نمایشگاه/رویداد E3 2010 | E3 Sony Press Conference 2010

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
E3_sony_con_371x164.jpg

درود !

خوب ... کنفرانس ماکروسافت در E3 2010 به اتمام رسید و حالا همه نگاه ها در دنیا به کنفرانس سونی دوخته شده است تا بتوانند عطش خود را برای فریاد کشیدن از بابت دیدن یک سورپرایز را سیراب کنند. کنفرانس سونی در E3 سال جاری، امشب راس ساعت 23:30 دقیقه به وقت تهران آغاز خواهد شد. نگاه کوچکی بر بازی ها و اتفاق های آن خواهیم داشت:

Killzone 3

kz3.jpg

باید دید Guerrilla Games چه خوابی برای طرفداران این بازی در کنفرلنس امشب دیده است!

Gran Turimso 5

g5.jpg

شاید بتوان Gran Turismo 5 را نقطع عطف این کنفرانس قلمداد کرد. عنوانی که سال گذشته در E3 نمایش بسیار کمرنگی داشت و حالا امشب ما می توانیم بالاخره از تاریخ عرضه آن با خبر شویم!

The Last Guardian

s6dicnk0s5ueddqcfzh9.jpg

The Last Guardian نامی بود که سال گذشته در E3 بر روی Project Trico گذاشتند و حالا امشب می توانیم شاهد جزییات بیشتری از این بازی باشیم!

PlayStation Move

9rnl6lxwl4egwy8oi.jpg

قطعا مدت زمان زیادی از کنفرانس سونی به تشریح PlayStation Move و بازی های آن اختصاص خواهد یافت که می تواند دیدگاه های جدیدی از این وسیله را در اختیار ما قرار دهد.

Socom 4

qejvojk2j22w3icu835t.jpg

کسی دنبال انجام بازی های Hardc0re با کنترلرهای حرکتی می گشت ؟! پاسخ اینجاست! عنوانی جدید از سری بازی های معروف Socom که به دست Zipper Interactive ساخته خواهد شد و با PlayStation Move سازگاری کامل خواهد داشت. بی شک بخشی از نمایش کنفرانس سونی با انجام این بازی با Move تعلق خواهد داشت!

LittleBigPlanet 2

rnotbzk6c3rb3w3dcksp.jpg

اگرچه LittleBigPlanet 2 نمایش و معرفی مفصلی قبل از برگزاری E3 داشت اما باز هم می تواند در کنفرانس خبری امشب سونی جایی داشته باشد.

Motorstorm 3

826oqlxd9gg8sh1o77do.jpg

سومین عنوان از سری Motorstorm نیز که این بار متفاوت تر از دو شماره قبلی به نظر می رسد هم در زمره بازی هایی قرار دارد که قبل از E3 معرفی شدند و می توان منتظر یک نمایش فوق العاده از آن بود.

inFAMOUS 2

2s6jnoxhxrc9jjmqte0o.jpg

Sand-Box ـیی با محیط باز و انرژی هایی که دنباله شماره یکی است که تواسنت موفقیت خوبی را برای استدیو Sucker Punch کسب کند. شاید امروز، روز Sucker Punch باشد !

Agent

9c8x3ikn1v73cpr291wg.jpg

عنوان انحصاری Rockstar که در کنفرانس خبری سال گذشته سونی معرفی شد و ما تنها نام آن را دیدیم. شاید امروز بتوانیم از Agent اطلاعات بیشتری کسب کنیم!

و نمایشی از بازی های بازرگ مولتی پلتفرم و اتفاقات و سرپرایزهایی که ما از آن ها خبر نداریم.

این تاپیک تا پایان کنفرانس مختص هئیت تحریریه خواهد بود و تیم سونی تحریریه این کنفرانس خبری را پوشش کامل خواهند داد و لحظه لحظه ان را گزارش خواهند کرد.

