EA : از فیفا 14 انتظار داریم Call of Duty را پشت سر بگذارد

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HDV 7

Time is the Fire, in which we burn
گرافیست سایت
FIFA-14-tease-600x222.jpg

چند روز پیش و طی مراسمی در اسپانیا، EA به طور رسمی از آخرین نسخه از سری محبوب فیفا رونمایی کرد. در این رونمایی اعلام شد که فیفا 14 در بخش های مختلف دچار تغییرات ریز و درشتی خواهد شد. تغییراتی که به نظر Sebastian Enrique (تهیه کننده فیفا 14)، می‌تواند به پیشی گرفتن سری FIFA از سری Call of Duty کمک شایانی کند.
کونامی بازی‌های بزرگی می‌سازد و من به آنها احترام زیادی می‌گزارم. برای سالیان، مردم بازیهای آنها را تجربه کرده اند. من فکر می‌کنم داشتن یک رقیب، بسیار خوب است. ولی من سری PES را به عنوان تنها رقیب فیفا نمی‌دانم. COD نیز یک رقیب است. افرادی که COD بازی می‌کنند، فیفا بازی نمی‌کنند. ما می‌خواهیم آنها را به فیفا بازی کردن تشویق کنیم و این امر را با ساختن بهترین بازی فوتبالی که در توان داریم می‌خواهیم تحقق بخشیم. این چیزی است که ما بر روی آن تمرکز کرده‌ایم. ما می‌خواهیم انتظارات بازیکنان و همچنین خودمان را برآورده کنیم و بهترین بازی را خلق کنیم. این هدفی است که تغییر نخواهد کرد.

آیا به نظر شما فیفا 14، توانایی پشت سر گذاشتن COD را دارد؟

منبع

اکتی اگر عرضشو داشت اجازه نمیداد بازی به زوال بره.اکتی کاری نکرد.فقط حاصل زحمت دو نفرو کوفت کرد.بعد از رفتن اونا هم بازی افتاد به روند سقوط.و این روند ادامه خواهد داشت چون باید در نسل بعد یه موتور جدید بسازن و ایمان دارم عرضه ندارن.
اولا بازی ضعیف نشده نسخه های قبلی شاهکار بودن و دیگه نتونست در اون حد بسازه ولی خود بازی زیبا بود
دوما این کارو قبلا کردن و موتور رو ساختن

اولا بازی ضعیف نشده نسخه های قبلی شاهکار بودن و دیگه نتونست در اون حد بسازه ولی خود بازی زیبا بود
دوما این کارو قبلا کردن و موتور رو ساختن
در اینکه نسخه های قبلی شاهکار بودن شکی نیست و در اینکه در اون حد نتونست بسازه هم شکی نیست و در اینکه موتور ساختن هم شکی نیست ولی مطمئنی این موتور موفقیت این نسل رو براشون تکرار میکنه؟من تردید ندارم همچین اتفاقی نمیفته.

در اینکه نسخه های قبلی شاهکار بودن شکی نیست و در اینکه در اون حد نتونست بسازه هم شکی نیست و در اینکه موتور ساختن هم شکی نیست ولی مطمئنی این موتور موفقیت این نسل رو براشون تکرار میکنه؟من تردید ندارم همچین اتفاقی نمیفته.

مطمئن نیستم اما تو چطور میگی 100% نمیتونه ؟
دموی موتور رو دیدم امید بخش بود وقتی با این موتور تونست کل نسل رو جمع کنه با یه موتور جدید نمیتونه ؟
در کل من یطرفه به قضیه نگاه نمیکنم هیچ چیز 100% و دست نیافتنی نیست اما باور کن سخته خیلی سخته حریفی مثل COD داشته باشی مخصوصا نسل بعد که تنها مشکلش یعنی گرافیکو داره بر طرف میکنه امیدورم هرکسی که هست بتونه COD رو بگیر غیر از EA وقتی EA یکه تاز بشه گند میزنه همین COD بود که باعث شده EA یه تکونی به خودش بده و مولتی قشنگی مثل BF3 رو درست کنه
خدا کنه اونIP جدید ریسپاون این کارو بکنه همونم COD چه فرقی داره سازندش که همونان

مطمئن نیستم اما تو چطور میگی 100% نمیتونه ؟
دموی موتور رو دیدم امید بخش بود وقتی با این موتور تونست کل نسل رو جمع کنه با یه موتور جدید نمیتونه ؟
در کل من یطرفه به قضیه نگاه نمیکنم هیچ چیز 100% و دست نیافتنی نیست اما باور کن سخته خیلی سخته حریفی مثل COD داشته باشی مخصوصا نسل بعد که تنها مشکلش یعنی گرافیکو داره بر طرف میکنه امیدورم هرکسی که هست بتونه COD رو بگیر غیر از EA وقتی EA یکه تاز بشه گند میزنه همین COD بود که باعث شده EA یه تکونی به خودش بده و مولتی قشنگی مثل BF3 رو درست کنه
خدا کنه اونIP جدید ریسپاون این کارو بکنه همونم COD چه فرقی داره سازندش که همونان

