E3 2011 | برنده e3 2011 امسال کدام شرکت است؟

• Thread starter Thread starter maapor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Sony,microsoft,nintendo برنده e3 2011 امسال

• nintendo

رای‌ها: 44 16.7%
  • microsoft

رای‌ها: 115 43.7%
  • Sony

رای‌ها: 104 39.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    263

maapor

کاربر سایت
سلام سلام
اینطور که بوش میاد e3 امسال یکی از e3 های ناب این چند ساله است و حدس و گمانات زیادی زده میشه و شایعات زیادی رد بدل میشه به نظر شما کدام یک از این شرکت ها برنده میدان هستند .
البته هر کدام از کمپانی های سونی ، نینتندو و مایکروسافت سوپرایز های خواصی دارند که در e3 امسال مشخص میشه .

شرکت سونی :

احتمالا می خواهد زمان عرضه کنسول ngp (psp2) را مشخص کنه و با سوپرایز های زیادی در مورد بازی های انحصاری شاهد هستیم که هر چند سونی دهن لق است نصفشو لو میده .:))

مایکروسافت :

مایکروسافت عرضه بازی انحصاری جدید بر روی کنسول و کینکت را به احتمال زیاد معرفی میکنه و شاید خبری از ویندوز 8 هم باشه که همین سیستم عامل خودش یک کنسول . که احتمالش کمه .

نینتندو :

نینتندو یکی از مرموز ترین شرکتهایی است که در e3 امسال قراره ظاهر بشه . معرفی بازی های انحصاری بر روی 3ds و wii و به احتمال زیاد معرفی کنسول جدید و حتی تاریخ عرضه کنسول .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Quantic Dream
به نظرم تا قبل از دیدن کنفرانس ها هیچی مشخص نیست ! ولی اگه بخوای از نظر فن بوی و پیشگویی های نوسترداموس بگیم که هرکسی شرکت مورد علاقش رو بیان میکنه ! باید فقط صبر کرد و دید

زیادی هم پیشگویی خفنی نیست ...من که بیطرفم :| هر کدوم از شرکتا یه چیزی تو چنته دارند که تغریبا بیشترشون رو کردن /:)

فقط نینتندو چون واقعاً در این زمینه هوش زیادی داره بعدش شاید سونی با عناوین انحصاری و ngp بتونه یک کاری بکنه البته اگر قبلش لو نره

امسال مکرو انحساری های خوبی داده ولی خوب سونی هم ngp معرفی میکنه هم انحصاری های خودشو داره
lol:چون پس از مدت ها انتظار بالاخره دیروز ps3 خریدم :xبه سونی رای میدم

ولی از اون طرف سونی فقط uncharted 2 رو تو چنته داره!البته اگه از عنوان بعدی دیوید کیج و santa monica رونمایی بشه اون وقت......:-/من بی طرف!:d[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
uncharted 2 که خیلی وقت اومده الان u3 داره میاد در ضمن ngp رو فراموش نکنین همین طور last guardian و بازی جدید کوجیما و twisted metal و resistance 3 و بازی خیلی مهم agent که انحصاری rockstar برای ps3

آخرین ویرایش:
با این گندی که سونی این اواخر زد (منظورم psn outage ) خیالم راحته دیگه در مورد امار فروش شرکت حرفی نمیزنن.
سونی چند تا بازی انحصاری داره که اگه معرفی بشه فک کنم تمام کنفرانس های دیگه رو تحت تاثیر قرار بده ولی ماکروسافت هم دستاش خالی نیست.فقط gears 3 می ارزه به کل کنفرانس سونی.

در جواب اون دوستمون که میخواست زنده ببینه e3 رو پارسال ign نشون میداد...

بچه ها کنفرانس e3 رو از روی کدوم کانال بهتر میشه دید ! اصلا ً پخش مستقیم داره !؟
امکانش هست یکی از کانالای فارسی اونوریمون هم اشاره ای به این کنفرانس بکنه !؟
V0A-PNN و BBC PERSIA پارسال گزارش های مفصلی رو در مورد E3 داشتند. ولی اینکه بخوان به طور زنده پوشش بدند امکانش صفر درصده;)

uncharted 2 که خیلی وقت اومده الان u3 داره میاد در ضمن ngp رو فراموش نکنین همین طور last guardian و بازی جدید کوجیما و twisted metal و resistance 3 و بازی خیلی مهم agent که انحصاری rockstar برای ps3
عزیز اون اشتباه تایپی بود! در ضمن منظورم عناوین طراز اول گرافیکی بود و گرنه عناوین کینکتو باید ردیف کرد دیگه!b-)

عزیز اون اشتباه تایپی بود! در ضمن منظورم عناوین طراز اول گرافیکی بود و گرنه عناوین کینکتو باید ردیف کرد دیگه!b-)
خوب در اشتباهی مثلا last guardian یا resistance 3 گرافیک ضعیفی دارن تو همون last guardian یه پرنده غول پیکر با اون پرها خودش کلی ولی در هر صورت یه سوال داشتم مثلا last guardian رو با کدوم یکی از عناوین کینکت مقایسه می کنی؟؟؟؟
در ضمن sony مطمئنا می خواد قدرت گرافیکی ngp رو به نمایش بذاره
فقط خدا کنه اعصاب ملت رو دوباره با نشون دادن موفقیت های مالیش خورد نکنه:دی
البته ماکرو رو هیچوقت دست کم نمی گیرم کارش درسته مخصوصا تو کنفرانس ها خوب عمل می کنه

مایکرو که همه رو کینکتی کرد رفت:| فقط یه kingdom مونده برا من که اونم خبرایی ازش اومده که میخواد کینکتی بشه.:|
اصلا گور پدر هر سه تاشون من به THQ رای میدم:d

فقط یه kingdom مونده برا من که اونم خبرایی ازش اومده که میخواد کینکتی بشه.:|
اصلا گور پدر هر سه تاشون من به THQ رای میدم:d
شوخی نکن :|کجا گفته شده همچین چیزی ؟:|
این که قرار بود ته گرافیک و هاردکر و ازین حرفا بشه :|

SONY Conference FOR THE WIN . . .

فقط gears 3 می ارزه به کل کنفرانس سونی.
0ls7d4b1qy0kjv4dclhj.gif

• Like
Reactions: Perspective
نهایتا چند نفر منتظر بازی هایی مثل Goew3 هستند؟6 یا 7 یا 8 میلیون نفر؟ بهتره اینجور بگیم که بین سونی و MS بازی بهتره که برنده رو مشخص میکنه(البته اگر از NGP بگذریم)
ولی امسال همه منتظره نمایش کنسول جدید نینتندو هستند.... به نینتندو رای دادم چون مهمترین و جنجالی ترین نمایش امسال رو نینتندو داره:>منتظر باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or