E3 2011 | برنده e3 2011 امسال کدام شرکت است؟

• Thread starter Thread starter maapor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Sony,microsoft,nintendo برنده e3 2011 امسال

• nintendo

رای‌ها: 44 16.7%
  • microsoft

رای‌ها: 115 43.7%
  • Sony

رای‌ها: 104 39.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    263

maapor

کاربر سایت
سلام سلام
اینطور که بوش میاد e3 امسال یکی از e3 های ناب این چند ساله است و حدس و گمانات زیادی زده میشه و شایعات زیادی رد بدل میشه به نظر شما کدام یک از این شرکت ها برنده میدان هستند .
البته هر کدام از کمپانی های سونی ، نینتندو و مایکروسافت سوپرایز های خواصی دارند که در e3 امسال مشخص میشه .

شرکت سونی :

احتمالا می خواهد زمان عرضه کنسول ngp (psp2) را مشخص کنه و با سوپرایز های زیادی در مورد بازی های انحصاری شاهد هستیم که هر چند سونی دهن لق است نصفشو لو میده .:))

مایکروسافت :

مایکروسافت عرضه بازی انحصاری جدید بر روی کنسول و کینکت را به احتمال زیاد معرفی میکنه و شاید خبری از ویندوز 8 هم باشه که همین سیستم عامل خودش یک کنسول . که احتمالش کمه .

نینتندو :

نینتندو یکی از مرموز ترین شرکتهایی است که در e3 امسال قراره ظاهر بشه . معرفی بازی های انحصاری بر روی 3ds و wii و به احتمال زیاد معرفی کنسول جدید و حتی تاریخ عرضه کنسول .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Quantic Dream
برنده بودن وبازنده بودن نسبی هستن ... الآن به نظرت E3 پارسال کی برنده بود ؟
از نظر من اگه امسال تو کنفرانس ماکرو سیرک نبینیم-مث پارسال- میتونیم چنتا خبر خوشحال کننده بشنویم .

برنده بودن وبازنده بودن نسبی هستن ... الآن به نظرت E3 پارسال کی برنده بود ؟
از نظر من اگه امسال تو کنفرانس ماکرو سیرک نبینیم-مث پارسال- میتونیم چنتا خبر خوشحال کننده بشنویم .

کنفرانس در e3 یه تبلیغات خیلی تاثیر گذار است هر چه کم کاری در کنفرانس بیشتر باشه توجه به کنفرانس کمتر میشه ولی امسال خیلی رقابت تنگا تنگ من درباره بازنده هیچ حرفی نزدم ولی منظورم از برنده بودن بهتر بودن و جالبتر بودن که همین صفت برنده شدن در e3 :d

به نظر من واسه این نظرسنجی خیلی زوده چون با توجه به اینکه هنوز از خیلی از طرحهای هر سه تا شرکت خبر نداریم هیچ چیز دقیقی نمیتونیم بگیم واسه همین این نظر سنجی اگه مثل همیشه موکول شه به بعد E3 بهتر و منطقی تره.

به نظر من واسه این نظرسنجی خیلی زوده چون با توجه به اینکه هنوز از خیلی از طرحهای هر سه تا شرکت خبر نداریم هیچ چیز دقیقی نمیتونیم بگیم واسه همین این نظر سنجی اگه مثل همیشه موکول شه به بعد E3 بهتر و منطقی تره.

اتفاقا بعدش دیگه اصلا حال نمیده چون دیگه همه e3 دیدن اصلا وقتی e3 ببینی خودت کل غزیه را میفهمی >:)

اتفاقا بعدش دیگه اصلا حال نمیده چون دیگه همه e3 دیدن اصلا وقتی e3 ببینی خودت کل غزیه را میفهمی >:)
خب باید قضیه رو بفهمی بعد اظهارنظر کنی دیگه:dهمینجوری رو هوا گفتین که معنی نداره.

• Like
Reactions: hadi sh
می دونم مایکرو و سونی هم کنفرانس های خوبی رو توی آستین دارند، ولی به خاطر معرفی کنسول نسل جدید و سابقه خوب نینتندو در خلاقیت توی زمینه بازی های کامپیوتری به نینتندو رای دادم. :)

بچه ها کنفرانس e3 رو از روی کدوم کانال بهتر میشه دید ! اصلا ً پخش مستقیم داره !؟
امکانش هست یکی از کانالای فارسی اونوریمون هم اشاره ای به این کنفرانس بکنه !؟

100 درصد امسال هم مثل پارسال نیتندو نمایش بهتری خواهد داشت(نظر من!) چون کنسول جدید مساوی هست با معرفی بازی های جدید واسه لانچ و اینم یعنی ماریو و زلدا و متروید HD!!! و البته کنترلر جدید نیتندو که همیشه انقلابی بوده و صنعت گیم رو تحت تاثیر قرار داده و در نتیجه ماکرو که هیچی سونی هم در مقابل نمایش نیتندو کاملا کم میاره!:دی.

اینکه نینتندو در اولویت قرار داره شک نیست با کنسول جدیدش، اما نمیشه از انحصاری های سونی و معرفی بیشتر NGP گذشت. من به سونی رای میدم.:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or