نمایشگاه/رویداد E3 2011 | EA Press Conference

NFS The Run خیلی خوب بود، من دوست داشتم.

متاسفانه از بازی جدید Insomniac زیاد خوشم نیومد:دی

B3 خیلی عالی بود. از هر چی دیده بودم تا حالا گرافیک بالاتری داشت. البته تابلو بود کنسولیش نصف اینم نمیشه:دی نیما خوابش رو ببینی این تو کنسول اجرا شه:دی برو PCـت رو ارتقا بده:دی

کنفرانسش فقط NFS و B3ـش خوب بود. بقیش زیاد جالب نبود.

اولا به PC ه من توهین نکن :d دوما مشکلم mouse و Keyboard ه ، روم سیاه نمیتونم بازی کنم :d سوما اگه Gamepad خور بشه مشکلی نیست ....

از روی یه چیزه off screen این همه راحت نظر ندید !
=)) فرخ کارت درسته تا آخرین لحظه ایمانتو نسبت به MW3 از دست نده باشه؟ :دی

این کامنت های ملت از دیشب به اینور خیلی خوندنیه :))

3:23 "And it's all 100% free". A little spike for you f***ing CoD producers, f***ing thieves. I crap on CoD Elite.
anyone that thinks mw3 will be better then this has something seriously wrong with their brain and need to get check out by a doctor
modern who-fare?
=))

ای کاش من جای یارو بودم bf3بازی می کردم! :d
امیدوارم گرافیک بازی زمان انتشار هم همین باشه که به احتمال خیلی زیاد هست! نه صرف اینکه قدرت موتور frostbite2نشون بدن!
بازم دم کرایتک و DICEگرم که به گرافیک بازی خیلی بها میدن!
نه مثل بعضی شرکت ها که گیمر ها را احمق فرض کردن!
واقعا فرق 1500-2000دلار با 300-400دلار اینجا مشخص میشه!

برا من بهترین نمایش برا Battlefield 3 بوده. لعنتی ! ادم فکر میکرد داره مستند جنگ میبینه. بهترین گرافیک بدون چون و چرا تا به حال ازان Battlefield 3 .
کیا بودن هی میگفتن بذارید E3 برسه و نظرا تغییر میکنه و .....:d دقیقا امسال Battlefield 3 این duty calls رو با صورت به اسفالت میکوبونه.

از روی یه چیزه off screen این همه راحت نظر ندید !
یعنی اخرت هرچی فنی تو فرخ! یعنی چی این حرفت اخه؟ گیریم اصلا به قول تو off screen (!!) ملت از همینشم کفشون بریده.اصلا کدوم بازی دیگه تو e3 تونسته یه همچین نمایش خیره کننده (از لحاظ گرافیک) ارائه بده؟ GEOW ؟ یا LOL WARFARE 3 ؟

کاشت bf3 همش به جای اینکه تو تانک رو نشون بده , تیر اندازیشم واسه 1 دقیقه نشون میداد مثل mw3 ...
در کل من عاشق گرافیکشم فقط باید تو بازی کردن ببینیم کدوم فاز میده ...

:d

ا
ین د استان bf3 که به تهران حمله میکنن یک کم بو داره دوستان مثل اینکه فکری چیزی تو سرشونه
داداش خیلی هم بو داره :d زیاد همش نزن که بوش کل ایران رو بر میداره!

حالا یکی بگه bf3 چه جوریا بود . من adsl ندارم. از کرایسیس 1 بیشتر بوده گرافیکش؟ :praying:^:)^

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or