نمایشگاه/رویداد E3 2011 | Nintendo Press Conference

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
Nintendo-Project-Cafe.jpg

خوب حدود 7 ساعت تا آغاز کنفرانس نیتندو باقی مانده ، معرفی کامل Project Cafe بدون شک بزرگترین اتفاق E3 امسال خواهد بود ، واقعا برام سواله که با چه کنسولی ، چه نوع کنترلری و چه نوع هدف گذاری مخاطبینی از Nintendo طرف خواهیم بود !

فرض کنید BF3 برای کنسول جدید نیتندو یا حتی معرفی انحصاری Splinter Cell یا Hitman توی این کنفرانس :d

3DS هم که اون غولی که قرار بود بشه از لحاظ فروش نبود دیشب PS vita هم فوق العاده ظاهر شد باید ببینیم نیتندو چه برنامه ای داره که کنسول دستی جدیدش خیلی راحت از Vita شکست نخوره !

wow یه معنای واقعی کلمه عالی بود، یعنی ازون کنسول هایی هست که توی روز اول عرضه هرجور شده تهیش میکنم! میدونستم نینتندو برنده E3 امسال میشه انتظار همچین چیزی رو نداشتم اصلا ولی حرکت نینتندو بسی شایسته و فاخر بود!

ما که نفهمیدم چی شد همه رو برد تو شوک.بابا این دسته بود کنسول بود؟
اخه چجوری Bf3 رو این کنسول
چه جوری darksider 2 رو این کنسول
NG 3 باز چجوری.
بابا یکی منو توجیه کنه که این دیگه چیه
کل کسایی که دیدن مثل من هنوز باورشون نمیشه چیزی رو که دیدن

فکر میکنم جوگیر شدم ! :دی همون دو تا کنفرانس قبلی شاید یه جورایی بهتر بودن ! کنترلر این رو اگه مجانی هم دستم بدن نمیتونم باهاش بازی کنم ! lol

اتفاقا خیلی خوب استفاده از کنترلر رو نشون دادن.
درباره بازیهای شوتر هم حرف زد که چجوری باهاش انجام میشه. اگه اشتباه نکنم این دسته سنسور داشت و با تکون دادنش، میتونستید دوربین رو تکون بدید. به صورت تلفیقی هم میشد بازی کرد. ضمنا Video Chat هم داره:دی Speaker و Microphone و Camera همک همینطور. گرافیک زلدا منو ترکوند:دی یه Tech Demo هم نشون دادن من اول فکر کردم CGـه!!

به خاطر اون زلدائه من صد در صد این کنسول رو میخرم. وعده ما پاییز 2012 :دی

رقت انگیز بود ... یک سری چشم بادومی عقب افتاده بیریخت با اون طرز حرف زدن مزخرفشونو آوردن و ملت رو 2 ساعت علاف کردن و آخرش یه تبلت نشون دادن!
Pathetic :-&:-&:-&

الان وزن این کنترلر مشخصه؟ اگه سنگین باشه چطور می خواهیم 4-3 ساعت پشت سر هم بازی کنیم، یا شاید قراره فقط رو LCD کنترلر بازی کرد :دی :دی گرافیکش را من دقیق نفهمیدم چطوری هست ولی اگه هم اندازه 360 و PS3 باشه خیلی موفق نمیشه ولی اگه واقعا قویتر باشه می توانه دارندگان 360 و PS3 را به سمت خودش بکشونه.

فکر میکنم جوگیر شدم ! همون دو تا کنفرانس قبلی شاید یه جورایی بهتر بودن ! کنترلر این رو اگه مجانی هم دستم بدن نمیتونم باهاش بازی کنم ! lol
نینتندو قرار بود دوباره بیاد طرف هاردکور ها که اومد اونم با یه چیز جدید و یه ساپورت کولاک از طرف third party
کلی هم بازی واسه 3ds
هنوز به نظرم خیلی زوده که بخوایم بگیم بازی کردن با این سخته یا نه
این رو مطمئنم که نیتندو دیگه می دونه چطور یه کنترلر خوشدست بسازه.شاید سونی نتونه ولی نینتندو کارش همینه و همیشه بهترین کنترلر رو ساخته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or