E3 2010 | MGS Rising Trailer Impression

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
m1fxfp500c5p31b7wux.jpg

همگی ما وقتی کارگردان بازی فوق محبوب MGS آقای Hideo Kojima را بر روی سن می بینیم، می دانیم که چیز فوق العاده ای قرار است اتفاق بیافتد. ایشون با تشویق خوبی از سمت حضار مواجه شدند اما خوب، زمان زیادی را به تشویق کنندگان اختصاص نداد. او با زبان انگلیسی! لب به سخن گشود و گفت که امروز به اینجا امده تا چیزی کاملا جدید و منحصر به فرد را به نمایش بگذارد. ادامه داد: همانطور که شخصیت اول بازی متال گیر یعنی اسنیک با موفقیت در شماره 2 به رایدن تبدیل شد، این بار نیز از تهیه کننده Rising شینگنوبو ماتسویوما تحسین به عمل می آوریم. بعد از آن ماتسویاما صحنه را به دست می گیرد و تریلر جدیدی از Rising را نمایش می گذارند. بازی که شخصیت اول آن رایدن خواهد بود و در سبک اکشن ساخته می شود.

aztcnxv9fczaqlfq8n.jpg

تریلر با نمایش یک شمشیر قدیمی آغاز می شود.در صحنه بعدی شاهد رباتی ترسناک و بزرگ هستیم که در میان پوکه های خالی گلوله قدم زنان به دنبال چیزی می گردد. با دیدن یک سایه سریعات به سمتش تیر اندازی می کند اما سایه اکنون پشت سرش قرار دارد. رایدن شمشیر خود را کشیده و در یک درگیری بسیار کوتاه با ربات بزرگ اون را تکه تکه کرده و ستون فقراتش را در دستان خود می گیرد. برق موجود در مهره های کمر ربات به بدن رایدن انتقال پیدا میکند به نظر می رسد رایدن از آن انرژی استفاده می کند. سپس مهره ها در دستانش متلاشی می شوند. بعد از نمایش نام Rising صحنه هایی از گیم پلی به نمایش در می آید. گرافیک واقعا خیره کننده است. رایدن ستون های یک بالکن را می برد! و بالکن بر سر دشمنان زیرش خراب می شود. شمشیر رایدن به هر کس یا هر چیزی که می خورد آن را در یک لحظه به دو نیم می کند. در بین این صحنه ها به کرات کلمه هایی همچون "Cut" و "Cut at Will" و "Cut what you will" دیده می شود که با توجه به تکه تکه شدن ماشین ها، دشمنان و محیط ها، انتظار یک تخریب پذیری بسیار زیبا و محیطی انعطاف پذیر می رود. دشمنان به زیبایی و با خشونت تمام بریده می شوند. حتی در بعضی از صحنه ها می توانید صحنه را آهسته کنید و مسیر برش را برای رایدن انتخاب کنید. در آنجا که همه فکر می کنند تریلر تمام شده، باز هم مثل همیشه بعد از نوشته های پایانی صحنه ای کمدی مانند که دیگر به یک استاندارد در بازی های کوجیما تبدیل شده به نمایش در می آید؛ که رایدن با دقت در حال بریدن یک هندوانه است. البته به جز حالت کمدی بودن این صحنه باید به دقت این حرکات و تعاملات محیطی پی برد که چه حساسیت بالایی در این بازی به کار گرفته شده است.

gexn4qgkge52ia940n11.jpg

اطلاعات بیشتری داده نشد و باز هم به یک تریلر بسنده کردند. اما حداقل تا اینجا سبک تقریبی بازی و گرافیک ریل تایم آن را مشاهده کردیم. باید منتظر بمانیم تا ببینیم کوجیما باز هم می تواند طرفداران را به سوی خود جذب کند یا خیر.

