E3 2012 | بهترین کنفرانس از نظر شما

بهترین کنفرانس E3 2012

• مجموع رای دهنده‌ها
    254

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
امسال هم شاهد کنفرانس هایی از 3 کمپانی بزرگ این صنعت در کنار 3 ناشر بزرگ بودیم و توی این تاپیک میتونین به کنفرانس ها امتیاز مورد نظرتون رو بدین.

به نظر من کنفرانس Ubi از همه بهتر بود و بعد از ان هم Sony. اما با توجه به سلیقه شخصیم بازی های کنفرانس سونی برام مهیج تر بودن. خصوصا نمایش GoW:A که گیم پلیش روانی بود!

بقیه هم همشون در حد لگن و درپیت بودن.

بدون شک و با اختلاف بسیار زیاد یوبی
در کنفرانس ماکرو و سونی که همش شده بود بچه بازی و مسخره بازی
بازی هایی رو هم ارائه دادن کاملا قابل پیش بینی بود و هیچ سورپرایزی نداشت
کنفرانس نینتندو هم که تعطیل بود کلا
کنفرانس ea هم معمولی

ولی واقعا یه سوال :من خودم از اون دسته ای هستم که با انحصاری های سونی خیلی حال میکنم اگه شده اورجینال هم باشه میخرم بازی میکنم
ولی یه چیزی
انصافا الان هر جایی که اسم سونی میاد شما باید کورکورانه برید بهش رای بدید؟؟؟؟؟

انصافا الان هر جایی که اسم سونی میاد شما باید کورکورانه برید بهش رای بدید؟؟؟؟؟

یه بازی سنترُ یه کاریرایی که اصلا هیچ کدوم از کنفرانس ها رو ندیدن اما حتی اگرم شده میره چند ده ها یوزر می سازن تا سونی اول بشه.

GAMESPOT هم مایکروسافت رو به عنوان بهترین کنفرانس انتخاب کرد. (فکر نکنم هیچ جای دنیا مثله بازی سنتر سونی رو به عنوان بهترین انتخاب کنن، اینقدر که اینجا سطحش بالاست).;;)
Why Microsoft Won E3 2012 - GameSpot.com

یه بازی سنترُ یه کاریرایی که اصلا هیچ کدوم از کنفرانس ها رو ندیدن اما حتی اگرم شده میره چند ده ها یوزر می سازن تا سونی اول بشه.

GAMESPOT هم مایکروسافت رو به عنوان بهترین کنفرانس انتخاب کرد. (فکر نکنم هیچ جای دنیا مثله بازی سنتر سونی رو به عنوان بهترین انتخاب کنن، اینقدر که اینجا سطحش بالاست).;;)

نه بابا gamespot که مایکروسافت رو انتخاب نکرده :D

3 تا نقد زده از 3 کنفرانس که چرا نینتندو برنده e3 هست چرا سونی بزندست و چرا مایکروسافت.

این برای مایکروسافتشه

اونو که برای همشون نوشته:دی بررسی کنفرانسه، نه اعلام برنده.

ولی کلا من هر سایتی دیدم گفته بود با اختلاف یوبی سافت بالاتره، یا مثلا Forbes گفته بود نینتندو و مایکروسافت و سونی برای مقام آخر با هم رقابت دارن! Neogaf هم چک کنید رای ها با اختلاف زیاد به سمت یوبی سافته.

کاملا فن بازی در اوردم و به سونی رای دادم:d
یوبی به نظرم بهتر بود ولی این 3تا بازی که تو کنفرانس سونی نمایش داده شد هر کاری میکنم از ذهنم پاک نمیشه:x

wtf epic fail !

:))=)) اطلاعات دررابطه با گيم اسپات تو حلقم !!!!!!=))

ببین عزیزم من نمیدونم این تریپ "فقط بازیسنتر هست که..." چیه که بر میدارید؟

تو هر نقطه از دنیا، گیم و کلا بازی های رایانه ای، متناسب با فرهنگ و سطح اقتصادی و اجتماعی ان منطقه، تعریف مشخص و مخصوص به خودش رو داره که بهش میگن سلیقه عمومی. خیلی طبیعی هست که سلیقه گیمرهای ایرانی با گیمرهای ژاپنی و یا آمریکایی و اروپایی متغایر هست. ممکنه کل دنیا از این صنعت یه انتظار خاصی رو داشته باشن اما این دلیل نمیشه که ما هم تو ایران عینن همون رو بپسندیم! بازیسنتر به مثابه مشت نمونه خروار منعکس کننده سلیقه گیمرهای ایرانی هست. هیچ دلیل هم نداره این سلیقه مثل جاهای دیگه دنیا باشه!

