E3 2010 | MGS Rising Trailer Impression

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
m1fxfp500c5p31b7wux.jpg

همگی ما وقتی کارگردان بازی فوق محبوب MGS آقای Hideo Kojima را بر روی سن می بینیم، می دانیم که چیز فوق العاده ای قرار است اتفاق بیافتد. ایشون با تشویق خوبی از سمت حضار مواجه شدند اما خوب، زمان زیادی را به تشویق کنندگان اختصاص نداد. او با زبان انگلیسی! لب به سخن گشود و گفت که امروز به اینجا امده تا چیزی کاملا جدید و منحصر به فرد را به نمایش بگذارد. ادامه داد: همانطور که شخصیت اول بازی متال گیر یعنی اسنیک با موفقیت در شماره 2 به رایدن تبدیل شد، این بار نیز از تهیه کننده Rising شینگنوبو ماتسویوما تحسین به عمل می آوریم. بعد از آن ماتسویاما صحنه را به دست می گیرد و تریلر جدیدی از Rising را نمایش می گذارند. بازی که شخصیت اول آن رایدن خواهد بود و در سبک اکشن ساخته می شود.

aztcnxv9fczaqlfq8n.jpg

تریلر با نمایش یک شمشیر قدیمی آغاز می شود.در صحنه بعدی شاهد رباتی ترسناک و بزرگ هستیم که در میان پوکه های خالی گلوله قدم زنان به دنبال چیزی می گردد. با دیدن یک سایه سریعات به سمتش تیر اندازی می کند اما سایه اکنون پشت سرش قرار دارد. رایدن شمشیر خود را کشیده و در یک درگیری بسیار کوتاه با ربات بزرگ اون را تکه تکه کرده و ستون فقراتش را در دستان خود می گیرد. برق موجود در مهره های کمر ربات به بدن رایدن انتقال پیدا میکند به نظر می رسد رایدن از آن انرژی استفاده می کند. سپس مهره ها در دستانش متلاشی می شوند. بعد از نمایش نام Rising صحنه هایی از گیم پلی به نمایش در می آید. گرافیک واقعا خیره کننده است. رایدن ستون های یک بالکن را می برد! و بالکن بر سر دشمنان زیرش خراب می شود. شمشیر رایدن به هر کس یا هر چیزی که می خورد آن را در یک لحظه به دو نیم می کند. در بین این صحنه ها به کرات کلمه هایی همچون "Cut" و "Cut at Will" و "Cut what you will" دیده می شود که با توجه به تکه تکه شدن ماشین ها، دشمنان و محیط ها، انتظار یک تخریب پذیری بسیار زیبا و محیطی انعطاف پذیر می رود. دشمنان به زیبایی و با خشونت تمام بریده می شوند. حتی در بعضی از صحنه ها می توانید صحنه را آهسته کنید و مسیر برش را برای رایدن انتخاب کنید. در آنجا که همه فکر می کنند تریلر تمام شده، باز هم مثل همیشه بعد از نوشته های پایانی صحنه ای کمدی مانند که دیگر به یک استاندارد در بازی های کوجیما تبدیل شده به نمایش در می آید؛ که رایدن با دقت در حال بریدن یک هندوانه است. البته به جز حالت کمدی بودن این صحنه باید به دقت این حرکات و تعاملات محیطی پی برد که چه حساسیت بالایی در این بازی به کار گرفته شده است.

gexn4qgkge52ia940n11.jpg

اطلاعات بیشتری داده نشد و باز هم به یک تریلر بسنده کردند. اما حداقل تا اینجا سبک تقریبی بازی و گرافیک ریل تایم آن را مشاهده کردیم. باید منتظر بمانیم تا ببینیم کوجیما باز هم می تواند طرفداران را به سوی خود جذب کند یا خیر.

من که خیلی خوشم اومد عالی بود!
وقتی MGS 4 رو بازی کردم آرزو کردم شاهد یک بازی که شخصیت اصلیش رایدن باشه و شمشیری باشه باشیم! که خوب به آرزوم رسیدم! :d

از این مدل پست دادن متنفرم ولی راهی ندارم جز ابراز احساسات !
عالی بود !
Impressive !
مثل اینکه Rising قراره یه درس اساسی به بزرگان این سبک بده !
گرافیک واقعا خیره کننده است
دقیقا !
من زیاد متوجه تغییر از CG اول به In-Game نشدم انقدر خوب کار شده بود !

من زیاد متوجه تغییر از CG اول به In-Game نشدم انقدر خوب کار شده بود !
دقیقا رضا جان. من یه لحظه جا خوردم از این گرافیک. اصلا انتظارشو نداشتم. به طراحی خود رایدن تو اون عکس آخریه دقت کن. واقعا خوووف ـه.

الان حال میده بحث کنی با اونایی که از روی باکس شات می گفتن این بازی داغون میشه :دی

دقیقا رضا جان. من یه لحظه جا خوردم از این گرافیک. اصلا انتظارشو نداشتم. به طراحی خود رایدن تو اون عکس آخریه دقت کن. واقعا خوووف ـه.

الان حال میده بحث کنی با اونایی که از روی باکس شات می گفتن این بازی داغون میشه :دی
البته فعلا که خود تریلر جواب تمام کارشناسان باکس شاتی رو داده و نیازی نیست خودمونو خسته کنیم ;)

• Like
Reactions: FaRd!N
اول که من عکس ها رو دیدم فکر کردم که فیلمی از رایدن معرفی کردن . اخه گرافیکش شبیه فیلم شده بود . من که خیلی خوشم اومد این همه بازی اخه ما چطوری منتظر این همه بمونیم ؟:دی

نامردا از همه چی خبر میدن غیر از FFVEXIII اخه چرا ازش خبر نمیدن داریم دیوونه میشم . :دی حتی خیلی وقت هست که یه عکس هم ندادن!!:mad:

مگه BoxShot ش بد بود ؟ اون هم قشنگ بود که ... :دی

سبک باز که کلا دگرگون شده..! NG و NB رو کلا جا گزاشته با این سبک نینجایی

فقط لازم به ذکر است که محیط ، رنگبندی و... کاملا مشابه MGS4 هست به نظر من یک تقابل بین رایدن و اسنیک تو این بازی خواهیم داشت.

فوق العاده بود . به معنای واقعیه کلمه فوق العاده بود . نحوه-ی قطع کردن دشمنا خیلی زیبا طراحی شده بود . کوجیما میخواد ثابت کنه تغییر سبک این MGS یا تغییر شخصیتش به هیچ وجه به این سری لطمه نمیزنه . جای اونایی خالیه که میگفتن :
ایا میشه به این بازی MGS گفت؟!؟!
واقعا تزیلر کوتاه اما زیبایی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or