کیوان جان خودشونو با گیف ها خوشحال نگه دارند. دیگه عادت کردیم به این کارهای بیخود. اصلا این بازی چه ربطی به SC داشت که طرفدارن گرامیتون بحث رو به میون کشیدن؟
تو اون بهتر معلوم میشه
http://eventrailers.gametrailers.com/gt_vault/11392/t_metalgearsolidrising_e310_debut_v2_hd.flv
اینم FLVـه ولی نسبتا HD

آخرین ویرایش:
تا اونجا که من فهمیدم دموی اول تریلر CG بود مثل دومین دمویی که از MGS4 نشون دادن که اول سبک دمو اول شخص بود بعد معلوم شد که از دید دشمنها بوده . به نظر منم CG هستش این دمو

تا اونجا که من فهمیدم دموی اول تریلر CG بود مثل دومین دمویی که از MGS4 نشون دادن که اول سبک دمو اول شخص بود بعد معلوم شد که از دید دشمنها بوده . به نظر منم CG هستش این دمو
... نمیدونم والا ... من هرچی توو این دمو دقیقتر میشم بیشتر به یقین میرسم که بخش اولش هم in game هستتش :d
آخه برای یه CG هم کیفیتش پایینه از اونور برای یه in game زیادی بالائه :d
هر کی یجور میبینه دیگه ...

ای بابا فردین جون ; خودت ابراز تمایل به کل کل کردی ماکه جسارتی نکردیم ...!
من ابرازی به تمایل نکردم. من به نوعی جلوش رو گرفتم. گفتم که بیخودی کل کل راه نندازین چون تاپیک قفل میشه اما طرفداران خوشحال شما خود شیرینی شون گل کرده انگار و حس قدرت بدجور براشون ساخته.
در ضمن حرکت شما کل کل نبود. تمسخر و توهین بود.

آخرین ویرایش:
خب کونامی تایید کرد داستان بازی هم قبل از MGS4 اتفاق میافته و Prequel شماره ی چهارم است .

داستان بازی بین شماره ی 2 یعنی Sons of Liberty و شماره ی 4 یعنی Guns of the Patriots اتفاق میافته و نشون خواهد داد چه اتفاقی برای رایدن میافته که در MGS4 به یه نینجا بدل میشه . Minesh Kimura کارگردان بازی تایید کرده بازی دارای المان های مخفی کاری هست هرچند مخفی کاریی که سریعتر از تایتل های قبلی MGS خواهد بود .

Shigenobu Matsuyama تهیه کننده ی بازی هم گفته اطلاعات در مورد داستان بازی هم به زودی اعلام میشه !

کیوان جان خودشونو با گیف ها خوشحال نگه دارند. دیگه عادت کردیم به این کارهای بیخود. اصلا این بازی چه ربطی به SC داشت که طرفدارن گرامیتون بحث رو به میون کشیدن؟
فردین جون،قربون عکس اوتارت برم(منظورمو که گرفتی!;)قبلا بحث شده:((!!!)،بخوایم یا نخوایم این 2 بازی باهم مقایسه میشن،تازه من فقط گفتم متال گیر ما(!) از SC بهتره؛بهتره دیگه!خیلی محترمانه (طوری که در تاپیک قفل نشه!) به یه مناظره دعوتت میکنم !b-)
در ضمن حرکت شما کل کل نبود. تمسخر و توهین بود.
جواب تمسخر و توهین و قدقد و ... رو نده !

براي عطش تاپيك:d بگم كه درسته گرافيك بازي عالي بود فيزيك جالب و انيمتي تحسين شده داشت توي تريلر.اما به نظرم اسم اين بازي حتي به عنوان يك spin off م براي MGS جور در نمياد!اصلا حس و حال يك MGS رو نداره شايد با خوندن اين پست كسايي كه اين سري رو از شماره اول (PS1 منظورمه)درك نكنند اما يك سري المان هاي خاص حتي توي دمو هاي اين سري هست كه اصلا تو اين بازي به چشم نميخوره چيزي كه توي ops كه براي PSP عرضه شد هم خودنمايي ميكرد.
رسوندم يا نه نيدونم:d

براي عطش تاپيك:d بگم كه درسته گرافيك بازي عالي بود فيزيك جالب و انيمتي تحسين شده داشت توي تريلر.اما به نظرم اسم اين بازي حتي به عنوان يك spin off م براي MGS جور در نمياد!اصلا حس و حال يك MGS رو نداره شايد با خوندن اين پست كسايي كه اين سري رو از شماره اول (PS1 منظورمه)درك نكنند اما يك سري المان هاي خاص حتي توي دمو هاي اين سري هست كه اصلا تو اين بازي به چشم نميخوره چيزي كه توي ops كه براي PSP عرضه شد هم خودنمايي ميكرد.
رسوندم يا نه نيدونم:d

شديدا موافقم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or