EA : از فیفا 14 انتظار داریم Call of Duty را پشت سر بگذارد

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HDV 7

Time is the Fire, in which we burn
گرافیست سایت
FIFA-14-tease-600x222.jpg

چند روز پیش و طی مراسمی در اسپانیا، EA به طور رسمی از آخرین نسخه از سری محبوب فیفا رونمایی کرد. در این رونمایی اعلام شد که فیفا 14 در بخش های مختلف دچار تغییرات ریز و درشتی خواهد شد. تغییراتی که به نظر Sebastian Enrique (تهیه کننده فیفا 14)، می‌تواند به پیشی گرفتن سری FIFA از سری Call of Duty کمک شایانی کند.
کونامی بازی‌های بزرگی می‌سازد و من به آنها احترام زیادی می‌گزارم. برای سالیان، مردم بازیهای آنها را تجربه کرده اند. من فکر می‌کنم داشتن یک رقیب، بسیار خوب است. ولی من سری PES را به عنوان تنها رقیب فیفا نمی‌دانم. COD نیز یک رقیب است. افرادی که COD بازی می‌کنند، فیفا بازی نمی‌کنند. ما می‌خواهیم آنها را به فیفا بازی کردن تشویق کنیم و این امر را با ساختن بهترین بازی فوتبالی که در توان داریم می‌خواهیم تحقق بخشیم. این چیزی است که ما بر روی آن تمرکز کرده‌ایم. ما می‌خواهیم انتظارات بازیکنان و همچنین خودمان را برآورده کنیم و بهترین بازی را خلق کنیم. این هدفی است که تغییر نخواهد کرد.

آیا به نظر شما فیفا 14، توانایی پشت سر گذاشتن COD را دارد؟

منبع

خیر، چون توی یکی از بزرگترین بازارهای دنیای گیم (امریکا) فروش خوبی نخواهد داشت. بازی‌های شوتر هم کلاً طرفدار بیشتری دارند. دلیلی هم نداره که بخواد به اندازه‌ی CoD بفروشه. همین الانشم پرفروش‌ترین بازی ورزشی هست.

خاک بر سرشون وقتی همه ی هم غم شون اینه
انشالله که به یه ارزو تبدیل شه براشون و هیچوقت ازش جلو نزن خدا اون روزو نیاره که این عقده ایی ها یکه تاز گیم بشن باز اکتی خوبه سرش تو لاک خودشه و کار خودشو میکنه
وقتی فروش fifa رو با cod مقایسه میکنن انتظار دارن باور کنیم bf4 برا مقابله با cod نیومده؟

یعنی دیوونه ی اون عکس مسی شدم من

اصلا اعتبار FiFA به این بازیکن بستست
اعتبار فیفا چه ربطی به مسی داره؟

خاک بر سرشون وقتی همه ی هم غم شون اینه
انشالله که به یه ارزو تبدیل شه براشون و هیچوقت ازش جلو نزن خدا اون روزو نیاره که این عقده ایی ها یکه تاز گیم بشن باز اکتی خوبه سرش تو لاک خودشه و کار خودشو میکنه
وقتی فروش fifa رو با cod مقایسه میکنن انتظار دارن باور کنیم bf4 برا مقابله با cod نیومده؟

اعتبار فیفا چه ربطی به مسی داره؟
اتفاقا کار خوبی می کنن.
این کار باعث میشه سری فیفا به خاطر جلو زدن از CoD بیشتر پیشرفت کنه.

100درصد میتونید.ولی الان نه.فیفا 15یا 16.
اونزمان cod چیزی ازش نمونده و راحت سوسکش میکنید.
60000 بار این صحبت ها رو شنیدیم
medal of honer , bf and now fifa 13

اکتی پولو زد به جیبو و بار و بندیلشو بست تا اینا بیان cod رو بگیرین(که نمیگیرن) اکتی یه بازی سر تر از cod میده
اگه به ساختن cod ادامه بده که دیگه بد تر له میکنه ip های eaرو
اگه EAاین کارو کرد من اعتماد که هیچ بهش اعتقاد پیدا میکنم

آخرین ویرایش:
100درصد میتونید.ولی الان نه.فیفا 15یا 16.
اونزمان cod چیزی ازش نمونده و راحت سوسکش میکنید.

تو نکست جن هیولای cod رو وقتی با موتور جدیدش ببنید اونوقته که دیگه چیزی برای گفتن ندارید و شرمنده خواهید شد و خواهید دید که بازگشت همه به سوی اوست.:d

60000 بار این صحبت ها رو شنیدیم
medal of honer , bf and now fifa 13

اکتی پولو زد به جیبو و بار و بندیلشو بست تا اینا بیان cod رو بگیرین اکتی یه بازی سر تر از cod میده

اکتی اگر عرضشو داشت اجازه نمیداد بازی به زوال بره.اکتی کاری نکرد.فقط حاصل زحمت دو نفرو کوفت کرد.بعد از رفتن اونا هم بازی افتاد به روند سقوط.و این روند ادامه خواهد داشت چون باید در نسل بعد یه موتور جدید بسازن و ایمان دارم عرضه ندارن.

فکر کنم منظورش فروش cod بوده....به هرحال بازار امریکای شمالی خیلی مهمه تو فروش COD و فیفا و اساسا فوتبال تو امریکای شمالی بعد از بسکتبال و بیس بال و راگبی و حتی حاکی رو یخ قرار میگیره و این یعنی فروش بالا تو امریکای شمالی ممکن نیست. به هرحال فیفا برای بهترین شدن نباید به کال نگاه کنه! باید ورزشگاههای لایسنس شده رو بیشتر کنه لیگ های اسیایی و اروپای شرقی و امریکای جنوبی رو اضافه کنه لیگ قهرمانان اروپا رو لایسنس کنه اینا در کنار بهبود گرافیک و گیمپلی بازی + بهبود کریر مود میتونه به فروش بیشتر فیفا کمک بکنه.

این cod چه کرده در دنیای گیم که همه در پی دست یافتن بهش هستند ؟

ارزویی که هیچ وقت براورده نخواهد شد.

هیچوقت؟؟!! مطمئنی؟؟

GTA V ، Watch Dogs و ... رو یادت رفته؟؟ ( مخصوصا GTA V که کارشناسا گفتن جزو پرفروش ترین بازی ها خواهد شد )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or