E3 2011 | بهترین های E3 از نظر GAMETRAILERS

Gartall

کاربر سایت
این لیست روزانه بروز خواهد شد .

BEST PRESS CON

EA
MICROSOFT
NINTENDO
SONY
UBISOFT

BEST DRIVING GAME

DRIVER:SAN FRANCISCO
F1 2011
FORZA MOTORSPORT 4
MARIO KART 3D
NEED FOR SPEED?: THE RUN

BEST DOWNLOADABLE GAME

BASTION
FROM DUST
INSANELY TWISTED SHADOW PLANED
JOURNEY
PAYDAY: THE HEIST

BEST 3DS GAME

Kid lcarus:Uprising
MARIO KART 3D
RESSIDENT EVIL:REVELATION
STAR FOX 64 3D
SUPER MARIO 3D

BEST GRAPHICS

BATTLEFIELD 3
UNCHARTED3
BIOSHOCK INFINITE
FAR CRY 3
METRO: LAST LIGHT

BEST VITE GAME

LITTLEBIGPLANET
LITTLE DEVIANTS
RUIN
UNCHARTED : GOLDEN ABYSS

MOST EMBARASSING MOMENT

AT&V VITA ANNOUNCMENT
KONAMI
MR. CAFFEINE
ZELDA SYMPHONY SCREW-UP

THE ONE TO WATCH

ALIENS: COLONIAL MARINES
DEVIL MAY CRY
HALO 4
METRO: LAST LIGHT
OVERSTRIKE

BEST 3D GRAPHICS

MARIO KART 3D
RESIDENT EVIL: REVELATIONS
RESISTANCE 3
SUPER MARIO 3D
UNCHARTED 3

MOST INNOVATIVE

BIOSHOCK infinite
From Dust
ps vita
tRANSFARRING
wii u

BIGGEST SURPRISE

AT&T ON VITA
HALO4
PS VITA PRISE
TOMB RAIDER
WII U,S CONTROLER

MISSING IN ACTION

Devil May Cry
Final Fantasy Versus XIII
The Last Guardian
Metal Gear Solid:Rising
Sorcery

