نمایشگاه/رویداد E3 2012 | Microsoft Press Conference

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
درود

i7673_microsoftstudioslogo-black.png

کمتر از 8 ساعت تا شروع کنفرانس مایکروسافت باقی مونده، و این تاپیک ایجاد شده تا دوستان در مورد حواشی این کنفرانس و همین طور اتفاقاتی که در طول کنفرانس رخ میده بحث و تبادل نظر داشته باشن (لازم به ذکره که گزارش لحظه به لحظه کنفرانس توسط اعضای تحریریه روی صفحه اصلی انجام میشه). بازی هایی که نمایششون تو کنفرانس قطعی هست:
Halo 4
Gears of War: Judgment
Forza: Horizon
Fable: The Journey
Tomb Raider

به جز این تعداد دیگه ای بازی مولتی پلتفرم و انحصاری برای X360 و Kinet معرفی خواهد شد.
برای دیدن یه سری پیش بینی در مورد کنفرانس مایکروسافت می تونید به اینجا مراجعه کنید.
=========================
کنفرانس راس ساعت 9.00 شب به وقت ایران شروع میشه.
سایت هایی که کنفرانس رو به صورت زنده پوشش میدن

گیم اسپات
Microsoft E3 2012 Press Conference - GameSpot.com

یوتیــــوب
Microsoft Press Conference E3 2012 - YouTube

فیــــس بــــوک
https://apps.facebook.com/elc_ent_expo/us

G4TV
Microsoft - E3 2012

XBOX LIVE
Xbox: Entertainment Evolved

کسانی که اکانت Gold دارن میتونن کنفرانس
رو توسط X360 و از طریق شبکه XBL نگاه کنن.

سایت هایی که کنفرانس رو به صورت Liveblog پوشش میدن
Live blog: Microsoft's E3 2012 press conference - Games: PC, DS, PlayStation, Xbox & Wii
http://attackofthefanboy.com/e3/e3-2012-microsoft-press-conference-live-blog/
Microsoft E3 2012 Press Conference Liveblog | PCWorld

آخرین ویرایش:
واقعا مزخرف ترین کنفرانس مایکروسافت تو این نسل بود!

از من نشنیده بگیرید اما فکر کنم مایکروسافت هم چون به اراجیف بودن کنفرانسش واقف بود به Epic فشار آورد تا یه CG از gears جدید بسازه تا کنفرانسش از حضور همایونی دنده جنگی بی بهره نمونه!

کلا همه چیز کنفرانس برای من مزخرف بود! من موندم از چیه این Tomb Raider خوشتون امد؟

اتمسفر، موسیقی و به نظر میرسه داستان و روایت ابهام آمیزش (تاکید میکنم به نظر میرسه) 100% کپی برداری شده از Lost ـه!
گیم پلی و کلا اکشنش هم 120% کپی برداری شده از Uncharted!

کلا Tomb Raider از نظر من شده یک بازی اکشن ادونچر فوقالعاده اما یه TR اشغال و بی نهایت مزخرف! من که به عنوان یه TR حالم ازش بهم خورد! البته معترفم که به عنوان یه UC Clone یا Uncharted: Female Version خیلی فوقالعاده بود!

RE6 هم که به قول کوروش عملا Gears of Evil بود و بی نهایت روتین و معمولی!

البته من نه فن SC هستم و نه نمایشش رو مثل آدم نیستم و نمیتونم در موردش نظر بدم. شاید طرفدارانش باهاش حال کرده باشن!

یکی باید به مایکروسافت بگه که کنسولش در درجه اول برای بازی کردن هست و باید براش بازی جدید معرفی کنه نه قابلیت های جانبی و فرعی! حالا هرچقدر هم که میخوان مهیج و جالب باشن!

اگه یادتون باشه من پیش بینی کردم که آخرش دماغمون میسوزه :دی الان هم از بوی دماغ سوخته سرور سایت دچار مشکل شده :دی حالا هی بگین تو چرت میگی :دی

من با توم ریدر و اسپلینتر و کالاو حال کردم. بقیش هیچی.

