E3 2011 | برنده e3 2011 امسال کدام شرکت است؟

• Thread starter Thread starter maapor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Sony,microsoft,nintendo برنده e3 2011 امسال

• nintendo

رای‌ها: 44 16.7%
  • microsoft

رای‌ها: 115 43.7%
  • Sony

رای‌ها: 104 39.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    263

maapor

کاربر سایت
سلام سلام
اینطور که بوش میاد e3 امسال یکی از e3 های ناب این چند ساله است و حدس و گمانات زیادی زده میشه و شایعات زیادی رد بدل میشه به نظر شما کدام یک از این شرکت ها برنده میدان هستند .
البته هر کدام از کمپانی های سونی ، نینتندو و مایکروسافت سوپرایز های خواصی دارند که در e3 امسال مشخص میشه .

شرکت سونی :

احتمالا می خواهد زمان عرضه کنسول ngp (psp2) را مشخص کنه و با سوپرایز های زیادی در مورد بازی های انحصاری شاهد هستیم که هر چند سونی دهن لق است نصفشو لو میده .:))

مایکروسافت :

مایکروسافت عرضه بازی انحصاری جدید بر روی کنسول و کینکت را به احتمال زیاد معرفی میکنه و شاید خبری از ویندوز 8 هم باشه که همین سیستم عامل خودش یک کنسول . که احتمالش کمه .

نینتندو :

نینتندو یکی از مرموز ترین شرکتهایی است که در e3 امسال قراره ظاهر بشه . معرفی بازی های انحصاری بر روی 3ds و wii و به احتمال زیاد معرفی کنسول جدید و حتی تاریخ عرضه کنسول .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Quantic Dream
اگه ماکروسافت هیلو 4 فقط معرفی کنه دیگه کلا E3 مشغول خودش میکنه مخصوصا که مسترچیف برگشته باشه دیگه اونجا هم آمریکا دیگه ببین ملت چیکار میکنند:x

اگه ماکروسافت هیلو 4 فقط معرفی کنه دیگه کلا E3 مشغول خودش میکنه مخصوصا که مسترچیف برگشته باشه دیگه اونجا هم آمریکا دیگه ببین ملت چیکار میکنند:x

باهات کاملا مخالفم ;)
وقتی داستان یک بازی تمام میشه بخوان باز هم ادامه بدن اصلا زیبا نمیشه هر چند اگه میخواستن برش گردونن زودتر این کار را میکردند ;)

باهات کاملا مخالفم ;)
وقتی داستان یک بازی تمام میشه بخوان باز هم ادامه بدن اصلا زیبا نمیشه هر چند اگه میخواستن برش گردونن زودتر این کار را میکردند ;)
ببین اگه یه شبه داستانش نوشته بودن حرفت درست بود ولی روی قصمت چهارم دقیقا بعد از پایان قسمت سوم شروع به کار کردن پس یه شبه و یه روزه بازی نساختن از طرفی داستان قبلا نوشته شده الان دارند فقط میسازند این اوکانر دست کم نگیر :d
من که تازگی ها خفن به 343 ایمان آوردم حالا ببین عجب تیزری بدن بیرون تازه فکر نکنم چیز خاصی ازش نشون بدن ولی تریلری فکر کنم نشون بدن که مسترچیف برگشته فکر کن طرفداران هیلو فقط مسترچیف میخواند و بس

یدور رو لجندری میرفتی ، میدیدی داستان تموم نشده !
FINISH THE FIGHT هم بریز دور ... شعاری بیش نبود :biggrin1: !
شعار نبود واقعیت بود داستان 3گانه تموم شد و از قسمت چهارم داستان کلا تغییر میکنه و ربطی به اون 3گانه نداره اینا خود اوکانر تاکید کرده و گفته 343 روی دشمنان و موجودات جدید داره کار میکنه

آخرین ویرایش:
FINISH THE FIGHT هم بریز دور ... شعاری بیش نبود :دی !

FINISH THE FIGHT هم بریز دور ... شعاری بیش نبود :دی !

چرا میزنید من تنها بازی که کردم همین بود و فورزا 360 3 چراغ داد دیگه ترسیدم بخرم :d الان PS3 دارم 100 سال گذشت من فقز همون جمله معروف یادم مونده :دی

با تیکه قرمز هم خیلی حال کردم این و خوب اومدی =)):d

اما باز خودتون هم بزنید خب ما میگیم 4 تایید شد اخه بنظرت فقط با یک بازی میشه کنترل دست گرفت ؟ :d

من که از الآن منتظرم ببینم نینتندو چی میخواد از کنسول جدید خودش نشون بده . کی می خواد عرضه بشه ؟ چه قیمتی داره ؟ چه امکاناتی داره ؟ البته اگه همرو بگن :d
از بازی های انحصاری سونی و مایکروسافت هم که نمیشه گذشت . ببینیم این ngp بالاخره کی عرضه میشه و چند هست ؟
کلا E3 جالبی هست ولی من به نینتندو رای دادم .

سلام
هیچ شبکه ای زنده نمیزاره دوست عزیز.
فکر کنم سونی پیروز نمایشگاه امسال باشه

البته سونی شانس بیشتری داره اگر بازی های انحصاری که قراره بیاد رو معرفی کند شانس برنده شدن داره ولی نینتندو کلا فرق می کنه زیاد لو نمیده اطلاعات و یکهو هیجان زده میکنه . ولی ماکروسافت هم نباید دست کم گرفت در کل هر شرکت یه چیزی تو آستینشون دارند .

آخرین ویرایش:
به نظرم تا قبل از دیدن کنفرانس ها هیچی مشخص نیست ! ولی اگه بخوای از نظر فن بوی و پیشگویی های نوسترداموس بگیم که هرکسی شرکت مورد علاقش رو بیان میکنه ! باید فقط صبر کرد و دید

انصافا تو یه زمینه مایکروسافت طی چند سال اخیر ضعف داشته و اونم چیزی نبوده جز بازی های انحصاری !! ولی قضیه ی کنفرانس امسال به نظرم فرق داره چون امسال تو این یه مورد به طرز محسوسی پیشرفت کرده.....عناوینی مثل gears3-next Lionhead IP-Alan Wake2-New Halo-Forza Motorspot4-kingdoms که انصافا هر کدومشون بدون شک تو زمینه ی گرافیک عناوین غولی اند!! ولی از اون طرف سونی فقط uncharted 3 رو تو چنته داره!البته اگه از عنوان بعدی دیوید کیج و santa monica رونمایی بشه اون وقت......:-/من بی طرف!:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or