این کاز پارسال گفت قراره E3 بعدی اکانتشو دی اکتیو کنه؟ انصافا یکی مثل خودش در نبودش لازمه برای صنعت
این توییت اخیرشم خیلی خوب بود
لیست والمارت بجز RAGE 2 تقریبا همش قابل پیشبینی بود... البته AC بعدی واقعا بعیده معرفی شه به این زودی... یا بهتر بگم، امیدوارم معرفی نشه... Gears 5 میمونه که فوقش امسال معرفی میشه ولی انشاللا که به این زودی نیاد
یعنی اینا نسخه 4 رو توی 2 سال با یک تیم عظیم ساختن. و خود راد گفته بود به علت کمبود وقت نتونستن نوآوری هایی داخل بازی بزارن... با اینکه مولتی بینظیری داشت و کمپین از نیمه دوم بی نظیر شده بود (البته بگم کمپینشو نتونستم کامل بازی کنم و فقط یکی دو مرحلشو بازی کردم با کنسول دوستم که -منی که گیرز فن نیستم- شدیدن لذت بردم).
البته بیشتر بنظرم وقت معرفی Halo هست نه گیرز! ولی خب هر دو هر وقت کاملا اماده شدن معرفی بشن بهتره ... ماکرو هم برخلاف سونی برای معرفی بازی هاش زمان کمتری بین رلیز و معرفی درنظر میگیره... بعد فاجعه های کرک-داون و اسکیل باوند پشت دستشونو خوب داغ کردن...
در کل از ماکرو انتظار معرفی فک براندازی از Halo/Gears دارم... فورزا بعدی اگه ژاپن باشه خیلی خفن میشه . مخصوصا برای مارکتینگ بازی هم خیلی خوب میشه برای کشور های شرقی ولی خب گویا تو بریتانیا هست و نسبتا اوکیه... امیدوارم همه جور منطقه توی مپ باشه!
Ori 2 شدیدا مورد انتظاره و شدیدا دوست دارم ببینم اینبار چه جادویی ساختن...
احتمالا حرفی از محتوای آینده Sea of Thieves هم میزنن... ماینکرفت هم هست متاسفانه
قسمت مهمش رونمایی از بازی های AAA جدید ماکروئه... امیدوارم یک تیزر کوچیک از بازی RPG پلی-گراوند ببینیم... (احتمالا فیبل ولی خب هرچی بود باز هم هایپیم
سال بعدم ممکنه رونمایی شه...) از اون طرف یک یا دو تا بازی جدیدم باید نشون بده که یکم این وضع الانشو جبران کنه... Ryse 2 هم باشه خوبه
(عنوان اول رو کمی تجربه کردم و عنوان جذابی به نظر میومد...) سانست دو هم یکاریش بکنن دیگه! انصافا از بازیای خیلی خیلی خوب نسل بود.
نمایش Anthem - Battlefield V/BC3 و Splinter-Cell جدید (در صورت وجود اصلا!
) هم اینجا شاهد خواهیم بود
. بازی جدید BGS و مترو هم همچنین!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سونی بر خلاف اکثریت دستش خیلی پره! و خب امیدوارم مثل پارسال اونقدر افتضاح نشه
(افتضاحی که به نظرم از ماکرو هم بدتر بود... ماکرو لااقل هیچی نداشت و هیچی نتونست نمایش بده... سونی همچی داشت و هیچی نشون نداد
)
گیم پلی Tlou و Death Stranding (که البته این یکی بعید میدونم گیمپلی بدن...) همچنین نمایش GoT و Days Gone (البته این یکی اگه با توجه به این یکماه پوششـِش برای GI چیزی بمونه برای نمایش
). SpiderMan هم احتمالا به یک نمایش کوتاه بسنده کنن... شدیدا منتظرم از Dreams و Wild خبری بشه
هیچی دیگه...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EA میتونه خوب برگزار کنه ولی خب توی اجرا همیشه افتضاح بوده
امسال امیدوارم دستی روی اجراشون بکشن و خفن نمایش بدن! مثل 2012 (یا 13؟ همونی که مثلا آخر نمایش میرورز ادج جدید شروع شد! و یا تیزر بتلفرانت رو نشون دادن. یا اون نمایش مولتی خیلی خیلی خفن بتل 4 و تایتان فال 1)
بتل جدید هست. احتمالا بازی جدید Respawn هست. امیدوارم جنگ ستارگانش باشه نه Titanfall 3... ولی خب کلن خوبن اینا!