BEST PLATFORMER

KIRBY MASS ATTACK
MS. SPLOSION MAN
RAYMAN ORIGINS
SLY COOPER: THIEVES IN TIME
SUPER MARIO 3D

BEST NEW IP

ASURAS WWRATH
DEAD ISLAND
INVERSION
KINGDOMSS OF AMALUR: RECKONING
PAYDAY: THE HEIST

BEST MULTIPLAYER

BATTLEFIELD 3
GEARS OF WAR 3
UNCHARTED 3
MODERN WAR FAR 3
KILLER FREAKS FROM OUTER SPACE

BEST TRAILERS

ASSASSINS CREED: REVELATION
HITMAN: ABSLUTION
PREY 2
TOMB RAIDER
UNCHARTED 3

BEST THIRD- prson shooter

GEARS OF WAR 3
GHOST RECON: FUTURE SOLDIER
INVERSION
RESIDENT EVIL REVELATION
UNCHARTED 3

BEST ACTION ADVENTURE

ASSASSINS CREED: REVELATION
ASURAS WRATH
BATMAN: ARKHAM CITY
THE LEGEND OF ZELDA: SKYWARD SWORD
TOMB RAIDER

BEST SOFTWARE LINEUP

NINTENDO 3DS
PC
PS3
XBOX360
PLAY STATION VITA

BEST WII GAME

KIRBY WII
THE LEGEND OF ZELDA: SKYWARD SWORD
MARIO PARTY 9
RHYTHM HEAVEN
SKYLANDERS: SPYROS ADVENTURE

BEST FIGHTING GAME

SOULCALIBUR V
STREET FIGHTER III: 3rd STRIK ONLINE
STREET FIGHTER X TEKKEN
TEKKEN TAG TOURNAMENT 2
UFC UNDISPUTED 3

BEST FIRST PERSON SHOOTER

BATTLEFIELD 3
BIOSHOCK INFINITE
MODERN WAR FAR 3
PREY 2
RAGE

BEST PC GAME

BATTLEFIELD 3
BATMAN : ARKHAM CITY
BIOSOCK INFINITE
THE ELDER SCROLLS V:SKYRIM
TOMB RAIDER

BEST XBOX360 GAME

BIOSOCK INFINITE
GEARS OF WAR 3
TOMB RAIDER

BEST PS3 GAME

BIOSOCK INFINITE
TOMB RAIDER
UNCHARTED 3

GAME OF THE SHOW

BIOSOCK INFINITE
TOMB RAIDER
UNCHARTED 3

آخرین ویرایش:
خالی میبندی چیه ؟!! KZ2 سال 2009 بوده ، 2008 هم MGS4 و GeOW 2 بودن که GeOW 2 بهترین گرافیک شد از سوی GT .
2009 هم که U2 شاید از 80% منابع به عنوان Goty انتخاب شد همین GT اومد MW2 رو انتخاب کرد ...
بنظرم کلا بیخیال شو چون یه چیزی پروندی .

اگه من الان از سایتش دانلود کردم که چیزه دیگه ای می گه تک سایت و اسم تریلر هم به شرح زیره:

Best Of E3 2008 Awards Video Game_ Best Graphics - Video Clip - Game Trailers & Videos - GameTrailers.com

یادت باشه من دارم راجب e3 حرف می زنم و این تاپیکم راجب e3 که احتمالا رفتید بعد از کلی گشت انتخاب سال رو اوردید

حالا اگه 10 بار دیگه هم بگم یه نمونه یه نمونه مثال نزنید بازم می زنید می گید نه ببینید

در ضمن من چیزی رو روی هوا نمی پرونم برعکس بعضیا.....

اگه من الان از سایتش دانلود کردم که چیزه دیگه ای می گه تک سایت و اسم تریلر هم به شرح زیره:

Best Of E3 2008 Awards Video Game_ Best Graphics - Video Clip - Game Trailers & Videos - GameTrailers.com

یادت باشه من دارم راجب e3 حرف می زنم و این تاپیکم راجب e3 که احتمالا رفتید بعد از کلی گشت انتخاب سال رو اوردید

حالا اگه 10 بار دیگه هم بگم یه نمونه یه نمونه مثال نزنید بازم می زنید می گید نه ببینید

زیاد خودتو ناراحت نکن !
اینا نمیخوان بعضی چیز ها رو قبول کنن !
الان پست من هم پاک میشه !:d

• Like
Reactions: SLASH1

خب به خاطر فن بودنش حداقل میتونست توی بخش PS3 به جای BioShock: Infinite بازی U3 رو انتخاب کنه ! :دی

در مورد انتخاب KZ2 توی E3 2008 هم مگه انتظاری غیر از این داری ؟! :دی یعنی گرافیک GeoW 2 بالاتر از KZ2 بوده ؟! :دی

آخرین ویرایش:

خب الان یعنی چی ... ؟ یعنی موقع E3 فن PS3 میشن و فقط عناوین PS جایزه میبره بعد اون تو اخر سال یهو به راه راست هدایت میشن ... ؟

خب به خاطر فن بودنش حداقل میتونست توی بخش PS3 به جای BioShock: Infinite بازی U3 رو انتخاب کنه ! :دی

در مورد انتخاب KZ2 توی E3 2008 هم مگه انتظاری غیر از این داری ؟! :دی یعنی گرافیک GeoW 2 بالاتر از KZ2 بوده ؟! :دی

اخه مسئله اینه بعضی ها فکر میکنن اتخابات e3 مهمه :دی

مثلا همن سال 2007 خیلی سایتها اومدند mw1 را به عنوان بهترین گرافیک E3 انتخاب کردند ولی همون سال سر انتخاب بهترین ها کرایسیس بهترین گرافیک در اومد .

