E3 2011 | بحث و تبادل نظر پیرامون کنسول جدید نینتندو Wii U

• Thread starter Thread starter Sport
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Sport

کاربر سایت
dwt5qaky5kpnjb1ga5.jpg

خب نمایشگاه E3 هم با تمام خوبی ها و بدی ها:d به پایان رسید و تمام شرکتها توی کنفرانس خودشون تقریبا اون چیزهایی رو که انتظار میرفت به اجرا گذاشتن.
اما این وسط نینتندو با معرفی نصفه و نیمه کنسول جدیدش که همه اون رو به عنوان سورپرایز بزرگ E3 قلمداد میکردن خیلی ها رو نا امید و خیلی ها رو هم امیدوار کرد.
معرفی این کنسول ابتدا با نمایش نام این کنسول به نام Wii U آغاز شد و بعد از اون همه انتظار داشتن تا شکل و شمایل این کنسول رو ببینند ولی چیزی که دیده شد تنها یک کنترلر بود که شبیه کنسولهای دستی بود.این کنترلر قابلیتهای جالبی داشت از جمله نقاشی،Switch بین tv و خود کنترلر و...
بعد از این که همه از معرفی کنسول جدید نینتندو نا امید شده بودند بخشی به نمایش در اومد که تو اون سران شرکتهای بزرگی مثل EA و UBI و شخصیتهای مشهوری مثل کن لیواین در مورد قابلیتهای Wii U صحبتهایی کردند اما نقطه اوج این بخش جایی بود که شرکتها بازیهای معروفشون رو برای این کنسول تایید کردند بازیهایی مثل B3 و B:AC و AC و NG3 و ... اونجا بود که همه به نوعی وارد کف شدند.:d
اما تا آخر کنفرانس چیزی از خود کنسول به نمایش در نیومد تا اینکه بعد از کنفرانس تصاویری از کنسول هم منتشر شد.
حالا چند ابهام در مورد کنسول جدید نینتندو وجود داره:
اول اینکه چرا نینتندو مثل آدم خود کنسول رو اصلا معرفی نکرد و فقط به کنترلر کنسول پرداخت؟بعد اینکه با توجه به اینکه تاریخ عرضه کنسول 2012 هست پس بازیهایی مثل B:AC و B3 که در همین سال منتشر خواهند شد چه جذابیتی بر روی این کنسول حواهند داشت؟با توجه به اینکه ما گرافیک نسل بعد روی این کنسول از تریلرهای به نمایش در آمده مشاهده نکردیم تا چند وقت این کنسول دوام خواهد داشت و زیر پای کنسولهای نسل بعد قدرتمند سونی و مایکروسافت له نخواهد شد؟
آماده نظرات و پیشنهادات شما دوستان هستیم.:d

کاملا حق داران که به موقفیتش شک داشته باشن.اخه رمز موفقیت وی سادگیش بود.که تو ویو اینو نمی بینیم.من شخصا بر این عقیده هستم کاری که سونی انجام داد رو نینتندو هم انجام میده.منظورم تغییر دسته بعد از معرفی اولیه هست:d

کاملا حق داران که به موقفیتش شک داشته باشن.اخه رمز موفقیت وی سادگیش بود.که تو ویو اینو نمی بینیم.من شخصا بر این عقیده هستم کاری که سونی انجام داد رو نینتندو هم انجام میده.منظورم تغییر دسته بعد از معرفی اولیه هست

با توجه به نمایش و مانوری که رو این کنترلر داشته و بازخورد خوبش بین سازنده‌ها و خبرنگارها قطعا همچین شکری نمیخوره :d سونی هم کنترلر رو عوض نکرد فقط اون شکل اولیه‌ش که خیلی بوم‌رنگی بود رو به صورت کلاسیک درآورد...در قابلیت‌های کنترلر که تغییری ایجاد نکرد. نهایت امر اینه که اگه لازم باشه(که به نظر میاد اینطور نیست) شکل کنترلر ارگونومیک‌تر بشه.