البته من الان یادم اومد 3 تا انحصاری معرفی کردن ولی فکر کنم هر سه تا آرکید بود، درسته؟ :-/
Loco Cycle رو کسی میدونه بازی کامل بود یا آرکید؟ هیچی ازش نشون ندادن که متوجه بشیم :دی فقط موندم این Geow جدید که هیچی هم ازش نشون ندادن دقیقا واسه چی چند روز قبل تو GI خبرش اومد؟ نه جدی؟ :دی

یعنی اگه سونی کنسول معرفی کنه رسما مایکرو رو با تپانچه 200میلیمیتری ترکونده:d

به غیر از دقایق نیم ساعت بقیه کنفرانس مایکروسافت آنچنان جذاب نبود. به شخصه انتظارات بیشتری داشتم و فکر میکردم حداقل ما باید شاهد

یک سوپرایز باشیم از جمله معرفی کنسول نسل بعد که اینطور نشد.

به قول معروف با این کنفرانس یکم خورد تو پرم!

در حال حاضر 182 کاربر این گفتگو را مشاهده می کنند. (154 کاربر و 28 مهمان)
فروم بزور load میشه
:d

فقط سونی ببینیم اون چی کار می کنه
با هم هماهنگ کردن که نسل بعدی در کار نباشه بنظر من چون بر فرض اگه سونی بیاد الان نسل بعد رو رو کنه مایکروسافت به ... میره!
امسال خبری از نسل بعد نیست!

فقط Tomb Raider عالی بود!(باو لارا عجب صداهایی از خودش در میوورد انگار ****ه:دی)
فیزیک عالی بود!،گیم پلی هم همینطور!از سر مایکرو هم زیاد بود!x

آخرین ویرایش:
خوب شد فهمیدیم نمایش هیلو ضعیف بود اسپلینتر سلم چیزی نداشت :))

امین بابا خوب راست میگن دیگه بابا به جای اون COD .... ساعته باید میومدن از استدیو 343 یکم در مورد بازی توضیح میدادن واقعا چی بود یه تریلر خشک و خالی اون همه وقت داشتن که بیاد برقصه یا اون یکی بیاد 1 ساعت COD بازی کنه انگار نمیتونستیم یه ویدیو ازش دانلود کنیم نگاه کنیم خوب آدم چی بگه ؟

ما که منتظر یه تایید یه تیزر 30 ثانیه ای از الن 2 بودیم خبری نشد
کلا کنفرانس هم 30 دیقه مفید بود.
اون RE6 هم رفت کنار DS3 تو یه قبر

معلوم بود نسل جدید معرفی نمیکنن و چه بهتر که نکردن
هم برای ما و هم برای اونا بهتر شد که کنسول جدیدی معرفی نکردند

Halo 4 و TR و SC هر سه فوق العاده بودن:دی البته عوض شدن صدا گذار سم خیلی جالب نیود ولی دیگه به این حرکات ubi عادت کردیم:دی
این اسمارت گلس هم خیلی خوب بود.معرفی IE واسه اکس باکس هم انتظارشو داشتم و خبر خوبی بود.

من نگفتم هیلو ضعیفه. خودم خوشم اومد از گیم‌پلیش، ولی کی انتظار داشت اونقدر کوتاه باشه؟ تو کنفرانس ماکروسافت کال آو دیوتی بیشتر متریال داشت تا هیلو.

گرز به احتمال فراوان تاخییر میخوره برا 2014 !!
کارشون همینه اینا !

والا ما که غیر از اون مسخره بازی Dance Central و قسمت آخر کنفرانس ( COD ) مشکلی ندیدیم که اینجوری میکنید !

سر Halo 4 که جدی داشتم بالا پایین میپریدم از خوشحالی ، از نمایش خوب GEOW که چیز خاصی نمیشد برداشت کرد ! نمایش F:H که معلوم نکرد قشنگ بازی آرکید تشریف داره یا سیمولیشن ! ولی خوب نوید یک بازی لذت بخش رو میداد ! نمایش SC رو که نتم قاطی کرد نفهمیدم چی شد :دی نمایش TR هم افتضاح بود ! خیلی بیشتر از اینا انتظار داشتم ! یعنی اصلا باورم نمیشد که تو این اخر نسلی همچنین انیمیشن های خنده داری رو ببینم !

در کل خوب بود ! قابلیت های جالبی هم به Live اضافه شد . رضایت داریم از کنفرانس :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or