یا مثلا سال 2008 خود ign بازی gears 2 را به عنوان بهترین گرافیک e3 انتخاب کرد ولی همین ign اخر سال که شد mgs4 بهترین گرافیک انتخاب کرد ! جالبه همین mgs4 سال 2008 از هیچ سایتی بهترین گرافیک نمایشگاه نبود ! که اخر سال خیلی از سایتها همین بازی را بهترین انتخاب کردند :دی

یا مثلا gamespot سال 2010 تو e3 میاد GT5 را بهترین گرافیک در میاره ولی تو نقد بازی بهش یکدونه مدال گرافیکی هم نمیده !:دی

حالا اینا را باز بگو....... :دی

اخه مسئله اینه بعضی ها فکر میکنن اتخابات e3 مهمه :biggrin1:

مثلا همن سال 2007 خیلی سایتها اومدند mw1 را به عنوان بهترین گرافیک E3 انتخاب کردند ولی همون سال سر انتخاب بهترین ها کرایسیس بهترین گرافیک در اومد .

یا مثلا سال 2008 خود ign بازی gears 2 را به عنوان بهترین گرافیک e3 انتخاب کرد ولی همین ign اخر سال که شد mgs4 بهترین گرافیک انتخاب کرد ! جالبه همین mgs4 سال 2008 از هیچ سایتی بهترین گرافیک نمایشگاه نبود ! که اخر سال خیلی از سایتها همین بازی را بهترین انتخاب کردند :biggrin1:

یا مثلا gamespot سال 2010 تو e3 میاد GT5 را بهترین گرافیک در میاره ولی تو نقد بازی بهش یکدونه مدال گرافیکی هم نمیده !:biggrin1:

حالا اینا را باز بگو....... :biggrin1:
اینا رو که خودم اینجا گفتم ! :دی
اون GT5 هم که انقدر مثال میزنی کلآ قضیه ـش فرق میکنه فرخ ! :دی
دمویی که توی E3 نشون دادن از نظر تکنیکی و گرافیکی یه غول بود ! توی اون دمو نه از اون 2,3 تا پیست بی کیفیت خبری بود نه از ماشینهای نسل قبل ! چند تا پیست با کیفیت توی اون دمو بود با ماشین های پریمیوم که جزییات فوق العاده دارن و در 60fps و رزولوشن 1080p (هرچند upscale شده ولی باز 460 هزار پیکسل بیشتر از 720p داره که رقم خیلی زیادیه) اجرا میشد و مشکلات نسخه نهایی که به هر دلیلی ایجاد شده بود توی اون دمو وجود نداشت. GameSpot هم تابوشکنی کرد و توی بهترین های گرافیک قرارش داد. مثلآ الآن به نظر خودم Forza 4 هم باید بین نامزدهای بهترین گرافیک E3 قرار میگرفت ولی به نظر میاد سایتها به هر دلیلی خوششون نمیاد یه بازی ریسینگ رو توی این بخش نامزد کنن !

آخرین ویرایش:
اینا رو که خودم اینجا گفتم ! :دی
اون GT5 هم که انقدر مثال میزنی کلآ قضیه ـش فرق میکنه فرخ ! :دی
دمویی که توی E3 نشون دادن از نظر تکنیکی و گرافیکی یه غول بود ! توی اون دمو نه از اون 2,3 تا پیست بی کیفیت خبری بود نه از ماشینهای نسل قبل ! چند تا پیست با کیفیت توی اون دمو بود با ماشین های پریمیوم که جزییات فوق العاده دارن و مشکلات نسخه نهایی که به هر دلیلی ایجاد شده بود توی اون دمو وجود نداشت. GameSpot هم تابوشکنی کرد و توی بهترین های گرافیک قرارش داد. مثلآ الآن به نظر خودم Forza 4 هم باید بین نامزدهای بهترین گرافیک E3 قرار میگرفت ولی به نظر میاد سایتها به هر دلیلی خوششون نمیاد یه بازی ریسینگ رو توی این بخش نامزد کنن !