آخرین ویرایش:
خب بالاخره آخرین کنفرانس هم تموم شد !
به نظر من به پای نینتندو نمیرسید و فاصله زیادی باهاش داشت ولی برای شخص من از کنفرانس مایکروسافت بهتر بود.
نمایش Killzone 3 خیره کننده بود. گرافیک و جو بازی واقعآ زیبا بود !
از نمایش Sorcery هم خوشم اومد هرچند زیاد اهل این سبک نیستم.
نمایش Tiger Woods دقت بالای Move رو نشون داد و البته Lag هم داشت !
کوین باتلر فوق العاده بود و خنده ها و سوت و دست شدید ملت هم این رو نشون میداد. کلآ شخصیت محشری داره ! ولی اون تبلیغ بعدش به نظرم اضافه بود و جاش اینجا نبود.
تبلیغ های Wii گونه Move هم باعث شد یه چرتی بزنم :دی
Little Big Planet 2 به شدت زیبا بود و رسمآ کارخونه بازیسازی بود !!! این طور که دیدم بعیده سبکی باشه که نشه با این بازی ساخت :دی
سورپرایز اصلی مراسم در کنار Twisted Metal که بعد از سالها قراره ملاقاتش کنیم و واقعآ هم مهیج و شلوغ بود , جناب Gabe Newell بودن ! کسی که حضورش توی کنفرانس سونی شاید از حضور کوجیما توی کنفرانس مایکروسافت هم عجیب تر بود !! حداقل کوجیما بدترین حرفها رو در مورد کنسول مایکروسافت نزده بود ! جالبه Gabe Newell هم همه رو شگفت زده کرد بابت حضورش , هم گفت بهترین نسخه Portal 2 برای PS3 هست !!!
عرضه Dead Space: Extraction برای Move هم خبر جالب و غیرمنتظره ای بود.
همین طور عرضه تعداد زیادی کانتنت اختصاصی از AC2: Brotherhood , Medal of Honor , Dead Space 2 و Mafia II که البته زیاد مهم نیست چون اکثرآ بعد از مدتی برای 360 هم میان.

و در آخر این تریلر GT5 بود که من رو دیوونه خودش کرد ! :دی واقعآ فراتر از حد انتظارم بود ! ولی حیف که یه کم دیر عرضه میشه :دی

در مجموع به نظرم از کنفرانس مایکروسافت بهتر و از کنفرانس نینتندو هم به مراتب ضعیف تر بود. انتظار چیزهای خیلی بیشتری رو داشتم که به جاش فقط صحبت اضافی کردن و ویدئوهای جمع بندی شده از عناوین درپیت از عناوین PSP و PS3 نشون دادن !

quoted for truth :دی

Gabe Newell اومدمن شاخ در اوردم :دی با اون حرف هایی که درباره PS3 زده بود!!
کلاً نشون داد PS3 لاین آپ خیلی قوی داره و از همه مهمتر تغییرات آب و هوایی و پیست های مختلف GT5

F**kin awesome :دی

درکل E3 کاملا نتیجش برام بر عکس شد! نیتندو خیلی فان و هارد کور رو جمع کرد 3DS ترکوند ولی سونی MS فعالیتشون بیشتر تو کار پچ و کژوال و تبلیغات بود!:-"

تنها فرق کنفرانس سونی و MS 30 دقیقه ی اول و 30 دقیقه ی اخرش بود:دی

ميبخشيد ولي پس كي و كجا نشون بدن؟ بهترين زمان مگه تو E3 نيست ؟ مگه همه شركت ها بهترين كارهاشونو تو E3 رو نميكنن؟

تا الان سابقه نداشته کنسول های دستی سونی یکی دو ماه زودتر لو نره!منم امیدی به نمایش نداشتم!

