E3 2011 | معرفی بازی های بزرگ E3

E3 امسال از نظر شما چگونه خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    452

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

76859726804992388015.png

کمتر از يک ماه تا آغاز بزرگترين نمايشگاه دنياي بازي يعني E3 باقي مونده. E3 امسال پتانسيل تبديل شدن به يکي از جالب ترين E3 هاي سال هاي اخير رو داره.
از يک طرف مايکروسافت احتمالآ بازي هاي جديد و بهتري براي Kinect معرفي ميکنه و البته بازي هاي معرفي شده قبلي که کارگردان هاي بزرگي هم پشت اونها بودن رو نمايش ميده. همچنين احتمال نمايش عناوين جديد انحصاري هم از اين شرکت وجود داره.
از طرف ديگه سوني در کنار نمايش بازي هاي انحصاري مختلف , کنسول دستي NGP رو هم کامل تر از قبل نمايش داده و احتمالآ موارد مهمي مثل قيمت و تاريخ عرضه و البته بازي هاي بيشتر رو براي اون اعلام ميکنه.
در آخر هم نينتندو ميتونه با معرفي کنسول نسل بعد (؟!) خودش بمب نمايشگاه باشه ! کنسولي که به نظر ميرسه قدرتي بيشتر از کنسول هاي رقيب داره و بعد از مدت ها طرفداران نينتندو ميتونن شاهد عرضه بازي هايي از عناوين محبوب خودشون با کيفيت HD و البته گرافيکي بالاتر از رقبا باشن ! کنترلر اين کنسول هم ميتونه در نوع خودش جالب باشه اگه نينتندو راه Wii رو ادامه بده.
سايت IGN به مناسبت اين E3 باشکوه , يه سري مقالات در مورد بازي هاي حاضر در نمايشگاه نوشته (با عنوان Road to E3 2011) و احتمالآ اين مقالات تا زمان شروع E3 ادامه داشته باشه. در اين تاپيک ميتونين بيشتر از قبل با بازي هاي E3 از ديدگاه IGN آشنا بشين.

مطمئنآ بخش زیادی از کنفرانس راجع به NGP هست ! :d بالاخره یدونه E3 هست و یه کنسول جدید ! :d
آره در مورد NGP زیاد چیز میز میگند، فقط در مورد PS3 هم بگند! :d یادشون نره که ما PS3 دارا هم دل داریم :d

همونی که راجع بهش حرف زدیم و قرار شد Akiba که از خاندان Big Boss Family هست (!!!!!!!) بشه نقش اولش ؟!:d لول ...
این که احتمالش منفیه :d
خیالت راحت ؛ تا Rising رو نخوریم ، خبری از 5ـش نیست ...
تاریخ عرضه ی اینم بگند که دیگه صبر کردن سخته :d ولی باز احتمال میدم MGSـی برای PS3 باشه :d شایدم البته برای NGP، در هر صورت یک MGS میبینیم :d

• Like
Reactions: Kavigne
درود .
امروز استودیو Paradox Interactive هم لیست عناوین خودش رو که قرار در E3 امسال پخش کنه معرفی کرد :

King Arthur II
, Crusader Kings II
, Sword of the Stars II: Lords of Winter
Defenders of Ardania.

دو تا بازی جدید اضافه شد !

ببخشید ساعت کنفرانس ماکروسافت به وقت ایران دقیقا کی میشه؟
اگه اشتباه نکنم 8:30 شب !
کنفرانس نینتندو طبق این صفحه 8:30 شب هست و مایکروسافت هم دقیقآ یه روز قبلش و همون ساعت باید باشه. کنفرانس سونی بین این دو تا و ساعت 4 یا 4:30 صبح هست !!!

بدون شک این E3 بهترین میشه چون دیگه هرچی دارن باید قبل از پایان 2012 رو کنن.:d

چطور مگه 2012 ؟ دوستان زمان live stream اگه کسی تونست low live stream پیدا کنه خواهش میکنم حتما لینکشو بزاره تا همه بتونن بدون بافر از دیدن E3 لذت ببرن.من خودم هم اگه پیدا کردم حتما میزارم.

