نمایشگاه/رویداد E3 Sony Press Conference 2008

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
e3_logo_rev.png

سلام .

خب همانطور که میدانید تا ساعاتی دیگر نمایشگاه E3 اغاز به کار خواهد کرد و مطمئنا خیلی ها منتظر هستند که ببینند چه اتفاقاتی در این نمایشگاه رخ خواهد داد . به نظر میرسد سونی نیز امسال پر بار تر از همیشه در E3 حضور پیدا کرده با بازیهایی همچون :

LittleBigPlanet

littlebigplanet_sc002.jpg

Killzone 2

killzone2developerms-copy.jpg

MotorStorm: Pacific Rift

PSW107.feat_motor.scr002--article_image.jpg

Resistance 2
resistance_2playstation_3screensh_2.jpg

و ... .

از طرفی شایعه هایی منتشر شده که کوجیما قصد داره بازی جدید در دست ساخت خود را سرانجام معرفی کند . خبرهایی خوبی برای دوستداران PSN نیز شنیده میشود . یکی از این خبر ها قرارگرفتن بازیهای PS2 بر روی PSN میباشد که البته هنوز تایید نشده است .
همچنین نباید بازی God of War 3 رو هم فراموش کرد . با تایید رسمی این بازی و حضور ان در E3 امسال مطمئنا تریلر معرفی این بازی در نمایشگاه نشان داده میشود و خبرهای جالبی از ان نیز منتشر خواهد شد .
لازم به ذکر هست که کنفرانس سونی در روز سه شنبه July 15 و در ساعت 7:30pm ( پس از اتمام کنفرانس مایکروسافت و نینتندو ) برگذار خواهد شد و اخبار پیرامون این کنفرانس نیز در این تاپیک قرار خواهد گرفت .

موفق باشید .

آخرین ویرایش:
کنفرانس خوبی بود اگه دیشب اون اتفاق شوم نمیافتاد :( میشد بگیم عالی بود
کنفرانس خیلی بزرگتر و با کلاس تر بود :biggrin1:
PS2 بعد از 9 سال هنوز جزو پر فروشهاست
بنظرم خیلی مغرورانه بود /:) بایدم باشه با فروش کنسولهای PS1 و PS2
Resistance برای PSP خیلی خوب بود :love: بازی تو اروپا (فرانسه) اتفاق میافته
تریلر GOD OF WAR خیلی کوتاه بود ولی خیلی جوگیر کننده:biggrin1:(بقول اریا جو دهنده) :love:
اول کنفراس درمورد موفقیتهای ICO و FF X گفت(گفتم حتما پروژه جدید تیمico معرفی میشه...که نشد/:) )
من فقط منتظر سورپرایز بودم که :( هیچی ...
فکر کنم سونی عمدا سورپرایزی رو نکرد
چون شوک ِ دیشب رو شاید نمیتونست جبران کنه...چمیدونم:confused:
یا شاید کمرنگ جلوه میکرد.

مرسی
فقط برای SE متاسفم واقعا دلیلی برای این کارش وجود نداشت
خودشو فروخت با همه FF ها :((
360هم نیازی به FF XIII نداشت
فروششم از الان میشه حدس زد چقد کمه
اصلا تصور FF برای 360 زجر اوره:((

خوب لینک دانلود گاد آف وار 3 را بزارید دیگه البته sd باشه و mpg !:biggrin1:
ضمنا بازیسنتر کنفرانس ها را پوشش میده یا نه?:confused:
ضمنا باید بهت بگم کنفرانس سونی خوب بود باید منتظر tgs و ..... باشیم!:p
میدونید سونی رو 3 تا کنسول کنفرانس داد اما ماکروسافت فقط رو 360 برای همین کنفرانس ماکروسافت بیشتر به دلتون نشته!:cheesygri
جواب سوال های من چی شد 2 صفحه قبل جا موند!!

یکی نیست جواب مارو بده؟من اگه بخوام کنفرانس کامل سونیو بگیرم باید از کجا بگیرم./؟
فعلا جایی برای دانلود نیست !!
الان میتونی از روی ign ببینی دوباره داره پخش میکنه !!

کنفرانس خوبی بود اگه دیشب اون اتفاق شوم نمیافتاد :( میشد بگیم عالی بود

سلام مگه چه اتفاقی افتاد بگو ما هم با خبر شویم
Final Fantesy XIII برای آمریکا و اروپا Multi شد.

از gamespot ميتوني دان كني.
من گرفتمش

Gamespot هنوز نوشته "Download Coming Soon" ! شما چجوری دانلود کردی خدا میدونه !

دوستان ببخشید اگه یکی از شما ها کنفرانس سونی رو دیده بگه که دموهای دیده شده از killzone2و god of war 3 چه جوری بود خوب بوده اخه بازی هایی که ازش خیلی تبلیغ میشه یه دفعه با کله میخوره زمین نمونش hazeوlair که چه افتضاحی بود

دوستان ببخشید اگه یکی از شما ها کنفرانس سونی رو دیده بگه که دموهای دیده شده از killzone2و god of war 3 چه جوری بود خوب بوده اخه بازی هایی که ازش خیلی تبلیغ میشه یه دفعه با کله میخوره زمین نمونش hazeوlair که چه افتضاحی بود

:eek::eek: دوست من چه ماکروسافت چه سونی فرقی نداره هر کدامشون در ساخت بازی دخیل باشند به هیچ عنوان افتضاح نمیشود (از طرف دیگر شرکتها ممکن است ) killzone 2 که گیم پلی هم نشان داده و همه راضی بودند از طرف دیگر ابر بازی gow III هرگز خراب نمیشوند شما مطمئن باش .:biggrin1::biggrin1:

مرسی دوست عزیز اخه بعضی از بازی ها دل ادم رو می لرزونه دیگه و حق بدین که باید نگران بود:hurted::hurted1::praying:

بعد یه سوال دیگه معلوم نشد این عمر ps3 چند سالس:yawn::book:

Last edited by a moderator:
بعد یه سوال دیگه معلوم نشد این عمر ps3 چند سالس
توی کنفرانس دوباره گفت 10 سال , ولی این 10 سال خب مشخصه که 10 سال کامل نیست و مثل PS2 هست که توی سال ششم PS3 اومد ولی هنوز هم از PS2 پشتیبانی میشه.

سلام
من یکی که لحظه ای که خبر رو خوندم یه جورایی گفتم که SONYسورپرایز بزرگتر از ماکروسافت مثل FFVIIبازسازی شده رو تو کنفرانس خودش اعلام میکنه :(( اما نشد؟؟!!!:(:(:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or