امسال Anthem رو دارن... که خیلی خیلی میتونن روش مانور بدن (که البته مارکتینگ افتضاح EA سر Andromeda برام اشکار شد... تا 3 ماه قبل انتشار به دلیل bf1 و Titanfall2 تقریبا بازی توی سکوت بود و 99.9% اطلاعاتش توی همون 3-2 ماه پایانی پخش شد! امیدوارم برای Anthem همچین کاری نکنن)
خیلی خیلی خیلی امیدوارم خبری از کرایتریون بشه! Ip جدیدشون 2014 یا 2013 بود معرفی شد (البته معرفی که نه صرفا ویدیو ساخت و بازدید از کمپانی نشون داده شد) و بعدش گفتند بازی کنسل شده... خیلی میخوام ببینم بعد MW 2012 دیگه روی چی کار میکنن... بجز کمک به Battlefront و بقیه کمپانیا!
یک سوپرایز هم بزارن دیگه!
یکم فِر بخوریم
Ubi هم که پارسال به اقتدار بهترین کنفرانس رو داشت... البته اینکه بقیه پارسال زیر خط فقر کار کردن هم بی تاثیر نبود ولی خب...
امسال BG&E2 قطعا قراره سوپرایز های زیادی داشته باشه و امیدوارم نمایش خیلی خفن و نچندان کوتاهی بدن بهش... 5-6 دقیقه ای باشه لااقل
به Skull and Bone حس خوبی ندارم
حس میکنم همون قسمت کشتی رانی AC III که توی BF به مقدار بیشتری گذاشته شد رو کات کردن و به حالت مولتی اینجا قرار دادن! نظر اولیم اینه که خسته کننده میشه...
Crew 2 خیلی خیلی خفن به نظر میرسه! چند روز پیش یک ویدیو 12 دقیقه ای از IGN دیدم که خیلی خیلی خفن بود! بدون هیچ لودینگ و مکثی میتونستی در آنِ واقع به طور لحظه ای بجای ماشین هواپیما یا موتور یا قایقش کنی! بنظرم یوبی به خوبی داره IP رو یک چیز اریجینال میکنه...
Splinter جدید احتمال معرفیش بالاست! که خب خیلی خوبه
از اون طرف Division 2 امیدوارم چیز حالبی باشه...
سوپرایز هم مثل هر سالش امیدوارم داشته باشه دیگه
راستی ! WD3 هم قطعا بنظرم امسال میبینیمش... و امیدوارم جاهطلبانه تر از همیشه و همچنین اریجینال تر از همیشه باشه...
دیگه در کل چیز دیگه ای نیست که بگم
فقط امیدوارم برخلاف پارسال E3 خفنی رو شاهد باشیم
پ.ن.1 اوه!! Cyberpunk 2077 رو یادم رفت
کنفرانس ماکرو هست قطعا
پ.ن.2 نو آفنس ها ولی فکر میکنم این دوستمون خودش توی والمارت رفته اونا رو لیک کرده
اینقدر با غیرت ازشون دفاع میکنه
پ.ن.3 Shadow of TR رو یادم رفت... اینم ماکروسافت احتمالا
پ.ن.4 Bethesda رو یادم رفت
ایناهم خیلی هایپمون کردن! RAGE جدید! دووم جدید! محتوای داستانی جدید برای Wolf2 و TWE 2 و Pray! بازی جدید BGS!!! کلن خوبن دیگه
پ.ن.5 گفتم Wolf 2 یاد Wolf among us 2 افتادم
پارسال تایید شد امسال باید یک نمایشی داشته باشه دیگه! فکر کنمم گفتن 2018 رلیز میشه!
پ.ن.6 بازی جدید راک استدی
اههه چقد زیادن!
همشونو یادم رفته بود
پ.ن.7 چقد زیاد شد