این چندتا مثال بود که بگم انتخابات نمایشگاه مهم نیست ! همون حرفه خودت !:دی

کلا من خودم گفتم که مونده به نوعه نمایش بازی . مثلا یه سایتی میری بازی را از نزدیک تجربه کنه حالا کدوم مرحله را میزارن جلوش که تجربه کنه چقدر از امکانات تو بازی فعال هست و میتونند امتحانش کنند و...... یا مثلا اون محیطی که باهاش سر وکار داره چطوریه ؟
مثلا یه بازی میاد یکی از بهترین مراحله بازی را میزاره جلو سایته و تجربش میکنه و تمام امکانتاش و ...... و یا برعکس یه سایت میاد سر بازیه دیگه یه مرحله معمولی را میزارن جلوشون که فقط بدونن محتوای بازی چیه .
عینه همون مثالی که در مورد GT5 زدی !
کلا حرفم اینه که تمام این انتخاب سایتها سرجمعش با 10 دقیقه تجربه بوجود میاد !

حالا تو هم گیر دادی به یه GT5 :دی کلا اینا را مثال زدم که اینجا بعضی ها بدونن که به انتخاب های E3 زیاد خودشون را دلگرم نگنند که همون مثال ها که زدم دلیل قانع کننده ایه !

اخه مسئله اینه بعضی ها فکر میکنن اتخابات e3 مهمه :دی

یا مثلا سال 2008 خود ign بازی gears 2 را به عنوان بهترین گرافیک e3 انتخاب کرد ولی همین ign اخر سال که شد mgs4 بهترین گرافیک انتخاب کرد ! جالبه همین mgs4 سال 2008 از هیچ سایتی بهترین گرافیک نمایشگاه نبود ! که اخر سال خیلی از سایتها همین بازی را بهترین انتخاب کردند :دی

یا مثلا gamespot سال 2010 تو e3 میاد GT5 را بهترین گرافیک در میاره ولی تو نقد بازی بهش یکدونه مدال گرافیکی هم نمیده !:دی

حالا اینا را باز بگو....... :دی
خوب پس از این به بعد دیگه 1000 تا سایت و منبع و .... برای اثباته حرفی که به نفعته نیار دیگه . سر کرایسیس 2000000000 تا سایت اسم بردی که end گرافیک بودنه کرایسیس ثابت کنی حالا هم همه ی اون سایتارو میبری زیر سوال :دی

خوب پس از این به بعد دیگه 1000 تا سایت و منبع و .... برای اثباته حرفی که به نفعته نیار دیگه . سر کرایسیس 2000000000 تا سایت اسم بردی که end گرافیک بودنه کرایسیس ثابت کنی حالا هم همه ی اون سایتارو میبری زیر سوال :دی

گفتم که فقط تو انتخابات نمایشگاه ! چون بازی را فقط 10 دقیقه تجربه میکنند و نمیشه همه چیه بازی را فهمید . خوبه وقتی یه چیزی میگم دلیل و مدرک هم میارم ! همون مثالهایی که زدم به نظرت کافی نیست ؟!

آخرین ویرایش:

من اینو مثال نزدم که یکی دیگه گفت بعد بحث شد:d

اخه اریا جان انتخاب e3 یه جور تبلیغ برای بازی محسوب می شه قبل از عرضه ی بازی اینا مهمه انتخاب سال اهمیتش برای سازنده کمتره چون فروش اصلیش رو دیگه کرده برعکس برای ما اهمیتش خیلی بیشتره

امسال که gt ترکوند انچارتد رو حتی نسخه ی psp vita هم بهترین انتخاب کرد نیما هم بهترین بازی که دوست داره همینه برای همین داره ازش دفاع می کنه:d

من از همون جا که Infinite به عنوان Best FPS انتخاب شد فهمیدم که GT هم مثل اکثر سایت ها Game Of The Show انتخاب میکنتش ... رسما ترکوند :x:d .

آخرین ویرایش:
من از همون جا که Infinite به عنوان Best FPS انتخاب شد فهمیدم که GT هم مثل اکثر سایت ها Game Of The Show انتخاب میکنتش ... رسما ترکوند :x:d .
با انتخاب این سایتها فکر نکنید infinite یک بازی خیلی شاخ هست نمیگم بد هست ولی حداقل این رو میدونم در مقابل gears و u3 حرفی برای گفتن نداره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or