سلام !
امسال هم شاهد کنفرانس هایی از 3 کمپانی بزرگ این صنعت در کنار 3 ناشر بزرگ بودیم و توی این تاپیک میتونین به کنفرانس ها امتیاز مورد نظرتون رو بدین.
خوب این E3 هم بعد از این همه انتظار و شایعه های مختلف اومد و رفت بریم منتظر E3 2013 باشیم:d
کلا هیچ کدوم چنگی به دل نمیزد اونایی هم که زدن سر معرفی چنتا بازی یه مقدار چنگ زدن:d اونم که هر بازی معرفی شد رفت برای 13
ولی خدا وکیلی این مایکروسافت کنسرت کرده بود کنفرانس رو ! یه ایمیل بزنیم درخواست بدیم سال بعد خواننده های کنسرت رو گسترش بده:dancing:
البته کنفرانس سونی لذت بخش تر بود
منم کل کنفرانس ها و اکثر تریلر ها رو دیدم و نظرم رو درباره E3 امسل میگم :
Ubisoft
Watch Dogs : سوپرایز جالبی بود . گرافیک بازی خیلی خودنمایی میکرد و جلوه بازی رو خیلی بالا برده بود . مخصوصا بعد از اینکه میاد بیرون و فایت شروع میشه واقعا دلت میخواد خودت گیم پد رو بگیری دستت بازی کنی . در کل نمایش خیلی خوبی داشت .
Assassin`s Creed III : بازی دچار یه تحول اساسی شده که مهمترین بخشش بیرون اومدن از دنیای قبلی (که دیگه خیلی تکراری شده بود) و رفتن به یه دنیای جدید هست . محیط ها بسیار متفاوت و دلچسب شده ، گیم پلی هم که مثل تمامی sequel های مجموعه پشرفت کرده ، گرافیک هم همینطور . فقط یه خورده با face کانر حال نمیکنم ! :biggrin1: میخواستن شخصیت گولاخ طراحی کنن و نتیجش شده این :biggrin1: کلا راضی بودم از نمایشش .
Far Cry 3 : غافلگیر کننده بود واقعا ! انتظار همچین نمایشی رو داشتم :biggrin1: (در واقع نداشتم ولی امیدوارم بودم اینجوری باشه که همون هم شد :biggrin1
Splinter Cell Blacklist : اول از بازگشت سم خیلی خوشحال شدم و بعدش هم که گیم پلی بازی رو دیدم خیلی خوشم اومد . قابلیت های جدیدش با کینکت هم حالب بود .
کلا از نمایش یوبی سافت خیلی راضی بودم Rayman Legends هم خیلی باحال بود .
EA
Crysis 3 : بازی دچار تغییر و تحول خیلی زیلدی نشده بود و خب نمایش بدی هم نداشت و من خوشم اومد . در زمینه گرافیک هم مثل همیشه حرف های زیادی واسه گفتن خواهد داشت .
Dead Space 3 : بد واقعا ! خیلی بد ! BIG FLOP ! اصلا دلم نمیخواد دربارش حرف بزنم...
Medal of Honor Warfighter : نمایش خیلی خوبی داشت . گرافیک عالی و صدا گذاری توپی داشت ، گیم پلیش هم خیلی خوب به نظر میومد اگه یه داستان عالی هم داشته باشه عنوان بسیار خوبی از درمیاد . تا همینجاش هم با نمایش هایی که ازش دیدم مطمئنم که خیلی خیلی بهتر از نسخه قبلیش میشه .
NFS Most Wanted : خیلی خوب بود انصافا . انتظار همن MW سابق رو ازش ندارم ولی کلا هرچه از Criterion رسد رو میپسندیم :biggrin1:
FIFA 13 : مشخصه بازی داره روند پیشرفتش رو ادامه میده و به این زودیا زمین نمیخوره (چشم حسود کور :biggrin1 . فقط جون مادرشون باگ های بازی رو بر طرف کنن بیچاره میکنه یه موقع هایی آدمو ! :biggrin1: فیزیک ایمپکتشون رو هم بیشتر روش کار کنن که وقتی میخوام بازی رو از وسط زمین شروع کنیم همون اول کار بازیکنا بهم گره نخورن گوز پیچ نشن ! :biggrin1: ( این تازه یه موردش بود :biggrin1 کلا همه چی عالیه فقط حیف که کاور بازی به استکبار کشیده شد ! :biggrin1: کاشکی میشد عوش بشه کاور PES با این ! :biggrin1:
نمایش EA هم خوب بود در واقع اگه DS3 گند نمیزد خیلی خوب میشد .
