E3 2011 | بحث و تبادل نظر پیرامون کنسول جدید نینتندو Wii U

• Thread starter Thread starter Sport
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Sport

کاربر سایت
dwt5qaky5kpnjb1ga5.jpg

خب نمایشگاه E3 هم با تمام خوبی ها و بدی ها:d به پایان رسید و تمام شرکتها توی کنفرانس خودشون تقریبا اون چیزهایی رو که انتظار میرفت به اجرا گذاشتن.
اما این وسط نینتندو با معرفی نصفه و نیمه کنسول جدیدش که همه اون رو به عنوان سورپرایز بزرگ E3 قلمداد میکردن خیلی ها رو نا امید و خیلی ها رو هم امیدوار کرد.
معرفی این کنسول ابتدا با نمایش نام این کنسول به نام Wii U آغاز شد و بعد از اون همه انتظار داشتن تا شکل و شمایل این کنسول رو ببینند ولی چیزی که دیده شد تنها یک کنترلر بود که شبیه کنسولهای دستی بود.این کنترلر قابلیتهای جالبی داشت از جمله نقاشی،Switch بین tv و خود کنترلر و...
بعد از این که همه از معرفی کنسول جدید نینتندو نا امید شده بودند بخشی به نمایش در اومد که تو اون سران شرکتهای بزرگی مثل EA و UBI و شخصیتهای مشهوری مثل کن لیواین در مورد قابلیتهای Wii U صحبتهایی کردند اما نقطه اوج این بخش جایی بود که شرکتها بازیهای معروفشون رو برای این کنسول تایید کردند بازیهایی مثل B3 و B:AC و AC و NG3 و ... اونجا بود که همه به نوعی وارد کف شدند.:d
اما تا آخر کنفرانس چیزی از خود کنسول به نمایش در نیومد تا اینکه بعد از کنفرانس تصاویری از کنسول هم منتشر شد.
حالا چند ابهام در مورد کنسول جدید نینتندو وجود داره:
اول اینکه چرا نینتندو مثل آدم خود کنسول رو اصلا معرفی نکرد و فقط به کنترلر کنسول پرداخت؟بعد اینکه با توجه به اینکه تاریخ عرضه کنسول 2012 هست پس بازیهایی مثل B:AC و B3 که در همین سال منتشر خواهند شد چه جذابیتی بر روی این کنسول حواهند داشت؟با توجه به اینکه ما گرافیک نسل بعد روی این کنسول از تریلرهای به نمایش در آمده مشاهده نکردیم تا چند وقت این کنسول دوام خواهد داشت و زیر پای کنسولهای نسل بعد قدرتمند سونی و مایکروسافت له نخواهد شد؟
آماده نظرات و پیشنهادات شما دوستان هستیم.:d

نینتندو اصلا سعی نداه بازی های casual بیخیال بشه

اگر هم کنسول نسل بعد معرفی میکنه واسه گیمرها و فن های همون wii هست که فروشش نشون داده کم هم نیستن

ولی باید ببینیم تو اینکار موفق یا نه چون قبلا این سبک در اختیار خودش بود ولی الان کینکت هم هست

مایکرو تو همین نسل کنسول ها کینکت و داد ودر واقع کاملا بدون کنترولر قصد رقابت تو casual داره
ولی نینتندو که صاحب این سبکه نسل بعد خودشو معرفی معرفی کرد اما همه توانش رو کنترولر گذاشت

حالا باید ببینیم طرفدارای سبک casual کینکت بدون کنترولر انتخاب میکنن یا wii u با این کنترولر بزرگ
تحلیل جالبی بود . خوشم اومد !
به این بخشش فکر نکرده بودم !
بینگو :d

من واقعا با ديدن اين كنسول شك شدم! خيلي مزخرفه! فقط يه لحظه بكر كنيد اين دسته خر رو چه جوري ميخوايد بگيريد دستتون بازي كنيد؟
ماکان یه impression پیدا کن که توش گفته باشه دسته ارگونومیک نیست و یا اینکه سبک نیست و خلاصه ازش تعریف نکرده باشه . هر یک دونه ای هم که پیدا کردی، من 5 تا که عکسش رو بگه پیدا می کنم. خوبه PSV هستش که میگن ارگونومیکش مشکل داره و نه U Controller که تواین حرف رو میزنی :d

(در ضمن، فروش psp و 3DS هم توی ژاپن اختلافشون به 3 هزارتا رسید، یادته هفته ی قبل بهت گفتم؟ :d)

