E3 2018

بهترین نمایش E3 2018 ؟

• Sekiro Shadows Die Twice

• Gears of War 5

• Forza Horizon 4

• The Division 2

• Assassin's Creed Odyssey

• َAnthem

• Kingdom Heart 3

• Rage 2

• The Last of Us II

• Ghost of Tsushima

• Spider-Man

• سایر بازی ها

Results are only viewable after voting.

armin_shadow

A New Era Begins
ناظم انجمن
q361_e3-2018-1070x446.jpg

با سلام خدمت تمام بازی سنتری های گرامی و با تشکر از مدیریت بابت ایجاد تالار اختصاصی

امسال دوستان خیلی خیلی زودتر به پیشواز E3 رفتن که البته با توجه به عناوین قوی که از همین الان حضور آن ها قطعی هست دور از انتظار نیست! امیدواریم که امسال یکی از قوی ترین E3ها رو در پیش داشته باشیم.

مانند سال های قبل این تاپیک به صورت کلی ایجاد شده، اطلاعات کلی از قبیل زمان کنفرانس ها، لینک های تماشا و ... اینجا قرار می گیره. همین طور دوستان می تونن در انتقال اخبار هم کمک کنن و بازی ها و اخباری که خارج از کنفرانس های اصلی هستند و یا هنوز تاپیکی ندارند رو اینجا منتقل کنند.

قوانین کلی این تالار هم مانند کل مجموعه بازی سنتر هست، بنابراین از همه عزیزان خواهشمندیم که موارد رو رعایت کنن.
بحث و کل کل از موارد هیجان انگیز حاشیه E3 هست، اما لطفا با رعایت قوانین باشه، و دوستانی که به موردهای مخالف برخورد کردن خواشمندیم به جای پاسخ مستقیم، از گزینه گزارش استفاده کنن.

کسانی که تاپیک های کنفرانس های اصلی رو ایجاد می کنن باید به این مورد توجه داشته باشن که مسئولیت پست اول اون تاپیک کاملا بر عهده آن ها خواهد بود، تاپیک حتما باید شامل حداقل اطلاعات لازم باشه، با این حال از دوستانی که تجربه کافی در این کار را دارند دعوت می کنم که برای ایجاد تاپیک ها بعد از رسمی شدن زمان کنفرانس اقدام نمایند.
  • تاپیک هایی که پست اول آن ها به روز نباشد و یا از لحاظ اطلاعات و یا ظاهری درخور این تالار نباشد بعد از یک بار اطلاع رسانی به ایجاد کننده واگذار خواهند شد.
  • دوستانی که تمایل به ایجاد نظر سنجی دارند می توانند با مدیران این بخش هماهنگی های لازم را انجام دهند.
  • باز هم اشاره می کنیم که به جای درگیری، از گزینه گزارش به منظور برخورد با موارد تنش زا استفاده کنید.

کنفرانس های خبری

ag49_ea_e3_armin.jpg

BC Topic -- Official Stream -- Twitch -- Youtube -- Full Conference Download Link

7p1t_xbox_e3_armin_2.jpg

BC Topic -- Official Stream -- Twitch -- Youtube -- Full Conference Download Link

j5x5_608x-1sdas.jpg

aoz7_dcrsjoexkaa3xct.jpg

8lm6_ubi_e3_armin_2.jpg

yerc_dcwwrfqxcaagw0v.jpg

s14_sony_e3_armin_6.jpg

n8pu_nintendo_e3_armin.jpg

بازم تشکر از @™MaMaD عزیز که توی فروم فعال نیست اما بابت تاپیک ها همیشه کمک می کنه

آخرین ویرایش:
منتظر کنفرانس مایکرو هست ببینم چیزی داره یا نه مثل اون ساله!! فکر کنم سوپرایزمون کنه\m/(امیدوارم [-o<)یه چند تایی انحصاری خوب . یا گیرز جدید
سونی ک معلومه

کاش ریمستر یا سری جدید اونیموشا معرفی بشه

آخرین ویرایش:
منم لیست کنفرانس های مورد علاقم رو به ترتیب بنویسم!

کلا معلوم هست که بیشتر از همه منتظر کنفرانس Ubisoft هستم و امسال از اون سال های پربار هم هست، حداقل از لحاظ نمایش ها! Beyond Good & Evil 2 مورد انتظارترین بازی من در کنار Cyberpunk 2077 هست و به نظر قراره نمایش مفصلی هم داشته باشه! The Division 2 هم قطعا نمایش خفنی خواهد داشت و دیدن خروجی SnowDrop آپدیت شده خودش وسوسه می کنه:D از اون سمت به نظر می رسه که اتفاق های جالبی برای For Honor بیافته که شدیدا منتظرم ببینم چه می کنن، چون یکی از بازی هایی هست که واقعا دوستش دارم و وقت گذاشتم براش. غیر از این ها The Crew 2 هست که در کمترین حالت نسخه کامل تر شماره اولش خواهد بود، با اینکه قبلی مشکلات فراوانی داشت ولی سرگرم کننده بود و ساعات زیادی رو باهاش طی کردم. اطلاعات بیشتر از Skull & Bones که هنوز به صورت کامل درکش نکردم، Starlink که زیاد برام جذابیت نداره بعد از اون فاجعه NMS و ... . اما خوب همیشه یکی دو عنوان به صورت سورپرایز هم توی کنفرانس های یوبی بود که امیدوارم امسال هم ازونا باشه و اونم از نوع خوبش، نه Steepطور :D
در ضمن امیدوارم نحوه نمایش مثل پارسال باشه، استیج بدون مبل(:D) و بدون مجری، بازی ها با تایم مناسب توسط سازنده ها معرفی بشن و یا در موردشون صحبت بشه! به نظر من این بهترین حالت برای این سبک کنفرانس هاست

