E3 2012 | بحث و گفتگو پیرامون اخبار و حواشی E3

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
در پی خصوصی سازی تایپک قبلی ( :دی ) این تاپیک رو ایجاد کردم که هر چی بحث و حرف و حدیث در مورد اخباری که اونجا زده میشه داشتید رو اینجا مطرح کنید تا تو اون تاپیک فقط اخبار زده بشه.

کاش این تکمو یه Fatal Frame دیگه میزد.هنوز تو کف شماره دومشم.
الان مثل اینکه قراره یه شماره دیگه از Dynasty Warriors معرفی کنه:|

ای جون! ای نفس! چقدر این آهنگ به این بازی میخوره! خیلی دنبالش بودم! ممنون!>:d
اقا من و شما همدردیم . fatal frame 2 crimson batterrfly ترسناکترین بازی عمرم بود.
اون روزا دیگه گزشته.=((حتما باید یاد اوری میکردی؟:crying1:

شاید Sega میخواد برگرده!واقعا خوشحال میشم اگه دوباره به کنسول سازی برگرده!البته با این وضع احتمالش خیلی کمه.

یادمه شایعه شده بود NEO GEO داره کنسول دستی میده!بعید نیست اون باشه

شاید Sega میخواد برگرده!واقعا خوشحال میشم اگه دوباره به کنسول سازی برگرده!البته با این وضع احتمالش خیلی کمه.

یادمه شایعه شده بود NEO GEO داره کنسول دستی میده!بعید نیست اون باشه
ممکنه مثلا گوگل بیاد با سگا قرارداد ببنده برای ساخت کنسول:d

دو تا چیز داشت دیوونم میکرد گفتم به شما هم بگم:دی
1)تو تریلر Hitman،تمام کسایی که کشته شدند یک نفر بودند یعنی میشد اون یک نفر رو به ده ها صورت کشت!!!
2)فیزیک Tomb Raider فوق العاده بود.میخواست تیرکمون رو نگه داره و از یک سلاح دیگه استفاده کنه،تیرکمون رو باز کرده بود و یک جوری گذاشته بود که یک طرف تیرکمون پشتش و طرف دومش،روی سینش بود!!!

دو تا چیز داشت دیوونم میکرد گفتم به شما هم بگم:دی
1)تو تریلر Hitman،تمام کسایی که کشته شدند یک نفر بودند یعنی میشد اون یک نفر رو به ده ها صورت کشت!!!

اصلا اون تریلر رو واسه این نمایش دادن تا نشون بدن با روش های مختلف مخفیکاری و اکشن میشه مرحله هارو تموم کرد.

IGN تو یه خبری جالب اذعان کرده، نسل بعد کنسول‌ها فقط روی سه شرکت نمیچرخه، یعنی تو این صنعت سونی،ماکروسافت و نینتندو نیستن شرکت چهارمی هم هست

اگه مصاحبه تیم کوک نبود میگفتم بالاخره سر و کله Apple تو دنیای کنسول هم پیدا شد !!!
اما حالا که تیم کوک رسما گفت به این بازار فعلا فکر نمیکنه پس چه کمپانی میتونه باشه ؟!؟!

یعنی دوباره سگا به ساخت کنسول رو میاره ؟

اگه مصاحبه تیم کوک نبود میگفتم بالاخره سر و کله Apple تو دنیای کنسول هم پیدا شد !!!
اما حالا که تیم کوک رسما گفت به این بازار فعلا فکر نمیکنه پس چه کمپانی میتونه باشه ؟!؟!

یعنی دوباره سگا به ساخت کنسول رو میاره ؟

یک شایعه در مورد ریبوت شدن سری Sonic در سال 2014 پخش شده بود.اگه دو تا شایعه رو کنار هم بگذاریم احتمال برگشت سگا کم نیست.

اینم شایعه ای که گفتم:
[Rumor] Major Sonic reboot coming in 2014? | ScrewAttack.com

IGNتو یه خبری جالب اذعان کرده، نسل بعد کنسول‌ها فقط روی سه شرکت نمیچرخه، یعنی تو این صنعت سونی،ماکروسافت و نینتندو نیستن شرکت چهارمی هم هست
من كه نذر كردم چهارمی سگا باشه:دی
این تبلت مایکروسافت هم کمک زیادی به عمر این نسل می کنه
كدوم تبلت؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or