E3 2011 | معرفی بازی های بزرگ E3

E3 امسال از نظر شما چگونه خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    452

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

76859726804992388015.png

کمتر از يک ماه تا آغاز بزرگترين نمايشگاه دنياي بازي يعني E3 باقي مونده. E3 امسال پتانسيل تبديل شدن به يکي از جالب ترين E3 هاي سال هاي اخير رو داره.
از يک طرف مايکروسافت احتمالآ بازي هاي جديد و بهتري براي Kinect معرفي ميکنه و البته بازي هاي معرفي شده قبلي که کارگردان هاي بزرگي هم پشت اونها بودن رو نمايش ميده. همچنين احتمال نمايش عناوين جديد انحصاري هم از اين شرکت وجود داره.
از طرف ديگه سوني در کنار نمايش بازي هاي انحصاري مختلف , کنسول دستي NGP رو هم کامل تر از قبل نمايش داده و احتمالآ موارد مهمي مثل قيمت و تاريخ عرضه و البته بازي هاي بيشتر رو براي اون اعلام ميکنه.
در آخر هم نينتندو ميتونه با معرفي کنسول نسل بعد (؟!) خودش بمب نمايشگاه باشه ! کنسولي که به نظر ميرسه قدرتي بيشتر از کنسول هاي رقيب داره و بعد از مدت ها طرفداران نينتندو ميتونن شاهد عرضه بازي هايي از عناوين محبوب خودشون با کيفيت HD و البته گرافيکي بالاتر از رقبا باشن ! کنترلر اين کنسول هم ميتونه در نوع خودش جالب باشه اگه نينتندو راه Wii رو ادامه بده.
سايت IGN به مناسبت اين E3 باشکوه , يه سري مقالات در مورد بازي هاي حاضر در نمايشگاه نوشته (با عنوان Road to E3 2011) و احتمالآ اين مقالات تا زمان شروع E3 ادامه داشته باشه. در اين تاپيک ميتونين بيشتر از قبل با بازي هاي E3 از ديدگاه IGN آشنا بشين.

بچه ها جاش نیست
ولی میخوام بدونم امسال بازیسنتر پک واسه E3 میزنه ؟
من 2007 از ایجا گرفتم فوق العاده بود
2008-09-10 از 3جا گرفتم یک از یک اشغال تر
خودمم حال و حوصله ندارم 8تا DVD دانلود کنم

آخرین ویرایش:
بزارین خودم توضیح بدم:
در سال 2002 جرمی کلارکسون (مجری برنامه ی TopGear) ایده ای داشت که آن را عملی کرد و آن ایده هم این بود که فردی به نام استیگ یا Stig که کلاه کاسکت ریسینگ بر سر داشت و لباس مخصوص اتومبیل رانی (ضد حریق) به رنگ مشکی پوشیده بود.او هیچوقت و به هیچ وجه کلاهش را در نمی آورد و اسم واقعی اش هم نمیگفتن که کی هست تا اینکه استیگ اول یا همون استیگ سیاه پوش بعد از پخش دو فصل از برنامه هویتش فاش شد و خیلی نتونست هویت خودش رو خوب مخفی کنه!مجلات و روزنامه ها هم متوجه شدند که او یک راننده ی مسابقات انگلیسی است!پس گروه TopGear تصمیم گرفتند یه استیگ جدید بیارند که لباس و کلاهش مشکی نبود!سفید بود!بله استیگ جدید هم رانندگی بهتری داشت هم حرفه ای تر بود تا اینکه در سال 2009 یک عکس با فلاش نور بالا از او گرفته شد و چشم ها و بینی اش از زیر کلاه معلوم شدند!با تحقیقات بی وقفه ی مجلات , آن ها متوجه شدند او بن کالینز راننده ی معروف ااگلیسی است!او در رشته های فورمولا وان و رالی و مسابقات تورین کار و غیره مهارت داشت که همچنین دارای رکورد بیشترین زمان در دنیا برای رانندگی روی دو چرخ ماشین را نیز داشت و اسمش در کتاب گینس ثبت شده بود!!!استیگ دوم توانست 7 سال هویت خود را مخفی نگه دارد ولی با یک عکس همه چیز برملا شد!بعد از سال 2009 و سری 16 برنامه TopGear استیگ جدید با همان لباس سفید معرفی شد که هنوز خدارا شکر هویت آن مخفی هست...امکان دارد مایکل شوماخر باشد یا لوییس همیلتون یا جنسون باتن یا...
امیدوارم مطلبم مفید بوده باشه!ببخشید مطلبم زیاد شد ولی سعی کردم خلاصش کنم.
برای اینکه از موضوع اصلی تاپیک خارج نشیم من فکر کنم استیگ تو نمایشگاه بخواد این کارو کنه:
استیگ رو بیارن بگن با کینکت یک بار دور پیست TopGear یه با یه ماشین بزنه و زمانش رو بگیرن تو بازی و بعد با زمان واقعیش تو پیست TopGear با همون ماشین مقایسش کنن که بگن مثلا اینقدر بازی به واقعیت نزدیکه!!!
امیدوارم اینطوری باشه!من که از آواتارم مشخصه چقدر استیگ و برنامه ی TopGear رو دوست دارم!

