نمایشگاه/رویداد E3 2011 | Nintendo Press Conference

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
Nintendo-Project-Cafe.jpg

خوب حدود 7 ساعت تا آغاز کنفرانس نیتندو باقی مانده ، معرفی کامل Project Cafe بدون شک بزرگترین اتفاق E3 امسال خواهد بود ، واقعا برام سواله که با چه کنسولی ، چه نوع کنترلری و چه نوع هدف گذاری مخاطبینی از Nintendo طرف خواهیم بود !

فرض کنید BF3 برای کنسول جدید نیتندو یا حتی معرفی انحصاری Splinter Cell یا Hitman توی این کنفرانس :d

3DS هم که اون غولی که قرار بود بشه از لحاظ فروش نبود دیشب PS vita هم فوق العاده ظاهر شد باید ببینیم نیتندو چه برنامه ای داره که کنسول دستی جدیدش خیلی راحت از Vita شکست نخوره !

کنفرانس حدود 8:25 الی 8:30 امشب هستش.

سعی کنید همه لایو ببینید و در طول کنفرانس هم بیاید یه کم بزنیم توی سر و کله همدیگه! فکر نکنم هیچ کاری به اندازه این لایو دیدن کنفرانس های مهم و کل کل کردن با گیمر های دیگه حال بده! :mrgreen:

55 دقیقه تا شروع کنفرانس امید وارم نینتندو بازی های جدید و غول برای کنسولش از طرف شرکت های T-P که به صورت انحصاری باشن زیاد داشته باشه .

که کنسولش عرضش خریدن داشته باشه همون اولی که میاد .

دوستان خواهشا یه لینک بدید که شیلتر نباشه.سایتایی که پخش Live دارن همشون اون قسمتش هیلتر شده با V*N هم که سرعت خیلی میاد پایین.

دوستان خواهشا یه لینک بدید که شیلتر نباشه.سایتایی که پخش Live دارن همشون اون قسمتش هیلتر شده با V*N هم که سرعت خیلی میاد پایین.

شما به شیلتر کاری نداره که :

مثلا gametrailer.com فیل تره شما اون پیج مربوط به پخش لایو با یه شی ل تر شکن باز کن

بعد که کامل لود شد ش ی ل تر شکن و ببند تا سرعتت بره بالا ادامه شو با اینترنت خودت ببین قطع نمیشه

فقط کافی اون پخش پیج پخش لایو بیارید

• Like
Reactions: Sport
پایین ترین کیفیتو کدوم سایت داشته تا الان؟
من سرعت دانلودم 30 میتونم نگاه کنم؟
راستی چرا جی 4 به ای پی من گیر میده؟
با چیز پی ان هم همینطوریه؟؟؟؟؟؟

دوستان ولی بهترین جا همون GT هست به اون روشی که دوستمون گفتن عمل کنید یعنی اول با V-N برید تو GT و بخش Live رو بیارید بعد V-N رو ببندید من الان دارم مثل فیلم از پیش ضبط شده میبینم در حالی که با GS و بقیه جاها خیلی مشکل داشتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or