نمایشگاه/رویداد E3 Sony Press Conference 2008

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
e3_logo_rev.png

سلام .

خب همانطور که میدانید تا ساعاتی دیگر نمایشگاه E3 اغاز به کار خواهد کرد و مطمئنا خیلی ها منتظر هستند که ببینند چه اتفاقاتی در این نمایشگاه رخ خواهد داد . به نظر میرسد سونی نیز امسال پر بار تر از همیشه در E3 حضور پیدا کرده با بازیهایی همچون :

LittleBigPlanet

littlebigplanet_sc002.jpg

Killzone 2

killzone2developerms-copy.jpg

MotorStorm: Pacific Rift

PSW107.feat_motor.scr002--article_image.jpg

Resistance 2
resistance_2playstation_3screensh_2.jpg

و ... .

از طرفی شایعه هایی منتشر شده که کوجیما قصد داره بازی جدید در دست ساخت خود را سرانجام معرفی کند . خبرهایی خوبی برای دوستداران PSN نیز شنیده میشود . یکی از این خبر ها قرارگرفتن بازیهای PS2 بر روی PSN میباشد که البته هنوز تایید نشده است .
همچنین نباید بازی God of War 3 رو هم فراموش کرد . با تایید رسمی این بازی و حضور ان در E3 امسال مطمئنا تریلر معرفی این بازی در نمایشگاه نشان داده میشود و خبرهای جالبی از ان نیز منتشر خواهد شد .
لازم به ذکر هست که کنفرانس سونی در روز سه شنبه July 15 و در ساعت 7:30pm ( پس از اتمام کنفرانس مایکروسافت و نینتندو ) برگذار خواهد شد و اخبار پیرامون این کنفرانس نیز در این تاپیک قرار خواهد گرفت .

موفق باشید .

آخرین ویرایش:
کنفرانس بسیار بسیار بسیار خوبی بود! و پر بود از سورپرایز های بزرگ و کوچک!
.............
نصف کنفرانس که مربوط به PSP بود , حتما PSP رو بخرید
در ضمن باید خوشحال باشید چرا؟ چون PS2 با اون گرافیک قشنگش و امکانات زیادش هنوز هم از طرف SONY حمایت میشه!
بله مهم نیست حتی اگر PS3 هم نخریدید! چرا؟ چون رقیبی مثل 360 داره! ولی حتما برای PS2 خودتون بازی بخرید چون رقیبی هم نداره و واقعا هم باید شما بهش افتخار هم بکنید چون خداد تا از PS2 ها در عرض 10 سال به فروش رفته!! و همچنین 120 تا بازی هم براش میاد امسال!:eek:
بالاخره SONY هم باید پول دربیاره!
..............
بچه ها هم که علم و غیب دارن از روی دموی CG که نمیدونم چرا به بازی World in Conflict شبیه بود! , فهمیدن که MAG خیلی بازی اعجاب آوریه!
..............
بازی GOW III که بسیاری از جمله خودم منتظرش هستم بسیار نمایش عالی داشت , 30 ثانیه دموی CG !!
...............
در ضمن الان با حرف اون 5 نفر انسان مهم , من برام مسجل شد که بازی سازی برای PS3 بسیار راحت و همچنین خوبه و نمی دونم همون مسئولان بازی Far Cry 2 که الان به قدرت بسیار زیاد و همچنین علم فراوان برای بازی سازی بر روی PS3 اذعان می کنن , در حدود 2 ماه پیش نگران خوب اجرا نشدن بازیشون روی PS3 بودن! عجیبا غریبا!

از Siren هم گیم پلی نشون دادن علاوه بر اون دموی قابل بازیش تو PSstore هست. ( یعنی چند روزه که هست ) و کلاً آشِ دهن سوزی نیست !
Siren آش دهن سوز نيست ؟
با توجه به نسخه هاي قبلي و اين كه بازي انحصاريه سوني هست بايد حيلي خوب باشه كه.
اميدوارم حداقل من خوشم بياد .
GOOD LUCK

اه لعنت برای اینکه ترانسفرم تموم نشه(2 گیگ در ماه:cursing:) زدم بیرون تا یک دلیلی باشه نبینم لعنتی رو. حالا فکر میکنم ارزشش رو داشت-میخواستم بپرسم که کسایی که این دوتا کنفرانس Sony و Nintendo رو دیدن- اگه آی اس پیتون ازین کنترل پنلها داره، میشه ببینم چقر از ترانسفرتون کم شده؟ بالای 1 گیگ؟

Siren آش دهن سوز نيست ؟
اميدوارم حداقل من خوشم بياد .
GOOD LUCK
من دموش رو بازی کردم زیاد خوشم نیومد...