آخرین ویرایش:
منم منظورم انحصاری زمانی بود :biggrin1:
بعد یه سیگما میدن واسه PS3 !
کلی باس جدید و آیتمهای اضافه خواهد داشت ، خونش هم بنفشه !
لول :biggrin1: ! ________
نه بابا . یکشون مصاحبه کرده بود با مجله ی PS3 و در مجله اومده بود که " او در مورد پشتیبانی از MOVE سکوت کرد . " طرف یه جوری میگه موو که انگار یارو در گوشش این بازی رو برای PS3 اعلام کرده !
این جوری فکر کنم که شاید بازی اول انحصاری زمانی PS3 باشه ! واقعا که ماکروسافت یکی از مهمترین عناوین خودش رو از دست داده . من امیدوار بودم که ایتاگاکی حداقل بازیش انحصاری باشه که اون هم رفت سمت THQ. من یادمه که قبلش گفته بودن که ایتاگاکی در کنفرانس ماکروسافت در سال قبل حضور خواهد داشت که اون هم مالید . الان شدیدا دپرس هستم . مگر این که بازی کرایتک یک H&S باشه .
گرچه این که از اول مولتی باشه خیلی بهتره تا این که بعدا نسخه ی سیگما داشته باشه !

دورد
باتشکر از آریا ی عزیز بابات ترد عالی (مثل بابا اطی بخونید :دی).
چیزی که واقعا اهمیت داره و این E3 برام تبدیل میکنه به " بهترین E3 تاریخ بشریت ! " همانا نمایش کامل از Ninja Gaiden III و Tomb Raider و MGS: Raising و Hitman V هست و بس! :دی.
از آنونس پروژه جدید StarBreeze;ـ GTA V و Conker و Project Gotham Racing و Half-Life 2: Episode 3 به شدت استقبال خواهم کرد :دی.

دورد
باتشکر از آریا ی عزیز بابات ترد عالی (مثل بابا اطی بخونید :دی).
چیزی که واقعا اهمیت داره و این E3 برام تبدیل میکنه به " بهترین E3 تاریخ بشریت ! " همانا نمایش کامل از Ninja Gaiden III و Tomb Raider و MGS: Raising و Hitman V هست و بس! :دی.
از آنونس پروژه جدید StarBreeze;ـ GTA V و Conker و Project Gotham Racing و Half-Life 2: Episode 3 به شدت استقبال خواهم کرد :دی.

البته در صورت این که از تمام این ها یه چیز درست در مون نشون بدن نه یه تریلر بی سر و ته .;)

البته واقعا امسال E3 کولاکی هستش هیچ شکی درش نیست .

اما این که هنوز به E3 نرسیدیم دارن هی همه لو میدن حال گیری هستش دارن .... E3 رو زیر سوال میبرن . گند بزنن سونی رو که این کار رو اول شروع کرد .

آریا جان خسته نباشی، ممنون از این ترد و ترجمه، تو یه کلمه ((ترکوندی)):d

من به بهتریت E3 تاریخ رای میدم، چون هر 3 تا غول بازی سازی در این E3 سورپرایزهای ناگفته دارند. همچنین معرفی بیشتر NGP و کنسول جدید نینتندو.
بیشتر منتظر نرخ NGP هستم.

اقا من این نینجا گایدن عجب بازیه فوق باحالیه ! :x

راستی تووی این توضیحا چرا از DMC 5 حرف نزدی !؟ اصلا DMC شرکتش هنوز امده خودشو معرفی کنه به E3 !؟

مطمئن باشید Crapcom و DMC جدیدش در E3 حظور فعال خواهند داشت.

شایدم یه چیزایی مبهمی از رزیدنت اویل 6 منظورم یه تریلر مثل تریلر Insane که تو VGA 2010 نمایش داده شد. و 100 % تریلر ها و دمو های جدید از Resident Evil : Revelations . من که بیصبرانه منتظرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or