نمایشگاه/رویداد E3 2012 | Microsoft Press Conference

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
درود

i7673_microsoftstudioslogo-black.png

کمتر از 8 ساعت تا شروع کنفرانس مایکروسافت باقی مونده، و این تاپیک ایجاد شده تا دوستان در مورد حواشی این کنفرانس و همین طور اتفاقاتی که در طول کنفرانس رخ میده بحث و تبادل نظر داشته باشن (لازم به ذکره که گزارش لحظه به لحظه کنفرانس توسط اعضای تحریریه روی صفحه اصلی انجام میشه). بازی هایی که نمایششون تو کنفرانس قطعی هست:
Halo 4
Gears of War: Judgment
Forza: Horizon
Fable: The Journey
Tomb Raider

به جز این تعداد دیگه ای بازی مولتی پلتفرم و انحصاری برای X360 و Kinet معرفی خواهد شد.
برای دیدن یه سری پیش بینی در مورد کنفرانس مایکروسافت می تونید به اینجا مراجعه کنید.
=========================
کنفرانس راس ساعت 9.00 شب به وقت ایران شروع میشه.
سایت هایی که کنفرانس رو به صورت زنده پوشش میدن

گیم اسپات
Microsoft E3 2012 Press Conference - GameSpot.com

یوتیــــوب
Microsoft Press Conference E3 2012 - YouTube

فیــــس بــــوک
https://apps.facebook.com/elc_ent_expo/us

G4TV
Microsoft - E3 2012

XBOX LIVE
Xbox: Entertainment Evolved

کسانی که اکانت Gold دارن میتونن کنفرانس
رو توسط X360 و از طریق شبکه XBL نگاه کنن.

سایت هایی که کنفرانس رو به صورت Liveblog پوشش میدن
Live blog: Microsoft's E3 2012 press conference - Games: PC, DS, PlayStation, Xbox & Wii
http://attackofthefanboy.com/e3/e3-2012-microsoft-press-conference-live-blog/
Microsoft E3 2012 Press Conference Liveblog | PCWorld

آخرین ویرایش:
بدترین کنفرانس مایکروسافت در طی چند سال اخیر...:|
الان میشه گفت بهترین موقعیت برای سونی و نینتندو ه (خصوصا سونی) که با چندتا سوپرایز و نمایش خوب عنوان بهترین کنفرانس امسال رو نسیب خودشون کنند که البته با وجود عناوین انحصاری و همچنین مولتی پلتفرم های جالب(AC III, NFS:MW, HITMAN:AB و....) اصلا دور از انتظار نیست.

بابا بچه ها داشتن موقع کنفرانس از خوشحالی بالا پایین می پریدن<حالا می گن مزخرفه!خیلی قوی نبود ولی اینکه بیای بگی نمایش ضعیف هیلو 4 دیگه نهایت تروله!!!!!من که چیزایی که می خواستم رو تقریبا دیدم و چیزی که نمی خواستم رو هم ندیدم.یعنی نسل جدید رو که نمی خواستم ببینم و ندیدم که خودش بهترین خبر بود برام....فقط این ryse کدوم گوریه نمی دونم.....
................
بریم واسه یوبی سافت و دعا واسه pop جدید...

به نظر میاد Rare درش تخته شده، همون Kinect Sports 3 رو هم نیومدن معرفی کنن :دی Ryse هم سرکاری بود کلا، اگه میخواست عرضه بشه یه تیزر 20 ثانیه ای هم از این نشون میدادن! در کل کنفرانس خوبی نبود، البته همین که بچه مچه نیاوردن رو سن خیلی خوب بود :دی ولی خب همه گیم پلی ها واسه بازی های مولتی پلتفرم بود، اینا هنوز نفهمیدن ملت بازی انحصاری میخوان؟

حال همتون گرفته شد.:d

من هی می گفتم نسل بعدی به این زودی ها نمیاد. یکی واسه من شعر می گفت " چشم ها را باید شست. نسل بعدی نزدیک است" جمعش کنید بابا:d.
نمایش TR خیره کننده بود. BO ترکوند. امسال زیاد کینکت نداشت خدا رو شکر.

یکی از جذاب ترین کنفرانس های ماکرو بود برای من !!!!
هر چیزی که منتظرش بودم را نشان داد
اون از نمایش طوفانی هیلو 4 .بعد هم Splinter Cell: Blacklist کولاک کرد به نظرم همه چیزش عالی بود بعد هم Forza Harizon بود که اکثرامنتظرش بودند
از کینکت هم که دیگه چی می خواستیم به جز بهترین عنوانش یعنی Dance Central 3
اویل هم تازه داشت کنفرانس بسار هم عالی

شما خب بیخود انتظار نسل بعد رو داشتید، کاملا مشخص بود که امسال نه مایکروسافت، نه سونی کنسول نسل بعدشون رو معرفی نمی کنن. اگر قرار بود معرفی بشن شایعات تا الان گوش همرو پاره کرده بودن.

در ضمن به غیر از 20 دقیقه اول، کنفرانس مایکروسافت چرت محض بود!

به نظر میاد Rare درش تخته شده
دیگه 100% کل انرژیش رو گذاشته برای نسل بعد ! :دی یه جا 2،3 تا بازی برای Launch کنسول مایکروسافت میده بیرون ! :دی

همین ؟ تموم شد ؟ :-|
خسته نباشید.

دوستان تا شروع کنفرانس EA برید زاخار نامه دانلود کنید :))

چون نسل بعدی معرفی نشد اینقدر فحش میدین ؟

اینقدر هم نبود والله

هیلو که خدا بود

تم زرد داده بودن به بلک اوپس 2 که متفاوت تر بنظر برسه ! گول خوردیم الان ! :lol:

حالا سونی بیاد کنسول معرفی کنه !:))
باو اینا نهایت استفاده رو از 360 بردن !
بسه دیگه !:|

این از اولیش ...
تابلو بود 720 یا نمیدونم 8 یا هر چی معرفی نمیشه ...

با این بازیهایی که داره برای 360 معرفی میشه، خیلی حماقت میخواد نسل بعد معرفی کنه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or