حالا میگیم GOW همیشه بازیه خوبی بوده ولی شما 0.5 ثانیه از این بازیا گیم پلی دیدی که میگی MAG و infamous خفن بودن!!!!

من که درست حسابی نتونستم کنفرانس رو ببینم ! ( هواسم نبود داشتم از گیم اسپات HD نیگا میکردم :دی ) ولی فکر کنم Gameplay رو نشون داد... از inFamous رو که مطمئنم چند ثانیه ای نشون داد !

واقعا کنفرانس عالی بود بهترین کنفرانس E3 امسال بود
Home
Resistance 2
Little Big Planet
Infamous
R&C Quest for Booty
Siren
و وووووو
و سه سورپرایز بزرگ :
God of War III
MAG
DC Universe Online

امکانات PSN که دیگه گفتن نداره فوق العادست :love:
و بازیهای خارق العاده PSP :
Patapon 2
Locoroco 2
Resistance
StarDust
Star Wars TFU و چند بازی عالی دیگه برای PSP
و همچنین عرضه 120 بازی برای PS2 در سال 2008 :eek::love:

بازیهای مولتی پلتفرمی که نشون دادند که بماند! :biggrin1:

Killzone 2 و Motorstorm Pacific Rift و GT5 و Heavy Rain و Naruto Ultimate Ninja Storm چند پروژه دیگه از استودیوهای Naughty Dog و Eat Sleep Play و چند استودیوی دیگه ایشالا برای Games Convection 2008 و TGS :biggrin1:

این LBP هم همینجوری دوست داشتنی تر میشه لعنتی! (حداقل از رو عکسا)

حواشی:
-------------------------------
به به! به به! :

img_2898b.jpg

-------------------------------
اخراجی ها : [:cheesygri]:

p1000646b.jpg

فقط میتونم اینو بگم که خیلی خوش بین و خوش باوری.:biggrin1::biggrin1:
چرا ؟!!! منظورت از اون پیشبینیی هست که کردن ؟ اگر بله، چرا ؟!!!

Kill Zone 2 و motorstorm و GT5 که به احتمال زیاد تو یکی از نمایشگاه های سال جاری و یا شاید قبلش Trailer هاشون میاد. Heavy Rain هم که همه انتظار داشتند بعد از این مدت یک Gameplay نمایش داده بشه که به احتمال زیاد تو یکی از نمایشگاه های دیگه به نمایش در میاد...

ویرایش:

در E3 هم البته از motorstorm یک Trailer نشون داده شد که میتونید از اینجا ببینیدش. ( البته خیلی کوچیکه ! )

برای دانلود کردنش هم این لینک رو تو Download Manegerـتون کپی کنید:

http://www.eurogamer.pt/tv_video.php?playlist_id=12232

ویرایش 2:

اصلاً هم کوچولو نیست ! 1 دقیقه و خورده ای هست !

ویرایش 3:

این هم Trailer ـه Kill Zone 2 ! واقعاً من دفعه ی اول که لایو میدیدم همه ی اینا انگار 1 ثانیه از جلوم رد شد ! ( 1:03 ! )

از اینجا ببینید.

بازی GOW III که بسیاری از جمله خودم منتظرش هستم بسیار نمایش عالی داشت , 30 ثانیه دموی CG !!

به نظر من بیش از این هم نباید انتظار داشت ! مگه چند وقت هست که تائید شده ؟

سونی از فروش PSPـش خیلی راضی هست و در خیلی از ماه ها جزء پرفروش ترین ها هم بوده. باید هم این کار رو میکرد ! ( کم هم کرد به نظر من ... )

شما ها که میاین اینطوری حرف میزنید انگار مایکروسافت چه کنفرانس خفنی برگزار کرده ! به جزء قضیه ی FF13ـش دیگه چه چیزه خاصی تو کنفرانسش بود ؟ ( من این پست رو برای این نمیزنم که از PS3 و SONY دفاع کنم ! دارم یک مقایسه انجام میدم که چرا سونی بد بوده ؟! )
من کنفرانس مایکروسافت رو ندیدم ولی از چیزایی که شنیدم فکر میکنم کنفرانس سونی خیلی بهتر از بقیه بوده. ( نینتندو رو هم دیدم ! اون که هیچی نداشت :دی )

