این تیکه یه چیزی اونورتر از آرزو نیست به نظرتون ؟اHL3 + Portal 3 + L4D 3 در قالب Orange Box #2 معرفی میشن.
جدای از شوخی . جدا فکر میکنید اینا معرفی میشند ؟
من حتی فکر نمیکنم یکیشون هم معرفی بشه
ممنون
این تیکه یه چیزی اونورتر از آرزو نیست به نظرتون ؟اHL3 + Portal 3 + L4D 3 در قالب Orange Box #2 معرفی میشن.
خیلی وقته که ea ریسک نمیکنه. کارش شده بالا بردن شمارهامسال احتمالا یه بازی تو سبک و سیاق ACیا GTA از طرف EA باشیم
quantum break تازه یک ساله که اومده و این وسط Remedy دنبال ناشر و سرمایه گذار واسه بازیه جدیدش بوده به نظرت زود نیست برای معرفیش ؟عجيبه برام كسى هيچ حرفى از استديوى Remedy و بازى جديدشون نميزنه؟! يعنى هيچ انتظارى ندارين از خالق الن ويك و مكس پين!؟![]()
بازى جديدشون كه مشخص كردن با اسم رمز P7 ، ناشر شون هم 505 games هست. بازى بزرگى نيست ولى واقعا دوست دارم بدونم قراره چى بسازن.quantum break تازه یک ساله که اومده و این وسط Remedy دنبال ناشر و سرمایه گذار واسه بازیه جدیدش بوده به نظرت زود نیست برای معرفیش ؟![]()
جذب Jade Raymond به همون دلیل بوده! البته خیلی زود هست برای انتشار بازی، اما شاید چیزایی برای نمایش باشه!خیلی وقته که ea ریسک نمیکنه. کارش شده بالا بردن شماره
درسته مشخص کردن اما احساس میکنم برای نمایش بازی هنوز زودهبازى جديدشون كه مشخص كردن با اسم رمز P7 ، ناشر شون هم 505 games هست. بازى بزرگى نيست ولى واقعا دوست دارم بدونم قراره چى بسازن.
امسال احتمالا یه بازی تو سبک و سیاق ACیا GTA از طرف EA باشیم
خیلی وقته که ea ریسک نمیکنه. کارش شده بالا بردن شماره
DICE : FPS StarWarsجذب Jade Raymond به همون دلیل بوده! البته خیلی زود هست برای انتشار بازی، اما شاید چیزایی برای نمایش باشه!