به شخصه کنفرانس مایکرو برام بیخود بود چون نصف زمانش صرف معرفی کانتنت های جدید توی Live شد که توی ایران و برای یک شخصی در وضعیت من اصلا قابل حس نیست. در نتیجه برام نه جذابیت داره نه اهمیت. اما ممکنه همین قابلیت ها تو آمریکا جماعتی رو سر ذوق بیاره. دیگه با این توضیحات نتیجه گیری کردن چندان کار سختی نیست!

یه چیز رو با خودتون حل کنید، شماها دارید خودتون از کنفرانس مایکرو طرفداری میکنید و یا چسبیدید به Ubi، بعد به کسی که از سونی خوشش امده هزاران انگ رو میچسبونید! این نگرش کثیف و رادیکالیزه تنها میتونه یه معنی داشته باشه، انم اینه که این فقط شما هستید که میفهمید و قدرت تشخیص خوب رو از بد دارید، بقیه هم نفهم هستن و نظرشون از روی قصد و غرض! این مدل فکر کردن آدم رو یاد اقایان میندازه و حال همه رو بهم میزنه! این تئوری های توطئه رو هم که چه میدونم هر کسی 10 تا ID ساخته و امده رای داده رو برای خودتون نگه دارید. اگه مدرکی دارید (که ندارید) رو کنید و در غیر این صورت دهنتون رو برای زدن حرف بی حساب باز نکنید! پا به گفتن چنین خزعبلاتی باز بشه هر کسی میتونه هر نظر سنجی رو زیر سوال ببره!

من موندم چرا حاضر نیستید برای خودتون نظر شخصی و شعور مستقل قایل باشید! کافیه تا مثلا GS یا IGN بیان بگن فلان چیز بهتر بود تا شما یه لینک ازش بگیرید دستتون و هر کسی غیر از ان نظری داد بکوبید تو صورتش که های تو خیلی نفهم و فن بوی هستی و بیا ببین فلان سایت هم اینو گفته! هزاران تا سایت هم بیان بگن مایکرو یا یوبی یا سونی و یا هر شرکت دیگه ای بهترین بودن دلیل نمیشه که اینجا ماها هم بیاییم بگیم به به! عجب فرمایش درستی! براوو! همینه!

میگم سخت حقیقت رو قبول کردن؟ :d برعکس من به شما پیشنهاد میکنم بری کنفرانس SONY و UBI رو HD بگیری ببینی فقط ببین بعد بیا به مایکرو رای دادی یا هرکی قبوله:d

به نظر من کنفرانس سونی به جز اول و اخرش چیز خاصی نداشت ولی نمایش خیره کننده Beyond و TLUS به قدری قشنگ بودند که همه ی بازی های دیگه زیر سایه ی این دو بازی میرن و با این دو عنوان کنفرانس سونی بهترین بود.

هیچ کدوم از کنفرانس ها جالب نبودن (از 3 تای اصلی) سونی هم چیز خاصی نداشت به نظرم در حد ماکروسافت بود می مونه نینتندو که من حس کردم این کنفرانس 20 سال پیش بر گذار شده از بس بازی هاش پر گرافیک بودن با 6770 هنر می خواد بازی های با این گرافیک من خودم طرفدار نینتندو هستم دارم این حرف رو می زنم

از نظر بازی هایی که نشون داده شد:

1.یوبی
2.سونی
3.نینتندو
4.الکترانیک آرتز
5.کونامی
6.مایکرو

ولی از نظر خود کنفرانس و نحوه اجرا و هماهنگی ها و...

1.
2.یوبی
3.بقیه

سونی،سوپرایزی که نداشت(E3 یکی از سنت هاش همین سوپرایزاش هست)به پی اس ویتا اهمیت چندانی داده نشد و سرسری گرفتن همه چیزو.واندر بوک آشغال به تمام معنا بود(نا گفته نماند کلی از وقت کنفرانسو هم گرفت).اگه با بیاند شروع نکرده بودن و با TLOU تموم نکرده بودن که دیگه هیچی.

مایکرو هم که اصلا گیم رو به کلی گذاشته بود کنار،آخراش با خودم میگفتم این کنفرانس در مورد اسمارتفون هاست؟کنسرت آشر هست؟تنها نکته قابل توجه Halo 4 و South Park بود.

نینتندو هم که اصلا معلوم نبود داره چیکار میکنه،بهترین فرصت خودشو برای نشون دادن تمامی قابلیت های کنسول جدیدش رو از دست داد،یه دونه یو بزار اول بازی هات و دیگه تموم.حالا باز سونی یه خورده به ویتا بها داد،چند عنوانو معرفی کرد،نینتندو که اصلا 3DS رو گذاشت کنار،به علت کمبود وقت!!!

یوبی هم باز در زمینه اجرا مشکل داشت.پارسال مستر کفین با اون دولولودولولودولولو هاش امسال هم که...ولی از نظر بازی واقعا معرکه بود(که در نهایت هم بازی ها هستن که مهمترین چیز هستند)فار کرای 3،ریمن لجند،اَس کرید 3 و در نهایت سوپرایز بزرگ واچ داگز.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or