E3 2011 | معرفی بازی های بزرگ E3

E3 امسال از نظر شما چگونه خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    452

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

76859726804992388015.png

کمتر از يک ماه تا آغاز بزرگترين نمايشگاه دنياي بازي يعني E3 باقي مونده. E3 امسال پتانسيل تبديل شدن به يکي از جالب ترين E3 هاي سال هاي اخير رو داره.
از يک طرف مايکروسافت احتمالآ بازي هاي جديد و بهتري براي Kinect معرفي ميکنه و البته بازي هاي معرفي شده قبلي که کارگردان هاي بزرگي هم پشت اونها بودن رو نمايش ميده. همچنين احتمال نمايش عناوين جديد انحصاري هم از اين شرکت وجود داره.
از طرف ديگه سوني در کنار نمايش بازي هاي انحصاري مختلف , کنسول دستي NGP رو هم کامل تر از قبل نمايش داده و احتمالآ موارد مهمي مثل قيمت و تاريخ عرضه و البته بازي هاي بيشتر رو براي اون اعلام ميکنه.
در آخر هم نينتندو ميتونه با معرفي کنسول نسل بعد (؟!) خودش بمب نمايشگاه باشه ! کنسولي که به نظر ميرسه قدرتي بيشتر از کنسول هاي رقيب داره و بعد از مدت ها طرفداران نينتندو ميتونن شاهد عرضه بازي هايي از عناوين محبوب خودشون با کيفيت HD و البته گرافيکي بالاتر از رقبا باشن ! کنترلر اين کنسول هم ميتونه در نوع خودش جالب باشه اگه نينتندو راه Wii رو ادامه بده.
سايت IGN به مناسبت اين E3 باشکوه , يه سري مقالات در مورد بازي هاي حاضر در نمايشگاه نوشته (با عنوان Road to E3 2011) و احتمالآ اين مقالات تا زمان شروع E3 ادامه داشته باشه. در اين تاپيک ميتونين بيشتر از قبل با بازي هاي E3 از ديدگاه IGN آشنا بشين.

آخه دیگه براشون موضوع نمونده که براش بازی بسازن :d مگه اینکه تانک و هواپیماش کنن :d

Rome 2 : Total War رو دسته کم نگیرید ! یک تنه این سری رو به اوجش میرسونه !:d

نه اتفاقا تو این چند سال اخیر هر یک سال یه Total war داشتیم:d
به قول دوستمون فکر کنم ایده هاشون ته کشیده:d

منم گفتم معمولا .:d

2سال یه بار میاد اگه منظورت نسخه ناپلئون هست نسخه اصلی نبود در واقع Spin Off نسخه Empire بود نسخه جدیدش هم که امسال اومد نسخه جدیدش اگه Spin Off نباشه 2013 فکر کنم بیاد اگه Spin Off باشه احتمالا سال دیگه میاد موضوع هم کم بیارند میرند نسخه قدیمی بازسازی میکنند

هر دو سال شماره اصلی میاد تو این فاصله هم معمولا Expansion میسازن برای بازی اصلی مثل Barbarian Invasion ، Kingdoms و Napoleon

الآن هم که همه منتظر اوج کار یعنی Rome 2 هستیم :d

خب از دوست عزیزی که درباره e3 بهم توضیح داد تشکر میکنم ;)
حالا:دی دوستان ما رو تو ساعات کنفرانس در چترومی که اقا کاوه (ادرسش تو امضام هست:دی)زحمت کشیده درست کرده ،تنها:دینذارید:دیممنون

هر دو سال شماره اصلی میاد تو این فاصله هم معمولا Expansion میسازن برای بازی اصلی مثل Barbarian Invasion ، Kingdoms و Napoleon

الآن هم که همه منتظر اوج کار یعنی Rome 2 هستیم :d
البته هر چی بسازن ما استقبال میکنیم چون انصافا بهترین بازی استراتژی هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or