بزارین خودم توضیح بدم:
در سال 2002 جرمی کلارکسون (مجری برنامه ی TopGear) ایده ای داشت که آن را عملی کرد و آن ایده هم این بود که فردی به نام استیگ یا Stig که کلاه کاسکت ریسینگ بر سر داشت و لباس مخصوص اتومبیل رانی (ضد حریق) به رنگ مشکی پوشیده بود.او هیچوقت و به هیچ وجه کلاهش را در نمی آورد و اسم واقعی اش هم نمیگفتن که کی هست تا اینکه استیگ اول یا همون استیگ سیاه پوش بعد از پخش دو فصل از برنامه هویتش فاش شد و خیلی نتونست هویت خودش رو خوب مخفی کنه!مجلات و روزنامه ها هم متوجه شدند که او یک راننده ی مسابقات انگلیسی است!پس گروه TopGear تصمیم گرفتند یه استیگ جدید بیارند که لباس و کلاهش مشکی نبود!سفید بود!بله استیگ جدید هم رانندگی بهتری داشت هم حرفه ای تر بود تا اینکه در سال 2009 یک عکس با فلاش نور بالا از او گرفته شد و چشم ها و بینی اش از زیر کلاه معلوم شدند!با تحقیقات بی وقفه ی مجلات , آن ها متوجه شدند او بن کالینز راننده ی معروف ااگلیسی است!او در رشته های فورمولا وان و رالی و مسابقات تورین کار و غیره مهارت داشت که همچنین دارای رکورد بیشترین زمان در دنیا برای رانندگی روی دو چرخ ماشین را نیز داشت و اسمش در کتاب گینس ثبت شده بود!!!استیگ دوم توانست 7 سال هویت خود را مخفی نگه دارد ولی با یک عکس همه چیز برملا شد!بعد از سال 2009 و سری 16 برنامه TopGear استیگ جدید با همان لباس سفید معرفی شد که هنوز خدارا شکر هویت آن مخفی هست...امکان دارد مایکل شوماخر باشد یا لوییس همیلتون یا جنسون باتن یا...
برای اینکه از موضوع اصلی تاپیک خارج نشیم من فکر کنم استیگ تو نمایشگاه بخواد این کارو کنه:
استیگ رو بیارن بگن با کینکت یک بار دور پیست TopGear یه با یه ماشین بزنه و زمانش رو بگیرن تو بازی و بعد با زمان واقعیش تو پیست TopGear با همون ماشین مقایسش کنن که بگن مثلا اینقدر بازی به واقعیت نزدیکه!!!
امیدوارم اینطوری باشه!من که از آواتارم مشخصه چقدر استیگ و برنامه ی TopGear رو دوست دارم!
ممنون از اطلاعات خوبت

راستی بچه ها
امسال من نمیخوام E3 رو با تاخیر ببینم ...
همیشه بعد 2 هفته تو دو پارت کلش رو دانلود میکردم ...
میترسم از این لینک آنلاین ببینم http://e3.gamespot.com/press-conference/sony-e3/?tag=content_nav;video;sony لگ داشته باشم با این سرعت ...
بعد تمام شدن کنفرانس بلافاصله میشه دانلود کرد؟
بعد یه چی دیگه اینکه چرا 5 تا شرکت هستش؟ شرکت های دیگه بازیسازی چه جور و چه زمانی بازی هاشونو ارائه میکنن؟

بچه ها جاش نیست
ولی میخوام بدونم امسال بازیسنتر پک واسه E3 میزنه ؟
من 2007 از ایجا گرفتم فوق العاده بود
2008-09-10 از 3جا گرفتم یک از یک اشغال تر
خودمم حال و حوصله ندارم 8تا DVD دانلود کنم

کسی نبود جواب بده ؟

دیدن کل کنفرانس تقریبا چقدر حجم اینترنت رو میگیره ؟
بلافاصله بعد کنفرانس لینکای دانلودش میاد ؟

بزارین خودم توضیح بدم:
خیلی شخصیت جالب و مرموزی بود .تو جدیدترین مجله T3 هم با همین بن کالینز مصاحبه کرده که حرف های جالبی زده.
میگه خودش شخصا پیستت های اتومبیل رانی TOP GEAR رو نشون داده به کازانوری یامائوچی (تهیه کننده GT)
بعدش گفته عاشق بازیای COD , HALOهستش.ولی بازی ریسینگش افتضاحه. :)) اصلا بلد نیست.:))
اگه تو E3 امسال بیاد که میترکونه.:x

نوشته E3 IS COMING

حالت طراحی ثانیه شمارش فکر نکنم به بازی های ژاپنی بخوره بیشر از این فونت در دهه های 80 به قبل استفاده میکردن..

ببخشید این کونامی همون pes 2012 رو رونمایی میکنه یا چیزه دیگه ؟؟ بعد این 12ساعت دیگه یعنی 4صبح!!میشه ؟؟؟؟ کجا باید دید ؟؟؟؟؟؟:(

کم کم داشت دلم برای این سوال تنگ میشد :دی =))

اینم شده مثل قضیه تاپیک DLC توی بخش 360 :دی ، حسین و هومن میدونن من چی میگم البته سوال اونجا فرق داشت : خطر بن شدن داره ؟ =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

سوال من با بقيه فرق داره جيگر:d

من مي خوام لايو + اچ دي باشه...

يهو نگه بايد vip يا peimium باشي تا بتوني اچ دي ببيني...
;););)

trailerهایی جدیدی که در تریلرهای E3 2011 گذاشته شدن:
SpikeTV
Dragon Nest
Might & Magic: Heroes VI
Saints Row: The Third
Tekken
Vindictus

کنفرانس کونامی 10 ساعت دیگه شروع میشه.تاپیکی. چیزی؟!:d.یا همین جا خبرها رو میذارید؟

Famitsu گفته که کوجیما یه رونمایی شکه کننده داره.
علاوه بر کوجیما سازندگان کستلوانیا،سایلنت هیل و .... هم حضور دارند.
راستی فردا بخش E3 سایت کوجیما راه اندازی میشه و کوجیما ممکنه تو E3 هم حضور داشته باشه(یا توجه یه صحبت های مجله ی Famitsu)

• Like
Reactions: Loghman

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or