نمایشگاه/رویداد E3 2011 | Sony Press Conference

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

05785662698654922141.jpg

کنفرانس امسال سونی در E3 مصادف شده با ساعت 4:30 صبح ما ! کنفرانسی که قرار هست از یک طرف بازیهای PS3 رو نمایش بده و از طرف دیگه کنسول دستی جدید سونی یعنی NGP یا Vita رو بیشتر از قبل به بازیکن ها بشناسونه.

58478329574027775598.jpg

از موارد مهم این کنفرانس میشه به تعیین قیمت , تاریخ عرضه و عناوین بیشتر از NGP اشاره کرد.
همچنین باید ببینیم سونی برای Move فکری داره یا کلآ بی خیال ساخت بازی های مخصوص اون شده.
در کنار این ها , خبرهایی از 4 بازی جدید از زیرمجموعه های سونی به گوش میخوره که باید منتظر موند و دید که آیا این بازی ها برای NGP هستن یا PS3 یا شاید هم هر دو !

92876082089944118251.jpg

برای کسب اطلاعات بیشتر و پیش بینی های بازیسنتر در مورد کنفرانس سونی میتونین به این صفحه برین.
همچنین برای خوندن Live Blog کنفرانس به اینجا مراجعه کنین.

این سونی اگه اون همه بازیه انحصاریشو سال پیش معرفی نمیکرد الان کنفرانسش اینقدر بیخود نمیشد!
فقط اومده بودن تریلر برامون پخش کنن !!!!!
جز قیمت ویتا که واقعا خبر خوبی بود و عجیب بقیه کنفرانس بیخود بود

کلا همه واسه این کنفرانس ها هایپ گیر شده بودن از جمله خودم.کلا اصلا ارزششو نداره که دیگه ادم وقتشو بذاره لایو نگاه کنه. همون روز بعدش بیاد گل های نمایش رو دانلود کنه که امسال همه کنفرانس ها یکی دو مورد بیشتر نداشتن.

جز قیمت ویتا که واقعا خبر خوبی بود و عجیب بقیه کنفرانس بیخود بود
قيمت vita عالي بود فقط نميدونم چرا بيشتر ازش اطلاعات ندادن من كه رو مدل wifi حساب كردم 250 دلار بي نظيره البته به فارسي ميشه 500 هزار تومن!!!!
این سونی خیلی کثیفه! میره واسه امریکا vita رو 250 و 300 دلار معرفی میکنه بعد واسه اروپا و خاور میانه 250 و 300 یورویی معرفی میکنه.این 300 یورویی ها برسه ایران میدونید چقد میشه؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه خودتون رو گول نزنید، کنفرانس مایکروسافت به طور واضحی بهتر بود. یعنی همین الان برید دو تا لایوبلاگ رو بخونید خودتون میفهمید. تو Neogaf هم به شدت سونی رو ترکوندن ملت:دی (مایکرو هم بود، ولی سونی خیلی بیشتر). از عناوینی که معرفی شد و دوستان گفتن هم بگذریم، کنفرانس سونی خیلی خسته کننده بود. مایکروسافت تو 1:30 ساعت عناوین بیشتری معرفی کرد تا سونی توی 2 ساعت! یه ربع از کنفرانس رو هم که جک ترتون و کاز هیرای داشتن به خاطر PSN عذرخواهی میکردن:دی فقط نکته مثبت کنفرانس قیمت خیلی خوب Vita و معرفی شدن Sly 4 بود. اگه U3 هم خیلی خفن و بمب به حساب میاد، پس از اونور Gears 3 هم خیلی بمب بود، این به اون دَر :دی

شاید مایکروسافت دو سه تا بازی نه چندان خوب واسه کینکت داشت (مثل Star Wars و Kinect Sports 2)، ولی به جاش 5-6 تا عنوان هاردکور براش معرفی شد که هر چی بودن از عناوین Move خیلی خیلی بهتر بود.

برای Vita هم 4-5 تا عنوان معرفی شد که خُب Uncharted رو همه میدونستیم و ازش قبلا ویدیو هم زیاد دیده بودیم. LBP و Modnation Racers هم کاملا انتظار میرفت (البته من از این دو تا خیلی خوشم اومد:دی). SF X Tekken هم خوب بود ولی بازم یه عنوان کاملا جدید و مخصوصش نبود، فقط این وسط Ruin خوب بود و تا حالا چیزی ازش نشنیده بودیم.