ولی اگه بود -سورپرایز عالی میشد-

گفته شد این ماه عرضه خواهد شد
و البته 3 ماه اول رایگان است...(نُخطه سر خط)

ولی خُب دیگه کسی نمی تونه بحثی کنه سر پولی بودن XBL چون PSN هم پولی شد :دی

ربطی ندارن به هم :دی امکانات فعلی PSN مثل بازی کردن و غیره همچنان مجانیه!
این بخش پولی برای مضامین اضافه هست.

ناامید شدم ... پس سخت افزار جدید چی شد ؟؟؟ یه عالمه سورپرایز چی شد ؟؟؟ EA که آدم فروشه یکم دیر تر تمام انحصاری هاش رو برای 360 هم میده ... توئیست متال هم که لو داده بود پچر احمق ... رسما یه پورتال فقط سورپرایز بود ... آخه سونی وقتی سورپرایز نداره مجبوره بازی هاش رو قبل E3 انونس کنه ؟؟؟ واقعا مجبوره ...
راجع به اینکه از مایکرو سافت بهتر بود یا نه بحث نمی کنم چون بازی رده بندی اصلا جذابیت نداره حتی اگه بین اسپانیا و آلمان باشه !!! مهم اینه که نینتندو که هیچکی انتظارش رو نداشت امسال ترکوند ...
پ.ن : من خیر سرم فردا 9 صبح امتحات ترمودینامیک دارم ... تا الان نشستن پای دو تا کنفرانس و قبلش هم ترلیر های دیروز و خواب البته ... 5 ساعت وقت دارم یه درس 3 واحدی رو ببندم :| ( کنفرانس سونی رو اگه می دونستم اینجوریه نمیدیدم و درس می خوندم که نیوفتم)

ps+ رو توضیح بدید لطفا

خُب یه بخش جدید که به PS3 اضافه میشه.
در اون شما به بعضی امکانات رایگان دسترسی دارید.
اینجا ازشون اسم آورده شده :

Code:
Every current PSN feature remains free, but they'll be adding a lot of  exclusive content. First up will be two PSN Minis and an Infamous 2  demo. Plus you'll have access to Qore.

قیمت هاش هم که مشخص شده!
3 ماه اول هم رایگان هست...
این ماه هم عرضه خواهد شد.

خود من هم از افرادی هستم که اشتراک 1 ساله ش رو خریداری خواهم کرد!

کنفرانس بدی نبود . من نمیدونم سونی چرا بازیهاشو قبل e3 معرفی کرد اصلا نمیدونم این جه سیاستیه اگه بازیهاشو الان معرفی میکرد میمرد اونوقت کلی سورپرایز داشت شاید نمیتونه نگه داره خودش لو میده سنگین تر باشه . move به نظرم چیزه جالبیه حداقل بیشتر بازیهارو میشه باهاش انجام داد . kz3 عالی بود . lbp 2 خیلی سرگرم گننده هست . یکی دوتا سورپرایز هم داشت که البتهTwisted metal تا حدی این یارو لو داده بود ولی خیلی شاخ بود شانس من همش تصویر قطع میشد .در کل کنفرانس خوبی بود به نظر من از ماکرو بهتر بود ولی امسال جفتشون چنگی به دل نمیزدن .

ميبخشيد ولي پس كي و كجا نشون بدن؟ بهترين زمان مگه تو E3 نيست ؟ مگه همه شركت ها بهترين كارهاشونو تو E3 رو نميكنن؟
چه ربطی داره. مگه بحث سر این بود که چرا اینجا معرفی نکرد؟ اصلا وقت PSP2 نرسیده که بخواد معرفی کنه. PSP کلی راه در پیش داره.

دوستان یه چیزی میگم خواهشا ناراحت نشید.
Move همون کنترلر wii هست که با بازیهای هاردکورتر سازگاره.
در ضمن کاملا هم مشخص بود لگ داره.
البته من به شخصه move رو به کینکنت ترجیح میدم اونم به خاطر kz3 .
بازی برزیل هم نتوستم ببینم!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or