نمایشگاه/رویداد E3 2011 | EA Press Conference

با دیدن تصاویر وتعاریف بروبچ و افتادن فک های متعدد ومبارک بر زمین:d مثله اینکه BF3 رسما ترکونده.:d:x\m/\:d/
فکر میکنین گرافیکش رو کنسول چقد پایین تر از این باشه؟؟؟؟
نخوره تو ذوقمون........:(

خب کنفرانس رو دیدم هر 10 صفحه رو هم خوندم

خداییش خیلی بهتر از کنفرانس MS بود ، من که از اکثر بازی هاش خوشم اومد ، ME3 رسما ترکوند منتظرم تا تریلر هاش با کیفیت HD بیاد برم توی کارش ، BF3 هم فک انداز بود الان یکی باید فک بچه های سایت ( از جمله خودم ) رو جمع کنه :دی

البته بازیی که خیلی من رو به خودش جذب کرد و باعث تعجبم شد NFS بود که من خیلی با این سبک جدیدیش حال کردم >:d<

به نظر من که تنها بخش خسته کننده کنفرانس Sims بود #:-s

پ.ن : حالا این 40 دقیقه رو چطوری تا کنفرانس یوبی طاقت بیاریم :دی

NFS The Run خیلی خوب بود، من دوست داشتم.

متاسفانه از بازی جدید Insomniac زیاد خوشم نیومد:دی

B3 خیلی عالی بود. از هر چی دیده بودم تا حالا گرافیک بالاتری داشت. البته تابلو بود کنسولیش نصف اینم نمیشه:دی نیما خوابش رو ببینی این تو کنسول اجرا شه:دی برو PCـت رو ارتقا بده:دی

کنفرانسش فقط NFS و B3ـش خوب بود. بقیش زیاد جالب نبود.

بهترین نمایش تا حالا قطعا BF3 بوده
الان خیلی جو زده هستم از دیدنش و شدیدا دنبال HD ایش میگردم :d
تا حالا E3 جز BF3 و Halo4 چیزی نداشته . منتظر سورپرایز های خیلی بیشتر هستم

خب کنفرانس رو دیدم هر 10 صفحه رو هم خوندم

خداییش خیلی بهتر از کنفرانس MS بود ، من که از اکثر بازی هاش خوشم اومد ، ME3 رسما ترکوند منتظرم تا تریلر هاش با کیفیت HD بیاد برم توی کارش ، BF3 هم فک انداز بود الان یکی باید فک بچه های سایت ( از جمله خودم ) رو جمع کنه :دی

البته بازیی که خیلی من رو به خودش جذب کرد و باعث تعجبم شد NFS بود که من خیلی با این سبک جدیدیش حال کردم >:d<

به نظر من که تنها بخش خسته کننده کنفرانس Sims بود #:-s

پ.ن : حالا این 40 دقیقه رو چطوری تا کنفرانس یوبی طاقت بیاریم :دی
ولی بنظر من ایده Sims برای فیسبوک خیلی جالب بود، مطمئنم تبدیل به یه جور Interface قوی برای رابطه برقرار کردن در FB میشه. گرافیکش هم که در سطح یه بازی Web-Based خوب بود و از خصوصیات همیشگی سری Sims بهره میبرد!

به خدا این یعنی کنفرانس واقعا خر کیف شدم مخصوصا با این کنفرانس ببینم کنسول wii چی میشه اگه بتونه به بهترین شکل BF رو اجرا کنه میرم میگیرم اما اگه نه PC رو در حد خدا ارتقاع میدم واقعا BF3 خدا بود .

کف کردیم .:d

تهران مگه بیابون اینشکلی هم داره؟! بعد اونایی که باهاشون میجنگیدیم ایرانی بودن دیگه؟ جدا از اینا واقعا گل کرد خیلی خیلی خیره کننده بود! ولی من از بازی جدید Insomniac هم خیلی خوشم اومد یه جورایی شبیه Mass Effect بود!

دشمنا PLR هستن هنوز واقعا معلوم نیست کین و چین، میتونه یه جور اتحاد خاورمیانه ای باشه..

ME3 که خیلی ردیف بود و BF3 هم که واقعا استثنایی بود...
overstrike هم بازی جالبی بود و من ازش خوشم اومد ...
The RUN هم فکر نمیکردم به این جذابی باشه ...
کلا کنفرانس خوبی بود...

کسی در مورد تریلر FIFA 12 اطلاعاتی نداره؟؟؟؟؟؟
همه تو کف ME3 و BF3 ان کسی به FIFA 12 توجه نمیکنه که........:d
هیچ اطلاعاتی در مورد گیم پلی نشون ندادن.؟؟؟؟؟؟

ولی بنظر من ایده Sims برای فیسبوک خیلی جالب بود، مطمئنم تبدیل به یه جور Interface قوی برای رابطه برقرار کردن در FB میشه. گرافیکش هم که در سطح یه بازی Web-Based خوب بود و از خصوصیات همیشگی سری Sims بهره میبرد!
Sims : Social بعد BF3 به نظر ِ من نقطه عطف ِ این کنفرانس بود . بسیار خلاقانه و سودآور .
به نظر من از ME3 هم دل نشین تر بود :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or