ببین چه افتضاحی بوده که سهام نینتندو 5 درصد کاهش پیدا کرده!
بعد یه سوال اگر دسته به هر دلیلی خراب بشه باید 200 دلار پول بدی یکی دیگه بخری؟:))

والا من که کنفرانس نینتندو را کامل دیدم یکسری بازی که اول براش معرفی شد گرافیکی در حد wii داشت بعدشم که شرکت های 3rd party اومدن چند تا بازی معرفی کردن من گرافیکی بیشتر از 360 یا ps3 ندیدم .با این حال مطمئنا این کنسول موفقیت wii را تکرار نمیکنه .منظورم از نظر فروشه

از این میترسم نینتندو ای نسل شکست بخوره!واقعا نمیدونم چرا!
ولی باید به فکر سخت افزارش باشه! خیلی زود کنسولو میده بعدا پشیمون میشه خدا کنه تاخیر بده انتشار کنسولو تا اون دو شرکت هم معرفی کنند ببینه چی به چیه بعد بره سراغ گرافیک!
با اون دسته ـش:دی
آریا راست میگه psv و ps3 حکم همینو میتونه داشته باشه تازه دسته ـش (psv ) راحت تره:دی

نینتندو دید داره عقب میفته سریع یه کنسول جور کرد داد بیرون.مگر همون3ds چش بود اگر روی همون مانور میدادن خیلی بهتر بود حداقل از الان شکست خورده محسوب نمیشدن.
بعدشم قراراه چه بازیه خاصی برای این دستگاه بیاد هر چی بازی درجه یکه که برای اون دوتای دیگه هم میاد
بازی هایpsvوکینکت هم روش بزاریم دیگه چی باقی میمونه.حالا فقط میمونه بازی های انحصار کنسولهای خودش که هیچ کدوم گرافیک در حد دو کنسول دیگه نیست ولی شاید از نظر گیم پلی بهشون برسه.
تازه نینتندو سالی 10تا ماریو میده بیرون که همه شکل همه.

آریا راست میگه psv و ps3 حکم همینو میتونه داشته باشه تازه دسته ـش (psv ) راحت تره
PSV جدای از اینکه IGN گفته بد دستت بگیری(یعنی فرضا شبیه PSP!) گند میزنه تو بازیت( به خاطر touchpad پشت کنسول) و اینکه باید PS3 هم کنارش داشته باشی و برای جفتشون بازی بخری و latency احتمالی بینشون رو هم تحمل کنی بله میتونه در ترکیبش با ps3 بهتر عمل کنه :دی

نینتندو دید داره عقب میفته سریع یه کنسول جور کرد داد بیرون.مگر همون3ds چش بود اگر روی همون مانور میدادن خیلی بهتر بود حداقل از الان شکست خورده محسوب نمیشدن.
کدوم شکست؟ PS4 یا Xbox 720 با 16 گیگ رم DDR5!! و پردازنده 16 نانومتری که دیشب تو خواب معرفی شد؟:d
...
کلا خیلی سخته رو واقعیات و مستندات و دلیل حرف زد تو انجمن‌های ایرانی :d

ای بابا ! حالا مگه ملت مجبورن با این دسته بازی کنن ؟!

تمام دسته ها و گجت های Wii میتونن به این کنسول متصل بشن !! شما با کلاسیکش بازی کنین و حالشو ببرین :d>:d<

من واقعا با ديدن اين كنسول شك شدم! خيلي مزخرفه! فقط يه لحظه بكر كنيد اين دسته خر رو چه جوري ميخوايد بگيريد دستتون بازي كنيد؟
یه چیزی تو مایه های کیبر مینی هست . باریک تر و سبک تر ولی بازم گندس:( و فکر کنم بد قلق هم باشه . حالا من فکر باطریش هستم . احتمالا باطری هم وزن زیادی باید داشته باشه

PSV جدای از اینکه IGN گفته بد دستت بگیری(یعنی فرضا شبیه PSP!) گند میزنه تو بازیت( به خاطر touchpad پشت کنسول) و اینکه باید PS3 هم کنارش داشته باشی و برای جفتشون بازی بخری و latency احتمالی بینشون رو هم تحمل کنی بله میتونه در ترکیبش با ps3 بهتر عمل کنه
داداش تاچ پد پشتی که به نظر من یه مزیت بزرگ هست که این دسته نداره .
کلا ای کاش یه چیز جذاب داشت . آخه اینکه بتونی تو گیم پدت هم بازی کنی زیاد عامل ترقیب کننده ای نیست برای خرید.

دوستان تا وقتی که کنسول و دسته نیومده زود راجع بهش قضاوت نکنید.