ضمن اینکه حتی اگه کنفرانس سونی مساوی مایکروسافت هم بود، فن های سونی الان اینجا رو پُر کرده بودن از اینکه کنفرانسش از مایکرو بهتر بود، ولی همین که میبینیم چیزی در این باره نمیگن خودش مشخص میکنه همه چی رو...:دی

کلا بخوام نمره بدم:

مایکروسافت 6/10
سونی 4/10 (یا در بهترین حالت 5/10)

کلا تعجب میکنم، چطور ممکنه یه شرکت برای کنفرانسش کنسول جدید داشته باشه و انقدر بَد عمل کنه! من انتظار داشتم حداقل 15 تا بازی ریز و درشت برای Vita معرفی بشه. حتی از Killzoneـش هم هیچی نشون ندادن.

• Like
Reactions: pandora tomorrow
این ویتا چجوریاس مثل pspgo باید بازیهشو دانلود کرد؟ حالا به قول دوسمون قیمتش که هیچی باید منتظر هکش و بقیه ی مسائلش باشیم

آخرین ویرایش:
منم دقیقا با حرف هایی که بابک میزنه موافق هستم. کنفرانس سونی برای من یکی که فقط چهار تا نکته خوب داشت که قیمت کنسول جدید، نمایش U3، معرفی اون Collection God of war و Sly 4 بود و از طرف دیگه کلی ضد حال داشت که اوجش بر میگرده به معرفی نشدن پروژه های بعدی شرکت های Santa Monica و Polyphony Digital و اشاره نکردن به بازی هایی مثل KZ و Sorcery و ساخته بعدی دیوید کیج که واقعا باعث میشد تعداد ضد حال های خیلی بالا بره. از Agent هم که اصلا انتظاری نداشتیم:دی

اما از اون طرف وقتی live blog مربوط به مایکروسافت رو خوندم واقعا به نظرم امکانات و بازی های خیلی خفن تری معرفی شد مخصوصا اینکه خیلی از بازی ها به صورت مستقیم یا غیرمستقیم با کینکت در ارتباط هستند که از این قضیه به شدت خوشحال شدم چون چند وقت بود که با خودم میگفتم این کینکت هی داره جلوی tv خاک میخوره و استفاده ای هم ازش نمیشه. اما الان کلی بازی جدید براش تو راه هست که من بیشتر از همه منتظر Ghost Recon و Mass Effect و Kinect Sports: Season 2 هستم. کلا به نظر من که همیشه سعی می کنم منطقی با همه چی برخورد کنم کنفرانس مایکروسافت در حد خیلی خوب بود و ماله سونی با ارفاق خوب بودش(نظر خودم متوسط رو به بالا هست).

ویرایش: راستی یک چیز دیگه هم بگم. امسال دقیقا اتفاقی برای سونی افتاد که سال پیش برای مایکرو افتاد. البته این نظر من هست. سال پیش مایکرو تمرکز اصلیش روی کینکت و بازی های نه چندان جالب اون موقع این دستگاه بود که البته برای اوایل کار خیلی خوب بود و با اون قیمت خوبش همه مشتاق شدن. امسال هم دقیقا همین اتفاق برای سونی افتاد چون دستگاه جدیدش رو با امکان جدید و بازی های عالی و قیمت خوبی معرفی کرد. من خودم سال پیش اصلا با کنفرانس مایکرو حال نکردم و در عوض با ماله سونی خیلی حال کردم چون بازی محور(به قول نیما:دی) بودش و امسال هم دقیقا برعکس شد و مال مایکرو به من بیشتر چسبید

آخرین ویرایش:
الان بزرگترین رونمایی کنفرانس سونی چی بود؟ Sly Cooper 4؟
حالا بزرگترین رونمایی کنفرانس مایکروسافت چی بود؟ Halo 4
سامان جان مقایست کاملا اشتباهه عزیزم ، چون محور کنفرانس سونی کاملا رو Vita بود و بازی محور نبود ( یعنی روی معرفی بازی Exclu تکیه نداشت ) و کاملا هم مشخصه که بزرگترین رونمایی مخصوص خود Vita ، بازیهاش و قیمت فوق العادش بود !

از طرف دیگه کاملا باهات موافقم که کنفرانس سونی بسیار معمولی بود و از نظر بازی های نشون داده شده MS بهتر بود .

در اخر اینکه شاید از نظر بازار و فروش و محبوبیت بهترین بازی برای MS Fan ها معرفی و نمایش تیزر Halo 4 باشه ، ولی از دید یه آدم بی طرف نمایش فوق العاده ی Tomb Raider حتی از Geow 3 هم جذاب تر بود ، از اونطرف نمایش COD : MW3 هم واقعا معمولی بود . همونطور که نمایش بیشتر بازی های تو کنفرانس سونی هم معمولی بود .

در کل E3 خنثی ای بود امسال ، به من یکی اصلا نچسبید . خیلی دوست داشتم بازی سانتا مونیکا تو کنفرانس سونی و Alan Wake 2 تو کنفرانس MS رونمایی بشه .

