EA آماده‌‌ی E3

Behrooz

کاربر سایت
48049026838311381256.png

کمتر از پنجاه روز دیگر تا غذای مخصوص گیمرها وقت باقی مانده است؛ EA نیز مثل همیشه در همایش E3 [و کنفرانس مطبوعاتی آن] حضور داره. برای اولین خبر، دموی جدید Dragon Age Inquisition برای همایش تایید شده؛ EA به زودی قرار است خبرهای جدیدی در رابطه با کنفرانس خود - 1:00PM PT, June 9 - منتشر کند. از بین رونمایی‌های جدید بیشترین شانس مربوط به Mass Effect جدید می‌باشد؛ عنوانی که در حدود یک سال و خورده‌ای در حال ساخت می‎‌باشد و احتمالات نشان ‌می‌دهد که قرار است در اواخر 2015 عرضه شود. Battlefield با تم پلیسی توسط Visceral Games از دیگر شایعات قوی برای کنفرانس می‌باشد.

به شدت منتظر Star Wars : Battlefront میباشم! :bighug:
و اگر SW جدید هم که امی روش کار میکنه،نشون داده بشه بسیار عالیست! گرچه احتمالش خیلی کمه:-"

یه تریلر از آپدیت آینده ی PvsZ 2 و انشاالله تاییدش برای PC هم عالیست! :d (اون آپدیت آینده خیلی خفن میزنه:x )

و در آخر....باز هم بهروز از این تاپیکا زد که هایپ کنه و ملت خواستار بن شدنش بشن:-"

امیدوارم یه معرفی درست حسابی هم از FIFA 15 داشته باشن چون دومین نسخه ی نسل هشتمشون دیگه حساب میشه و باید تغییرات درست و حسابی نسبت به نسخه ی قبلش داشته باشه ...

به قولی یه فوتبال نسل جدید رو ببینیم ...

Mirror's Edge: Rihanna Edition :crying1:
امیدوارم یه نمایش خفن از بازی نشون بدن، تاریخ عرضه هم واسه همین 2014 باشه دیگه عالیه :دی

43068795226882814164.gif

ولی عمراً اگه 2014 باشه [البته امیدوارم باشه] ، به احتمال زیاد Q1 2015ـه:d.
فقط خدا کنه اون شایعه ای که گفته بودن 2016 میاد تکذیب بشه;;).

آخرین ویرایش:
فقط خدا خدا میکنم رئال مادرید رو تو نمایش نشون بدن که فیسا بلاخره واسه هوادارا بد شانس رئال 3D ساخته شد ـه مثل بارسا ، لیورپول اتلتیکو و ... چی میشه ؟ آرزو به دل موندیم به خدا

چرا من هرچی دارم فکر میکنم که EA چی داره که من دوست دارم و دوست میدارم که معرفی بشه یا نمایش داده بشه به نتیجه ای نمیرسم !؟ :-/ :دی

خدا کنه ME جدید نشون بدن 8->
:^o:^o :d
البته این ME که من میگم آینه و لبه نداره :دی

NOW ..... Give Me A HELLLL YEAH

READY For New DEAD SPACE

خیلی منتظرم یک نسخه ی عالی نسل بعدی iهستم و لطفا هم بازگشت به ریشه ها باشه در حد نسخه ی اول و دوم ولی جون من مثل شعار اویل 6 نشه که بازگشت به ریشه ها منظورش
بازگشت به COD بود ! :|

Visceral Games بره BF بسازه:|
دقیقا همون کاری که Acti با استودیو های داخلیش کرد و همه استودیو هارو فرستاد برن COD بسازن، مثل سازنده های guitar Hero که الان دارن COD می سازن و نتیجش هم میشه یک بازی متوسط
امیدوارم خبر ساخت BF5 توسط Visceral Games شایعه باشه و تو E3 بیان مثلا ادامه dante's inferno برای کنسول های نسل بعد معرفی کنن هر چند که خیلی بعیده :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or