گزینه دوم من PlayStation هست، اونم به خاطر احتمال نمایش WiLD و نمایش گیم پلی از Ghost of Tsushima! گرچه کلا خیلی خیلی دست سونی پر هست و هر کدوم از بازی هاش برای خودشون غولی هستن. فقط امیدوارم کنفرانس رو مثل پارسال بی روح اجرا نکنن و ختم نشه به 2 کلمه خوشامد گویی و پخش کردن یه ویدیو تا آخر! صحبت کردن سازنده ها (البته از نوع کوتاه) قبل و بعد از نمایش خیلی خوبه که باشه! آمار و ارقام اصلا نباشه، موسیقی زنده هم شدیدا پسندیدست:x فکر نمی کنم معرفی جدید خاصی ببینیم اما همونطور که گفتم همین هایی هم که موندن به شدت خفن و هیجان انگیز هستن.

انتخاب سوم با اختلاف کم برام Microsoft هست. در کل نحوه اجرای Microsoft رو خیلی خیلی بیشتر از بقیه دوست دارم (البته اگه بخش های جلفی مثل معرفی Darwin Project پارسال رو کنار بزارن و همچنین بخش طولانی Minecraft). به نظر منم کنفرانس امسال مایکروسافت خیلی مهم هست و اگر نتونه خودی نشون بده از همین الان نسل بعد هم باخته! در هر صورت عنوان های زیادی هست که توی این کنفرانس مهم باشه برام، از بازی های Indie مثل The Last Night و Ashen گرفته تا بازی های مولتی پلتفرم مثل Metro و احتمالا Cyberpunk 2077 و طبق شایعات Splinter Cell جدید! امیدوارم از هر لحاظ کنفرانس خوبی رو داشته باشن هم در زمینه First Partyها و هم سایر نمایش ها

بعد نوبت به Bethesda میرسه که تا الان کل Line Upش مجهول هست و امیدوارم همینطور بمونه! همینطور خواهشا مثل پارسال با 2تا بازی نیاین روی استیج، اونم بگین خوب ویدیو رو ببینین ما رفتیم! حداقل تاد رو بیارین حرف بزنه برامون حال کنیم:x کلا کمپانی شدیدا خوب و خفنی هست Bethesda، اما نمی دونم چرا من زیاد ارتباط برقرار نمی کنم، فکر کنم تقصیر کاوست:D

Nintendo هم که دستمون کوتاه، اما قسمت شد اندکی Zelda BotW رو تجربه کنم و Wowwww!! گرچه به اون صورت کنفرانس نداره، اما به هر حال معرفی های جدید جذابیت خودشون رو دارن!

یعنی EA رو باید حساب کنم بازم؟!!! واقعا درک نمی کنم یه شرکت با این همه عنوان متنوع و خوب و حتی عالی، چطور می تونه گند بزنه به همه نمایش هاش؟! هرسال می گم این EA آدم بشو نیست، ولی قبل کنفرانس می گم نه، شاید درست شدن، بازی های خوبی دارن! امسال هم همینه، به نظر بازی های خیلی خوبی برای نمایش دارن، اما نحوه اجراشون...!!! نمی دونم، مثل هرسال می بینیم، امیدوارم اینبار متفاوت باشه

عجب داستان نویسی ای کردم:D:D:D

کاش یه prince of persia به سبک خدای جنگ ببینیم (شتر در خواب بیند خیلی چیزها):D
آخ گفتی [-o<[-o<

به سبک خودشون قراره بازم برگزار بشه؟! :D:D
خب از نظر نحوه برگزاری انتظار زیادی ازشون نمیره ولی از الان مطمئنم از کنفرانس EA قراره بهتر باشه :D
زمانش هم ساعت 21:30 روز 21 خرداده...قبل از کنفرانس Ubisoft میچسبه :D

عجب سوپرایز غیرمنتظره‌ای! :
Soviet Union-set first-person shooter Atomic Heart coming to PS4, Xbox One, and PC in 2018 - Gematsu
یه ترکیب عجیب غریب از Bioshock و Fallout و Metro و ... :D:x
تصاویر رو از ویدیو کپچر کردم واسه همین کیفیتش پایینه:

2018-05-09_122332.jpg
2018-05-09_122455.jpg 2018-05-09_122508.jpg 2018-05-09_122218.jpg
با اسکرین شات نمیشه خفنیت بازیو نشون داد، حتما تریلرش رو ببینید : Youtube
جالب هم اینه که واسه هر سه تا پلتفرم عرضه میشه و تاریخ عرضه هم فعلا 2018 هستش <:-P امیدوارم تو E3 اطلاعات بیشتری از بازی منتشر بشه...همچین تریلر خفنی از یه سازنده‌ی تازه‌کار که اسمش رو هم نشنیده بودم، خیلی غافل‌گیر کننده بود.

• Like
Reactions: FUTURE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or