• Like
Reactions: Fëanor
خب کنفرانسهای امسال سونی و مایکروسافت با معرفی یکی دو عنوان جدید مثل سالهای قبل برگزار و تمام شدند! ما جماعت گیمر هم طبق معمول منتظر یه بمب خبری بودیم که بازم محقق نشد! کلا اگر انتظاراتمون رو پایینتر بیارن حداقل واسه خودمون خیلی بهتره !

پ.ن.برای اون عزیزانی همکه عشق مقایسه دارن پیشنهاد میکنم یه تاپیک مقایسه ای تو بخش Console vs Console بزنن، همونجا ادامه بدن!

در کل E3 خنثی ای بود امسال ، به من یکی اصلا نچسبید . خیلی دوست داشتم بازی سانتا مونیکا تو کنفرانس سونی و Alan Wake 2 تو کنفرانس MS رونمایی بشه .

خوب این به اینخاطر هست که هیچ سوپرایزی وجود نداشت و همه بازی ها رو می دونستیم غیر از چند از بازی هایی که فقط 4 تا عکس ازشون اومده بود و گیم پلیشون رو نشون دادن مثل TR یا AC
از اونور یوبیسافت بازی Farcry 3 رو معرفی کرد که فکر کنم بزرگ ترین سوپرایز همین بود :))
دیگه هیچ خبری نبود غیر از چندتا بازی معمولی برای کینکت یا موو

-- که البته نمایش کینکت خیلی بهتر بود من خودم بعد از دیدن کنفرانس ماکروسافت تصمیم دارم کینکت بخرم

آقا حالا چرا هي به فكر اينيد كه كدوم بهتر بود كدوم بدتر؟

جفتشون چيزه مالي نبودن نه اون انتظاري كه از مايكرو ميرفت رو ديديم نه اوني كه از سوني (البته سوني تا قبل از e3 هيچي نگفته بود من گفتم شايد بتركونه) .

در كل جفتشون بد بودن.

کنفرانس سونی بخش Move کاملاً خواب آور بود برای من، یه قسمت هایی هم زیادی حرف میزدن دیگه.
اما چندتا نکته فوق العاده داشت برای من، اولی مانیتور 3 بعدی با برند PlayStation که شاید خیلی هاتون دقت نکرده باشین ولی دو تا تصویر مختلف از دو نما پخش میکنه! برای مثال یک نفر از سمت چپ نگاه میکنه و یه تصویر میبینه و یک نفر از سمت راست نگاه می کنه و یک تصویر دیگه میبینه. در واقع با این حرکت دیگه split screen نیاز نیست. مهمتر از همه قیمت کمش بود، فقط 500 دلار!
بعدیش قیمت خیلی عالی PS Vita بود که با این قیمت 3DS رو با خاک یکسان میکنه.

نمایش بازی ها هم جفت Uncharted ها خیلی عالی بودن، Uncharted 3 با این انیمیش هاش فکمو انداخت :دی کسانی که درست حسابی نتونستن ببین حتماً این تریلر رو برن دانلود کنن، گرافیک بازی فوق العاده بالاست
http://www.gamersyde.com/news_e3_uncharted_3_trailer-11235_en.html

همینو دانلود کنید چون مال GT خیلی کیفیتش پایینه. LBP برای PS Vita هم واقعاً یه دنیای دیگه بود.

منتظر چندتا سوپرایز و بازی جدید هم بودم که معرفی نشد و کنف شدیم :دی

درکل من 6/10 میدم بهش، انتظاراتمو بر آورده نکرد، به جای اون همه حرف باید بازی نشون میدادن، امسال هم که کلاً رفته بود سراغ 2K

واقعا ضعیف بود..
یک بازی هاردکور هم معرفی نکرد..!
فقط داشت در مورد MOVE و 3D و VITA حرف میزد..
آخه بسکتبال با MOVE..! ?
کی رو دیدین تو کنفرانس بازیش TV معرفی کنه..!!!!:-o

این هک PSN واقعا سونی رو داغون کرده..

کنفرانسش هم که پر نشده بود مسئولین رفته بودن تو کوچه آدم جمع میکردن..:d

کنفرانس که اصلن دلچسبم نبود . ینی در حد انتظارم نبود . ینی از سونی بعید بود .
جز معرفی sly 4 و قیمت vita چیز خاصی نداشت . یه سری نمایش از u3 و r3 که چیز شگفت انگیزی نبودن
5.5/10

کنفرانسش آبکی بود :|:|

زیاد متمرکز شده بود روی vita !!!! می تونست خیلی بهتر باشه ! نه خبری از agent شد نه دیوید کیج نه بازی سانتامونیکا نه سایفون فی**ر ..... ! در کل ضد حال بود
5.5/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or