E3 2011 | بحث و تبادل نظر پیرامون کنسول جدید نینتندو Wii U

• Thread starter Thread starter Sport
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Sport

کاربر سایت
dwt5qaky5kpnjb1ga5.jpg

خب نمایشگاه E3 هم با تمام خوبی ها و بدی ها:d به پایان رسید و تمام شرکتها توی کنفرانس خودشون تقریبا اون چیزهایی رو که انتظار میرفت به اجرا گذاشتن.
اما این وسط نینتندو با معرفی نصفه و نیمه کنسول جدیدش که همه اون رو به عنوان سورپرایز بزرگ E3 قلمداد میکردن خیلی ها رو نا امید و خیلی ها رو هم امیدوار کرد.
معرفی این کنسول ابتدا با نمایش نام این کنسول به نام Wii U آغاز شد و بعد از اون همه انتظار داشتن تا شکل و شمایل این کنسول رو ببینند ولی چیزی که دیده شد تنها یک کنترلر بود که شبیه کنسولهای دستی بود.این کنترلر قابلیتهای جالبی داشت از جمله نقاشی،Switch بین tv و خود کنترلر و...
بعد از این که همه از معرفی کنسول جدید نینتندو نا امید شده بودند بخشی به نمایش در اومد که تو اون سران شرکتهای بزرگی مثل EA و UBI و شخصیتهای مشهوری مثل کن لیواین در مورد قابلیتهای Wii U صحبتهایی کردند اما نقطه اوج این بخش جایی بود که شرکتها بازیهای معروفشون رو برای این کنسول تایید کردند بازیهایی مثل B3 و B:AC و AC و NG3 و ... اونجا بود که همه به نوعی وارد کف شدند.:d
اما تا آخر کنفرانس چیزی از خود کنسول به نمایش در نیومد تا اینکه بعد از کنفرانس تصاویری از کنسول هم منتشر شد.
حالا چند ابهام در مورد کنسول جدید نینتندو وجود داره:
اول اینکه چرا نینتندو مثل آدم خود کنسول رو اصلا معرفی نکرد و فقط به کنترلر کنسول پرداخت؟بعد اینکه با توجه به اینکه تاریخ عرضه کنسول 2012 هست پس بازیهایی مثل B:AC و B3 که در همین سال منتشر خواهند شد چه جذابیتی بر روی این کنسول حواهند داشت؟با توجه به اینکه ما گرافیک نسل بعد روی این کنسول از تریلرهای به نمایش در آمده مشاهده نکردیم تا چند وقت این کنسول دوام خواهد داشت و زیر پای کنسولهای نسل بعد قدرتمند سونی و مایکروسافت له نخواهد شد؟
آماده نظرات و پیشنهادات شما دوستان هستیم.:d

بدترین نوع معرفی یک کنسول بود.و خیلی عجیب و نمیکاره.باید اول کنسول رو با تمام قابلیت های سخت افزاریش نشون می داد.بعد یک بازی به عنوان نمونه روش اجرا می کرد و در نهایت قیمت کنسول رو میگفت.تازه بعید میدونم bf3 و...لانچش باشن.کلا اگه زیاد روش کار نکنه نسل بعد رو از دیگران میبازه

خب نمایشگاه E3 هم با تمام خوبی ها و بدی ها:d به پایان رسید

کجا به پایان رسید ؟! نمایشگاه تا نهم هست و هنوز کلی تریلر و اطلاعات جدید در مورد بازی ها قراره منتشر بشه ، باید مینوشتی کنفرانس های E3 به پایان رسید :d

کجا به پایان رسید ؟! نمایشگاه تا نهم هست و هنوز کلی تریلر و اطلاعات جدید در مورد بازی ها قراره منتشر بشه ، باید مینوشتی کنفرانس های E3 به پایان رسید :d

منظور ما هم همون کنفرانس های E3 بود دیگه :dبعدم چه فرقی میکنه بالاخره که تموم میشه دیگه:d

برای کسی مثل من که منتظره ببینه سر شخصیت محبوبش ( دانته ) چه بلایی آوردن فرق میکنه :d

بحث ما اینجا در مورد دانته و DMC نیست...!
در مورد کنسول جدید نینتندو ه که کنفرانسش تموم شد.
آقا بحث رو به بیراهه نکشید:dنظرتون رو درمورد کنسول جدید بگید:d

آقا بحث رو به بیراهه نکشید:dنظرتون رو درمورد کنسول جدید بگید:d

نه اون رو برای این گفتم که بدونی برای بعضی ها فرق میکنه :d

در مورد کنسول جدید نینتندو هم با تشکر از Sport عزیز :d من که به هیچ عنوان پولم رو برای این کنسول خرج نمیکنم کاملا واضحه که بعد از اومدن نسل جدید کنسول های سونی و مایکرو دوباره کنسول نینتندو عقب میمونه و من ترجیح میدم منتظر بمونم و کنسول نسل جدید اونا رو تهیه کنم

آقا بحث رو به بیراهه نکشیدنظرتون رو درمورد کنسول جدید بگید

چه نظری بدیم دوست عزیز یه گیم پد هستش که مانیتور داره وسلام نامه تمام:d

من که به هیچ عنوان پولم رو برای این کنسول خرج نمیکنم کاملا واضحه که بعد از اومدن نسل جدید کنسول های سونی و مایکرو دوباره کنسول نینتندو عقب میمونه و من ترجیح میدم منتظر بمونم و کنسول نسل جدید اونا رو تهیه کنم
با تشکر از دانته هرگز نمی گرید عزیز:dولی هنوز خیلیها کنسول Wii رو میخرند و خیلی ها هم مثل چی پشیمون اند که همون اول نخریدند:dدر کل نیننتدو و ماریو و زلدا و... طرفدارای خاص خودشو داره و کنسول جدید هم که بازیهای جدید رو به نظر میرسه اجرا میکنه و شاید تا اون موقع که عرضه بشه شاهد گرافیک نسل بعد از این کنسول باشیم که با توجه به کنترلر عجیب و غریبی که داره و بازیهای انحصاری و طرفدارای خاص شاید از کنسولهای نسل بعد سونی و مایکرو هم بتونه جلو بزنه.

چه نظری بدیم دوست عزیز یه گیم پد هستش که مانیتور داره وسلام نامه تمام

شما راحت باش:d

با دیدن اون زلدا از الان فروختن وی واجب شد تا اینو بخریم بعدش نگفتن بازی های wii رو هم ساپورت میکنه یا نه

اینو میگن یه فن بوی واقعی!در مورد ساپورت بازیهای wii هنوز چیزی اعلام نشده ولی به احتمال زیاد اون بازیها رو هم اجرا کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or