نمیدونم کسی گفت یا نه ولی اعلام شده که کنترلر Wii U به صورت جداگانه فروخته نمیشه !!!
Both the controller and the console will be sold as one unit. You won't be able to buy the controller alone
همه بازی های چند نفره کنسول هم به این صورت هست که یکی Wii U دستش میگیره و بقیه باید Wiimote داشته باشن ! :دی
حالا نمیدونم مثلآ توی یه بازی دو نفره چطوری میشه یکی اون کنترلر رو دستش بگیره و یکی هم Wiimote که زمین تا آسمون با هم فرق دارن و یه جورایی عدالت زیر سوال میره !
همین طور معلوم نیست اگه کنترلر از دستمون افتاد ترکید باید چیکار کنیم ! :دی بریم یه کنسول دیگه بخریم ؟! :دی

فکر نکنم عدالت بره زیر سوال!چون اون کسی که کنترلر رو دستش گرفته یه نقشه خاصی داره در بازی،مثلاً اون تریلر دزد و پلیس که دنبال یه نفر میرفتن:دی اون کسی که فرار میکنه با کنترلر بازی میکنه که جاش رو 4 نفر دیگه پیدا نکنن...!!

و اینکه راست میگی!!! اگه کنترلر ترکید چه باید کرد؟:دی شاید انقدر مطمئن هستن که نمیترکه :دی

نمیدونم کسی گفت یا نه ولی اعلام شده که کنترلر Wii U به صورت جداگانه فروخته نمیشه !!!
Both the controller and the console will be sold as one unit. You won't be able to buy the controller alone
همه بازی های چند نفره کنسول هم به این صورت هست که یکی Wii U دستش میگیره و بقیه باید Wiimote داشته باشن !
حالا نمیدونم مثلآ توی یه بازی دو نفره چطوری میشه یکی اون کنترلر رو دستش بگیره و یکی هم Wiimote که زمین تا آسمون با هم فرق دارن و یه جورایی عدالت زیر سوال میره !
همین طور معلوم نیست اگه کنترلر از دستمون افتاد ترکید باید چیکار کنیم ! بریم یه کنسول دیگه بخریم ؟!
حالا بحث عدالتش به کنار(فکر کنم مظلوم کسی باشه که کنترلر اصلی رو دستش می گیره!:دی) ولی جدا نفروختنش خیلی حرفه چرتیه! مطمئنا تا حالا به عاقبتش فکر نکردن و اینکه باید بشه هر دو نفر یا هر 4 نفر از دسته اصلی استفاده کنن. اصلا معنی نمی ده

فکر کنم اینو تو کنفرانس هم گفتن، که با هر کنسول فقط یه کنترلر جدید کار میکنه. تو نمایش هایی هم که تو E3 داشتن، توی COOPها چه 2 نفره، چه 5 نفره، فقط یکی با کنترلر جدیده بازی میکرد، بقیه با ویموت و نانچاک یا دسته کلاسیک.

کلا خیلی ایده ی جالبی نیست به نظرم. مثلا شما یه بازی رو دارین با رزولوشن HD و توی TVها ی بزرگ بازی میکنید، بعد یهو منتقلش کنید تو یه صفحه ی کوچیک، که HD نیست. به نظر من جالب نیست.
چون این کنترلر خودش بازیهای جدا هم داره، خودش یه کنسول کامل به نظر میرسه. یعنی نینتندو میخواد دو تا کنسول بفروشه. خود ایاتا هم گفته که قیمتش از قیمت الان Wii بیشتر خواهد بود، که البته طبیعیه ولی امیدوارم خیلی هم گرون نباشه. هرچند خداییش هیچ اشتیاقی برای خریدنش تو من بوجود نیومد.
اگر به جای این کنترلر، روی هماهنگی 3DS با این کنسول جدیدشون کار میکردن بهتر بود و در عوض سعی میکردن یه خلاقیت دیگه تو کنسولشون بزنن. الان اگر این کنترلر رو نادیده بگیریم، این کنسول جدید دقیقا همون Wii هست با سخت افزار یکم بهتر و ساپورت HD .

به نظر من این دسته ای که معرفی کردن میتونه خیلی جالب باشه. باید به این نکته توجه کرد که این صرفا یک کنسول دستی نیست و در تعامل با دستگاه مرکزی به حداکثر کارایی خودش میرسه. پس نباید توقع داشت که چیزی باشه که ما از قبل ازش ذهنیتی داشته ایم. و اینکه شاید الان به نظر خیلیها اندازه دسته بزرگتر از حد باشه ، ولی تجربه تبلت هارو نباید فراموش کرد.
بعدا معلوم میشه که این دسته مناسب هست یا نه.

فکر کنم اینو تو کنفرانس هم گفتن، که با هر کنسول فقط یه کنترلر جدید کار میکنه. تو نمایش هایی هم که تو E3 داشتن، توی COOPها چه 2 نفره، چه 5 نفره، فقط یکی با کنترلر جدیده بازی میکرد، بقیه با ویموت و نانچاک یا دسته کلاسیک.
اگر فقط با یک دسته کار کنه اونوقت بجای اینکه جالب باشه ، میتونه نتیجه عکس داشته باشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or