نمایشگاه/رویداد E3 Sony Press Conference 2008

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
e3_logo_rev.png

سلام .

خب همانطور که میدانید تا ساعاتی دیگر نمایشگاه E3 اغاز به کار خواهد کرد و مطمئنا خیلی ها منتظر هستند که ببینند چه اتفاقاتی در این نمایشگاه رخ خواهد داد . به نظر میرسد سونی نیز امسال پر بار تر از همیشه در E3 حضور پیدا کرده با بازیهایی همچون :

LittleBigPlanet

littlebigplanet_sc002.jpg

Killzone 2

killzone2developerms-copy.jpg

MotorStorm: Pacific Rift

PSW107.feat_motor.scr002--article_image.jpg

Resistance 2
resistance_2playstation_3screensh_2.jpg

و ... .

از طرفی شایعه هایی منتشر شده که کوجیما قصد داره بازی جدید در دست ساخت خود را سرانجام معرفی کند . خبرهایی خوبی برای دوستداران PSN نیز شنیده میشود . یکی از این خبر ها قرارگرفتن بازیهای PS2 بر روی PSN میباشد که البته هنوز تایید نشده است .
همچنین نباید بازی God of War 3 رو هم فراموش کرد . با تایید رسمی این بازی و حضور ان در E3 امسال مطمئنا تریلر معرفی این بازی در نمایشگاه نشان داده میشود و خبرهای جالبی از ان نیز منتشر خواهد شد .
لازم به ذکر هست که کنفرانس سونی در روز سه شنبه July 15 و در ساعت 7:30pm ( پس از اتمام کنفرانس مایکروسافت و نینتندو ) برگذار خواهد شد و اخبار پیرامون این کنفرانس نیز در این تاپیک قرار خواهد گرفت .

موفق باشید .

آخرین ویرایش:
MAG بازی جاه طلبانه ای (!) به نظر میاد با 256 نفر در هر نقشه که در Squad های مختلف دسته بندی میشن.

That's it, I'll have that name tattooed on my chest ASAP! :eek:
DC Universe Online معرفی شد که با اینکه از نظر گرافیک اصلآ جالب نبود ولی دنیای فوق العاده بزرگ DC خودش برای خرید بازی کافیه.
.

screw everyone's opinion, DC Universe Online + MAG = Kickarse!
for a first time in years I'm actually excited!

كنفرانس خوبي بود نسبتا اما در حد كنفرانس ماكروسافت نبود به نظرم همه منتظر چيزي مثل Jak 5 يا بازي جديد Team Ico بوديم اما خبري نشد تنها بازي كه معرفي شد MAG بود كه بازي بلند پروازانه اي بود . در كل كنفرانس خوبي بود اما عالي نبود !

از کیلزون 2 هیچ حرفی به میون نیومد؟
پروژه جدید کوجیما؟
socom؟
siren؟
و خیلی از بازی هایی که خیلی ها منتظر بودن امشب در موردش خبرهایی یا سورپرایزهایی بشنوند.
بنده منتظر دیدن دمو سی جی از gow 3 نداشتم و دوست داشتم یه دمو real time ازش ببینم.

میخواستی چی کار کنن ؟ این همه بازی ـه خفن، GOWIII, inFamous, MAG و ... دیگه چی میخواین ؟!
حالا میگیم GOW همیشه بازیه خوبی بوده ولی شما 0.5 ثانیه از این بازیا گیم پلی دیدی که میگی MAG و infamous خفن بودن!!!!
الان سه ساله که دارم هر سال E3 رو نگاه میکنم فکر کنم سونی تو این E3 خیلی سعی کرده بود که CG های شبهه گیم پلی بیرون نده و ار این جهت مثبت بود باید به سونی تبریک گفت!!!!

اگه اینجور که شما میگید بوده
به نظر من اصلا کنفرانس خوبی نبوده
دیگه همه می دونستم می خوان بیان چند تریلر نشون بدن
ولی خبری که دهن همه رو باز نگه بداره رو نگفتن !
256 نفر همزمان تو یه بازی online دهن آدم رو باز نگه نمیداره ؟
MAG واقعا بازی حیرت انگیزیه
256 نفر!!!

تمام شد .
به نظر من فقط تريلر GOD III كنفرانس سوني رو نجات داد.(البته با قسمت ps store كه فيلم داشت.)

بخشید دوست عزیز مگه سونی رفته بود تو کُما که اینا نجاتش دادن !
حالا درسته که FF13 مولتی شد ولی دیگه اینقدر هم حیاتی نیست که کنفرانس زیر سوال بره !

کنفرانس خیلی خوبی بود بخش psn به همون اندازه ی live دیشب گشترش یافته مثلا mag که یخچال نمیتونه همچین بازی داشته باشه به کل کانتنت های live میرزه.god 3 هم خوب بود.بایستی از hr و ms 2 و kz 2 چیزی نشون میدادن.dc universe بد نبود من که خوشم نیومد .lbp عالی بود واقعا خلاقانست .

خوب لینک دانلود گاد آف وار 3 را بزارید دیگه البته sd باشه و mpg !:biggrin1:
ضمنا بازیسنتر کنفرانس ها را پوشش میده یا نه?:confused:
ضمنا باید بهت بگم کنفرانس سونی خوب بود باید منتظر tgs و ..... باشیم!:p
میدونید سونی رو 3 تا کنسول کنفرانس داد اما ماکروسافت فقط رو 360 برای همین کنفرانس ماکروسافت بیشتر به دلتون نشته!:cheesygri

نمایشگاه بعد e3 چیه؟کی هست؟

9:00 am
Nintendo Press Conference
11:30 am
Sony Press Conference
2:00 pm
Resident Evil 5: See the latest chapter in Capcom's horror classic.
2:30 pm
Fallout 3: Todd Howard demos the latest build of the game.
3:00 pm
Brothers In Arms: Hell's Highway: Welcome to hell.
3:30 pm
Killzone 2: Sony brings out the big guns.
4:00 pm
Mirror's Edge: DICE redefines first-person gameplay.
4:30 pm
Endwar: See voice activated strategy in action.
5:00 pm
MotorStorm: Pacific Rift: Racing carnage goes tropical.
5:30 pm
Gears of War II: Cliff Bleszinski shows off Epic's latest.
6:00 pm
Daily Wrap-Up: IGN and GameSpy editors recap day 1.
7:00 pm
Best of Live Wire Programming (Rerun).

http://livewire.ign.com/2008/e3/index.html
از همینجا هم میتونی دنبال کنی;)
واقعا دست IGN درد نکنه :biggrin1: بدون یه لحظه قطعی و لگ کامل کنفرانسارو دیدم:love:

* ساعتهارو نیم ساعت کم کنید و pm رو am و برعکس;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or