نه عزیزم نمیتونه.اگر میبینی cod به رغم جدایی وست و زامپلا تونست ادامه حیات بده فقط به دلیل موتور بینظیرشون بود.در واقع اونهای یه میراثیی به اسم cod برای اکتی مفت خورد گذاشتن بدین منوال که همه چیز آماده بود.یه موتور آماده داشتن با یک سناریو عالی و یک مولتی بی رقیب و یک گیم پلی وحشتناک..اکتی هم اومد هر سال همینو به اسم یه شماره جدید عرضه کرد.که البته کاش اینکارو میکرد.اکتی هر سال به یه شکل خاصی به یه قسمت بازی گند زد.هر سال یه گند جدیدی به بازی زد.هرسال مپها بدتر شد.اسلحه ها و مهندسی بازی پسرفت کرد.هیجان بازی نزول کرد.همه چی نزول کرد ولی چون رقیبی نداشتن ادامه دادن.نسل بعد باید از صفر شروع کنن و دیگه چیزی آماده ندارن که بتونن با رنگ کردنش سر گیمر رو شیره بمالن.

منم دوس ندارم ea یکه تاز بشه و به واقع آرزو میکنم بازی respawn این رسالت مهم رو به دوش بکشه.

منم جای مدیر ea بودم هرشب کابوس call of duty می دیدم! بندگان خدا با اون همه سابقه بدجوری از acti رکب خوردن! :d

همین COD بود که باعث شده EA یه تکونی به خودش بده و مولتی قشنگی مثل BF3 رو درست کنه

دوست عزیز مولتی bf سابقه طولانی داره چند ساله گیمری bf 1942 بازی کردی آیا؟!

نه عزیزم نمیتونه.اگر میبینی cod به رغم جدایی وست و زامپلا تونست ادامه حیات بده فقط به دلیل موتور بینظیرشون بود.در واقع اونهای یه میراثیی به اسم cod برای اکتی مفت خورد گذاشتن بدین منوال که همه چیز آماده بود.یه موتور آماده داشتن با یک سناریو عالی و یک مولتی بی رقیب و یک گیم پلی وحشتناک..اکتی هم اومد هر سال همینو به اسم یه شماره جدید عرضه کرد.که البته کاش اینکارو میکرد.اکتی هر سال به یه شکل خاصی به یه قسمت بازی گند زد.هر سال یه گند جدیدی به بازی زد.هرسال مپها بدتر شد.اسلحه ها و مهندسی بازی پسرفت کرد.هیجان بازی نزول کرد.همه چی نزول کرد ولی چون رقیبی نداشتن ادامه دادن.نسل بعد باید از صفر شروع کنن و دیگه چیزی آماده ندارن که بتونن با رنگ کردنش سر گیمر رو شیره بمالن.

منم دوس ندارم ea یکه تاز بشه و به واقع آرزو میکنم بازی respawn این رسالت مهم رو به دوش بکشه.
پول معجزه میکنه چیزی که اکتی اصلا ضعفی نداره توش
زمانه که همه چی رو مشخص میکنه
من اصلا دوست ندارمCOD سقوط کنه وقتی COD سقوط کنه نیمی از شخصیت گیمری من هم باش سقوط میکنه
هیچوقت هم ارزوی سقوط یه بازی یا شرکت رو نکنی دودش فقط تو چشم خودمون میره
دوست عزیز مولتی bf سابقه طولانی داره چند ساله گیمری bf 1942 بازی کردی آیا؟!
BF2,1942,BFBC یکی هم بود تو اینده بود همه اینا رو بازی کردم الحق انصاف زیبا بودن اما جهش BF3 وحشتناک بود وحشتناک اگه اخبار دنبال میکردی قبل از انتشار BF3 تو همین سایت (فک کنم اون موقع عضو نبودید حالا اگه ID دیگه ای داشتید من نمیدونم)میفهمیدی EAچقدر بخودش فشار اورده چه رقابتی بود بین MW3,BF3 همین چیزا باعث پیشرفت بازی میشن

به همین زودی از BF قطع امید کرد EA ?!!?!?!? /:) بابا این جدیده که به نظرم خوب بود میتونست به COD نزدیک بشه دیگه این حرفا چیه ؟! کلا این COD بد طوری حال همه رو گرفته , خب سادست یه بازی بهترش بسازید و ازش پول در بیارید !

خاک بر سرشون وقتی همه ی هم غم شون اینه
انشالله که به یه ارزو تبدیل شه براشون و هیچوقت ازش جلو نزن خدا اون روزو نیاره که این عقده ایی ها یکه تاز گیم بشن باز اکتی خوبه سرش تو لاک خودشه و کار خودشو میکنه
وقتی فروش fifa رو با cod مقایسه میکنن انتظار دارن باور کنیم bf4 برا مقابله با cod نیومده؟

اعتبار فیفا چه ربطی به مسی داره؟
اصلا خاک شدم با این کامنت !

EA دید با شوترهای بی سر و تهش نمی تونه به گرد COD برسه حالا دست به دامن یه بازی ورزشی شده !!!
COD مسلماً تا آخر این نسل پادشاهی خواهد کرد ،‌ برای نسل بعد نمیشه از الان پیشگویی کرد ولی امیدوارم بتونه باز هم محبوبیتشو ادامه بده ...

CoD قشنگ هفت ساله خاری شده رفته تو چشم این EA هیچ کاریش هم نمیتونه بکنه هر سال هم از این سخنان گران بها میزنه! BF و MoH کم بودن فیفا هم اضافه شد! جدا lol

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or