E3 2011 | معرفی بازی های بزرگ E3

E3 امسال از نظر شما چگونه خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    452

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

76859726804992388015.png

کمتر از يک ماه تا آغاز بزرگترين نمايشگاه دنياي بازي يعني E3 باقي مونده. E3 امسال پتانسيل تبديل شدن به يکي از جالب ترين E3 هاي سال هاي اخير رو داره.
از يک طرف مايکروسافت احتمالآ بازي هاي جديد و بهتري براي Kinect معرفي ميکنه و البته بازي هاي معرفي شده قبلي که کارگردان هاي بزرگي هم پشت اونها بودن رو نمايش ميده. همچنين احتمال نمايش عناوين جديد انحصاري هم از اين شرکت وجود داره.
از طرف ديگه سوني در کنار نمايش بازي هاي انحصاري مختلف , کنسول دستي NGP رو هم کامل تر از قبل نمايش داده و احتمالآ موارد مهمي مثل قيمت و تاريخ عرضه و البته بازي هاي بيشتر رو براي اون اعلام ميکنه.
در آخر هم نينتندو ميتونه با معرفي کنسول نسل بعد (؟!) خودش بمب نمايشگاه باشه ! کنسولي که به نظر ميرسه قدرتي بيشتر از کنسول هاي رقيب داره و بعد از مدت ها طرفداران نينتندو ميتونن شاهد عرضه بازي هايي از عناوين محبوب خودشون با کيفيت HD و البته گرافيکي بالاتر از رقبا باشن ! کنترلر اين کنسول هم ميتونه در نوع خودش جالب باشه اگه نينتندو راه Wii رو ادامه بده.
سايت IGN به مناسبت اين E3 باشکوه , يه سري مقالات در مورد بازي هاي حاضر در نمايشگاه نوشته (با عنوان Road to E3 2011) و احتمالآ اين مقالات تا زمان شروع E3 ادامه داشته باشه. در اين تاپيک ميتونين بيشتر از قبل با بازي هاي E3 از ديدگاه IGN آشنا بشين.

احتمال حضور DMC توی E3
DMC was a great absence in the Capcom Captivate event held in Miami, so it's logical to think that news about the title of Ninja Theory will come at E3, right?

However, Christian Svensson, Capcom's vice president in the United States does not give certainty about the DMC event in Los Angeles.

"Maybe we'll see. They will have to wait and see" Svensson said at a session of questions.

For other news from the company, was told to keep our expectations low because the major announcements were all made in Captivate​

• Like
Reactions: Dante Never Cry
یه کمبو سیستم میخکوب کننده را خواستاریم ، حالا که گند زده شده به داستان .
آریا دیگه خیلی کمتر از یه ماه مونده :دی اسم تاپیک رو هر روز عوض کن :دی !!!

شدیدا تایید میشه :d

البته کیوان اتفاقا من خیلی به داستان بازی امیدوارم از اون موقعی که گفتن ریبوت کامل نیست و Origin دانته است با کمی تغییرات نسبت به داستان اصلی خیلی به بازی امیدوار شدم یه تئوری هم در مورد داستانش دارم که تقریبا 90% مطمئنم داستانش همین میشه :d برای خوندن تئوری به اسپویلر مراجعه کنید

به نظر من توی تریلری که از بازی اومده دو تا شخصیت رو ما داریم میبینیم یکی دانته و دیگری ورجیل ( این که کدومشون گیر افتاده رو هنوز مطمئن نیستم ) و در واقع اونی که داره مبارزه میکنه میخواد اونی که گیر افتاده رو آزاد کنه

در واقع موضوعی که به این تئوری قوت میبخشه از دقیقه 1:16 تا 1:21 تریلری که از بازی پخش شده میبینید که هر دو تا شخصیت همزمان با هم سر درد میگیرند که چون دوقولو هستن یه جورایی قابل باوره ( این موضوع حتی بین بعضی دوقولو های واقعی هم اتفاق میوفته )

علی چیزه فقط :دی! منبعش یوروگیمر پرتغالی هستش:
http://www.eurogamer.pt/articles/2011-05-20-capcom-sobre-novidades-de-dmc-na-e3

برای همینم متن انقدر داغونه چون ترنسلیت شدش :دی!

VG247 هم البته خبرش رو گذاشته.

ممنون شهاب جان پس لازم شد بریم پرتغالی یاد بگیریم :d=))

من امیدوارم یک بازی خون آشامی درجه یک هم معرفی بشه که به نظرم جالب خواهد بود.
ولی داریم کم کم به کنفرانس نزدیک میشیم خبری از حضور یا عدم حضور 343 نیست تو نمایشگاه؟

اگه اشتباه نکنم راکستار و Valve اعلام کردن که توی نمایشگاه حضور ندارن یعنی GTA V و HL3 پَر :دی
:-oراک استارو منبع بده!!!(خبرشو!)
نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههیعنی امسالم جی تی ای نداریم:((
---------------------------------------

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or