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط old_snake
شما ها که میاین اینطوری حرف میزنید انگار مایکروسافت چه کنفرانس خفنی برگزار کرده !
:biggrin1:
چی میشه سونی بترکونه ؟!!!
Siren
GOOD LUCK
اره انصافا، بازی رو که با مدلهای و مویشن کپچرهای Uncharted بسازن بازی خوبی میشه حتی اگر شماره قبلی اون در سطح قابل قبولی نباشن!.

از نظر من که کنفرانس خوبی نبود....

من انتظار داشتم از GOW3 یک نمایش درست و حسابی ببینم که .... .

خبری از هیچ بازی JRPG نبود!! حتی یوچی وادا تو کنفرانس نیومد...حرفی هم از FFXIII نزدن...

حتی نگفتن که Versus انحصاری هست یا نه؟(ترسیدن اشاره کنن!)

از بازی های درست و حسابی هم هیچی معرفی نشد! کو پس ان سورپرایز ها؟

نه بازی جدید کوجیما معرفی شد , نه SO 4 و نه این همه بازی JRPG که فقط اسمشون برده شده و هیچی ازشون معلوم نبود و نه HR و Jak جدید و U جدید و HS جدید و .....من انتظار داشتم ان BBC هم رو شه ولی نشد! تازه فکر میکردم خبری از SP هم بشه ولی.... .

حتی بازی های شرکت بخور بخواب!!! هم رو نشد!!! سونی واقعا برای PS3 داره کم کاری میکنه...لیست بازی هایی که جا داشت حتی یک چیز کوجیکی ازشون نشون داده بشه رو نگاه کنید....

خلاصه به نظر من خیلی زشته که الان که همه انتظار دارن یک نمایش خوب برای PS3 ببینند سونی بیاد بچسبه به PS2!!!!

آخرین ویرایش:
کنفرانس بسیار بسیار بسیار خوبی بود! و پر بود از سورپرایز های بزرگ و کوچک!

ببخشید که کنفرانس باب میل شما نبوده من از طرف سونی عذر می‌خوام!
.............
در ضمن باید خوشحال باشید چرا؟ چون PS2 با اون گرافیک قشنگش و امکانات زیادش هنوز هم از طرف SONY حمایت میشه!
بله مهم نیست حتی اگر PS3 هم نخریدید! چرا؟ چون رقیبی مثل 360 داره! ولی حتما برای PS2 خودتون بازی بخرید چون رقیبی هم نداره و واقعا هم باید شما بهش افتخار هم بکنید چون خداد تا از PS2 ها در عرض 10 سال به فروش رفته!! و همچنین 120 تا بازی هم براش میاد امسال!:eek:
بالاخره SONY هم باید پول دربیاره!

می‌دونی چرا؟ چون سونی مارکتش فقط به یک محصول ختم نمیشه! بر عکس 3 تا محصول داره که همشون بازار خودشون رو دارن. اینکه تو دوست نداشتی مطالب عنوان شده رو اون یک بحث دیگه است...
..............
بچه ها هم که علم و غیب دارن از روی دموی CG که نمیدونم چرا به بازی World in Conflict شبیه بود! , فهمیدن که MAG خیلی بازی اعجاب آوریه!

همه Zipper رو میشناسن. شرکتی که سری SOCOM: US NAVY SEALS ـش موفقیت های بزرگی رو روی PS2 و PSP داشته. و حداقلی که میشه از این بازی انتظار داشت اینه که تو مایه های SOCOM Confrontation باشه.

..............

I'm so sorry you left heart-broken here :((

...............
در ضمن الان با حرف اون 5 نفر انسان مهم , من برام مسجل شد که بازی سازی برای PS3 بسیار راحت و همچنین خوبه و نمی دونم همون مسئولان بازی Far Cry 2 که الان به قدرت بسیار زیاد و همچنین علم فراوان برای بازی سازی بر روی PS3 اذعان می کنن , در حدود 2 ماه پیش نگران خوب اجرا نشدن بازیشون روی PS3 بودن! عجیبا غریبا!

smiley_emoticons_xd.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or