتظارات بازیکنان و همچنین خودمان را برآورده کنیم و بهترین بازی را خلق کنیم. این هدفی است که تغییر نخواهد کرد.

آیا به نظر شما فیفا 14، توانایی پشت سر گذاشتن COD را دارد؟

منبع

انشااله که یک بازی بالاخره رو دست این بازی بلند بشه و دنیای گیم رو از خود کشی نجات بده همه ی بازیساز ها هم و غمشون این شده ک یه روز بتونن از کال آو جلو بزنن! کال او هم که ماشااله سالانه یه باز یمیده بیرون نمک رو زخم اینا می پاشه و تا وقتی این اتفاق نیفته بازییساز ها میرن به طرف این سبک و از سبکی که توش مهارت دارن دور میشن و گند میزنن به بازیهاشون! البته استدیو های غربی استیدو های شرقی که اصلا براشون مهم نیست این چیزا کار خودشونو میکنن! مثل جارو برقی میمونه این COD :|

تو نکست جن هیولای cod رو وقتی با موتور جدیدش ببنید اونوقته که دیگه چیزی برای گفتن ندارید و شرمنده خواهید شد و خواهید دید که بازگشت همه به سوی اوست.:d
شما از کجا به این نتیجه رسیدی که هیولاست؟
این اکت پول پرست عمرا هزینه زیادی کنه(چون هر اشغالی بزنه اطمینان داره که ملت برای خریدش صف میکشن)
بنظر من نسل بعد رکود این سری خواهد بود(چون دیگه کشش نداره که بخواد 5...6 سال عنوان تکراری بخورد ملت بده)

شما از کجا به این نتیجه رسیدی که هیولاست؟
این اکت پول پرست عمرا هزینه زیادی کنه(چون هر اشغالی بزنه اطمینان داره که ملت برای خریدش صف میکشن)
بنظر من نسل بعد رکود این سری خواهد بود(چون دیگه کشش نداره که بخواد 5...6 سال عنوان تکراری بخورد ملت بده)

ملت ممکنه مثل رزیدنت اویل 6 براش صف بکشن و خوب بفروشه ولی مطمئنا متای پایین نشون خواهد بازی اشغالی بیش هست یا نه که در مورد cod شما نمیتونی این حرفو بزنی.

الان به نظرت خودت..علت پایین بودن نمرات moh و دیگر شوتر های اول شخص در این سبک چی میتونه باشه ؟ خوب مسلما یکی از علت های مهمش همین call هست که وقتی شما اینو بازی میکنی بعد میری moh بازی میکنی میبینی بازی زیاد به دلت نمیشینه..البته این حرف تنها من نیست بلکه متا هم حرفش همینه.

حال باز یه سوال دیگه..اگر به نظرت همین سری call کلا زده نمی شد الان نمرات moh میانگینش 4, 5 می شد ؟؟ خوب قطعا نه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or