Microsoft
Halo 4 : فوق العاده بود ! واقعا کیف کردم از نمایشش فقط حیف که خیلی کم نشون دادن گیم پلی بازی رو . گرافیک بازی واقعا عالی شده بود . بقیه چیزای هیلو هم که همیشه ردیف بوده نیازی به تعریف و تمجید نداره .
Forza Horizon : تجربه بسیار متفاوتی با سری forza خواهیم داشت . رقابتش با MW میتونه خیلی جالب باشه .
Gears of War Judgement : گیرز بازی هست که اگه هر سال هم منتشر بشه من ازش استقبال میکنم >:d< درسته هیچکدوم از sequel ها نتونستن به خوبی شماره 1 باشن ولی بازم فوق العاده بودن و خیلی باهاشون حال کردم . با اینکه بیشتر PCF داره این نسخه رو میسازه ولی بازم عنوان توپی خواهد شد .
ماکروسافت هم از نظر من خوب ظاهر شد .
Sony
Beyond Two Souls : آخ چقدر منتظر پروژه بعدی دیوید بودم...موهام سفید شد...:biggrin1: نمایش Beyond عالی بود و واقعا لذت بردم . باز قراره تو یه دنیای تاریک دیگه حسابی غرق و درگیر بشیم . مو لا درز عناوین دیوید نمیره ایمان 100٪ دارم بهش این بازی میترکونه !
God of War Ascension : یعنی سلاخی گریه خونم ته کشیده ! :biggrin1: یکی بهترین سری های عمرم بوده GOW و همشون هم عالی بودن و این عنوان هم عالی خواهد بود . نمایش گیم پلی بازی فوق العاده بود و واقعا انتظار کشیدن سخته واسه این بازی . بخش multi بازی هم بسیار جالب بود . در کل خیلی راضی بودم از نمایش بازی .
PlayStation All-Stars Battle Royale : عنوان بسیار fun و سرگرم کننده ای به نظر میاد . البته بیشتر در حالت چند نفره . خوبه واقعا لازم بود همچین عنوانی .
The Last of Us : بی نظیر ! nothing to say ، awesome و این حرفا به مقدار زیاد !! نمایش بازی شاهکار بود ! اون تیکه که تیر های Joel تموم شد Ellie گفت hey @$$#ole و آجر رو ول داد تو مغز یارو از جام مث فشنگ در رفتم از شدت کف کردن ! :biggrin1: آخرش هم فوق العاده تموم شد ! گرافیک و انیمیشن و گیم پلی و اتمسفر و باقی موارد قابل رویت تو نمایش هم حرفی واسه گفتن نذاشت . در کل Naughty Dog RULES !
واقعا راضی بودم از کنفرانس سونی فقط اگه یه TLG رو هم نمایش میدادن نمرش 10/10 میشد واسه من .
Capcom
Resident Evil 6 : بازی مجددا اون survival horrorـی که هوادارای سنتی سری انتظارش رو داشتن به نظر نمیومد ولی خب یه اکشن سینمایی و هیجانی فوق العاده به نظر میومد که واسه من جالب بود و خوشم اومد . ولی کاشکی میشد هر 2 حالت رو داخل بازی پیاده میکردن و شایدم پیاده کرده باشن ما خبر نداریم که یه مراحلی بازی s-h باشه یه مراحلی هم اکشن . در کل بدک نبود نمایش بازی راضی بودم .
Devil may Cry : خب این بازی از زمانی که معرفی شد تا الان یه روند صعودی خیلی خوبی رو داشته که مهم ترینش تبدیل شدن دانته جدید از یه معتاد عملیه کثافت :biggrin1: به یه دانته جدید خوش استیل ، سرحال و باحال هست :biggrin1: . طراحی مراحل بازی هم بسیار متنوع و دلچسب به نظر میاد و به نظر میرسه که ninja theory داره کارش رو به خوبی انجام میده . نظر من نسبت به این بازی از روزی که اولین تریلرش اومد تا الان 180 درجه تغییر کرده و خیلی خوشم اومده ازش و مطمئنم این عنوان مثل 2 عنوان قبلی ninja theory واسه من عالی خواهد بود .
پ.ن : امیدوارم Capcom به فکر ما فن های سنتی DMC هم باشه و با ساختن DMC5 کاری کنه بتونیم دوباره دانته خودمون رو ملاقات کنیم >:d<
Square Enix
Hitman Absolution : خیلی یونیک و با کلاس به نظر میاد این بازی ! :biggrin1: تو کف saint tailerـه بازیم ! محشر بود ! این بازی بازگشت فوق العاده واسه هیتمن خواهد بود .