من هیچ وقت هیچ کنسولی از نینتندو نداشتم و من هم راجع به Wii مثل شما فکر می کردم، ولی لطفا یادتون باشه که آخرین باری که کنسول های نینتندو رو دست کم گرفتیم (وی، اون موقعی که هنوز اسمش Revolution بود و نمی دونستیم چه خبره) این شرکت آب زیر کاه چه درس عبرتی بهمون داد!
6khmbe5ssccslpdull7n.gif

تازه دفعه قبل فقط روی گیمرهای غیرحرفه ای (Casual) متمرکز شده بود، این بار که ظاهرا هم کژوال ها رو می خواد و هم حرفه ای ها رو! :blink:

آخرین ویرایش:
داداش تاچ پد پشتی که به نظر من یه مزیت بزرگ هست که این دسته نداره .
کلا ای کاش یه چیز جذاب داشت . آخه اینکه بتونی تو گیم پدت هم بازی کنی زیاد عامل ترقیب کننده ای نیست برای خرید.
درمورد تاچ‌پد باید صبر کرد تا بازی‌هاش بیان و ازش استفاده کنن تا بگیم چقدر مفیده...در حال حاضر فقط میشه به حرف اونایی که تست کردن بسنده کرد(مثلا همین IGN) که طبق اون چندان بی‌ایراد هم نیست!

بیشتر مانور ممکن روی این کنترلر این نیست که بشه بازی رو روی اون انجام داد، بلکه امکان استفاده از این صفحه به عنوان یه نمایشگر جانبی دیگه هست. موضوعی که دیروز سازنده‌ی Aliens هم بهش اشاره کرد و گفت فکرها و ایده‌های بی‌نظیری برای این کنترلر داریم...دیگه مبتدیانه‌ترین و دم‌دستی‌ترین ایده‌ش حذف HUD از صفحه نمایش اصلی و انتقالش به کنترلر و واقع‌گرایانه‌تر شدن اون هست یا مواردی مثل مینی‌گیم‌ها و هک درها و اسکن محیط سایر موارد بازی‌های شوتر هم از ایده‌های دم دستی هستن که به راحتی همچین کنترلری بستر اون رو محیا میکنه.
من در عجبم این کنترلر به این خوبی فضا و بستر برای ایده‌های جدیدی که قبلا فقط تو کتابا و فیلمای sci-fi میدیدم رو فراهم میکنه...اونوقت یه عده بهش میگن سینی! واقعا جای تاسف داره اینجور نظرات! lol

آخرین ویرایش:
نمیدونم کسی گفت یا نه ولی اعلام شده که کنترلر Wii U به صورت جداگانه فروخته نمیشه !!!
Both the controller and the console will be sold as one unit. You won't be able to buy the controller alone
همه بازی های چند نفره کنسول هم به این صورت هست که یکی Wii U دستش میگیره و بقیه باید Wiimote داشته باشن ! :دی
حالا نمیدونم مثلآ توی یه بازی دو نفره چطوری میشه یکی اون کنترلر رو دستش بگیره و یکی هم Wiimote که زمین تا آسمون با هم فرق دارن و یه جورایی عدالت زیر سوال میره !
همین طور معلوم نیست اگه کنترلر از دستمون افتاد ترکید باید چیکار کنیم ! :دی بریم یه کنسول دیگه بخریم ؟! :دی

همه بازی های چند نفره کنسول هم به این صورت هست که یکی Wii U دستش میگیره و بقیه باید Wiimote داشته باشن ! :دی
حالا نمیدونم مثلآ توی یه بازی دو نفره چطوری میشه یکی اون کنترلر رو دستش بگیره و یکی هم Wiimote که زمین تا آسمون با هم فرق دارن و یه جورایی عدالت زیر سوال میره !
همین طور معلوم نیست اگه کنترلر از دستمون افتاد ترکید باید چیکار کنیم ! :دی بریم یه کنسول دیگه بخریم ؟! :دی

در جواب این سوال ایواتا گفت میشه کنترلر خودتون رو ببرین خونه دوستتون(به به!) :دی
البته این میتونه باعث بهتر شدن کیفیت بازی هم بشه...هرکی که بازیش بهتر بود کنترلر اصلی رو بگیره...اینطوری همه سعی میکنن بازیشون بهتر بشه :دی

البته اینم هست که دارن رو نحوه‌ی 2 کنترلر بودن فکر میکنن...هنوز کلی مونده تا انتشار امید هست!

نینتندو اصلا سعی نداه بازی های casual بیخیال بشه

اگر هم کنسول نسل بعد معرفی میکنه واسه گیمرها و فن های همون wii هست که فروشش نشون داده کم هم نیستن

ولی باید ببینیم تو اینکار موفق یا نه چون قبلا این سبک در اختیار خودش بود ولی الان کینکت هم هست

مایکرو تو همین نسل کنسول ها کینکت و داد ودر واقع کاملا بدون کنترولر قصد رقابت تو casual داره
ولی نینتندو که صاحب این سبکه نسل بعد خودشو معرفی معرفی کرد اما همه توانش رو کنترولر گذاشت

حالا باید ببینیم طرفدارای سبک casual کینکت بدون کنترولر انتخاب میکنن یا wii u با این کنترولر بزرگ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or