Tomb Raider : نمایش فوق العاده ای داشتن و نشون دادن دارن یه بازی سطح بالا میسازن . یه بازی هیجانی و لذت بخش که باید بشینی یه سره بازیش کنی و مجال استراحت بهت نمیده . درسته خیلی از گیم پلی و صحنه های سینمایی Uncharted الگو برداری کردن ولی خب اگه یه الگو برداری با کیفیت بالا و ساختار درست انجام بشه خیلی هم عالی از آب درمیاد که مطمئنم TM هم شاملش خواهد بود .
Sleeping Dogs : یه open worldـه brutal و کاملا جدی ! :biggrin1: توصیفاتش که باب میلمه و فکر میکنم که از بازی حتما خوشم میاد . تریلر هایی هم که ازش نشون داده شد عالی بود .
THQ
DarkSiders II : این ip با این شماره به اوجش میرسه . بازی واقعا پیشرفت کرده و از همه مهم تر واسه من شخصیت بازی هست که بر خلاف نسخه قبلی که از War متنفر بودم از Death خیلی خوشم میاد ! گیم پلی که از بازی نشون دادن خیلی خوب بود و خوشم اومد ازش .
Metro Last Light : این هم از اون دست بازیاست که که با شماره دومش میخواد به اوجش برسه در واقع مث که برنامه THQ واسه sequel های ip های پر طرفدارش همین بوده . از اولین تا آخرین تریلر های بازی عالی بودن و خیلی منتظرمتا این عنوان رو امتحان کنم . یه survival horrorـه سخت و نفس گیر ! (البته اگه این بازی هم به دلیل فروش بیشتر به اکشن خطی تبدیل نشده باشه که بعید میدونم)
Konami
Metal Gear Rising Revengeance : من از اول هم به این بازی امید داشتم و هر دفعه که تریلر جدید ازش میاد بیشتر هم امیدوارم میشم . یه HnS نابٍ پلاتینومی خواهیم داشت سال آینده .
Castlevania Lords of Shadow 2 : وای خدا این CG بازی محشر بود ! خیلی حال کردم هایپیده شدم اساسی با همین ! :biggrin1: امیدوارم مرکوری استیم به خوبی رو گیم پلی بازی کار کنه و سریع و روون ترش کنه مثلا وقتی میخوایم از این لبه بپریم اون لبه اشکمون در نیاد . همینطور روی frame rate بازی هم حسابی کار کنن و همینطور screen tearing های بازی رو هم کاهش بدن .
Activision
COD Black Ops II : خوشم اومد از نمایشش ولی کلا خیلی حال نکردم باهاش اومدن تحول اساسی ایجاد کنن زدن بازی رو ResisZone کردن رفته پی کارش ! :biggrin1: ولی چه کنیم دیگه CODـه دوسش داریم :biggrin1: گرافیک بازی که تکون نخورده ماشالا خیلی خوب مونده ! :biggrin1: گیم پلی بازی همونطور که گفتم خیلی متنوع تر شده و احتمالا مثل black ops داستان خیلی خوبی هم خواهد داشت . کلا دیگه این آخرین زوره اکیپه بروبکس COD هست واسه این موتر گرافیکی . اگه سال دیگه IW با موتر جدید COD معرفی نکنه کلا چیزی معرفی نکنه ممنون میشیم ! نمایش بازی خیلی خوب بود ولی میگم من خیلی حال نکردم واسه من معمولی رو به خوب بود :biggrin1: حالا بذاریم بازی بیاد ببینیم شاید ترفیع پیدا کرد نظرم نسبت به بازی :biggrin1: .
کلا E3 خیلی خوبی واسه من بود چون اکثر انتظارتم براورده شد و انتظارات بیخود هم نداشتم که ضد حال بخورم مثل معرفی کنسول های جدیدو نسل بعدو این حرفا ، من حتی انتظار نمایش از گیم پلی GTA V رو هم نداشتم . تنها انتظاری که داشتم و براورده نشد نمایش گیم پلی جدید از TLG بود و تنها عنوانی که فکرشو نمیکردم گند بزنه DS3 بود .
بهترین ها هم از نظرم به این ترتیب بود :
Best Racing Game
Need For Speed: Most Wanted
Best Sports Game
FIFA 13
Best Platforming Game
Rayman Legends
Best Fighting Game
Tekken Tag Tournament 2
Biggest Surprise
Watch Dogs
Best New Franchise
The Last of Us
Biggest Flop
Dead Space 3
Biggest Absence
The Last Guardian
Best New Trailer
Castlevania: Lords of Shadow 2
Best Shooter
Far Cry 3
Best Action Game
God of War: Ascension
Best Vita Game
Assassin's Creed 3: Liberation
Best PC Game
Watch Dogs
Best PS3 Game
Beyond: Two Souls
Best Xbox 360 Game
Halo 4
Best Press Conference
Sony
Best Overall Game
در پایان هم ممنون از دوستانی که وقت گذاشتند مطلبم رو مطالعه کردن .