اینکه سورپرایز نیست ! مهدکودکه !! lol
به اون دوستمون هم گفتم فقط وارد بازیسنتر نشین و به بقیه فرومها هم سر بزنین. البته در اون صورت هم شاید کل جهان فن کولر سونی بشن !!خیلی جالبه!بیشتر کسانی که می گن kinect فلان بود و بیسار بود و مهد کودک بود,عکس xbox زیر اواتارشون نیست!خوب عیب نداره,ظاهرا حمله ی همه جانبه و از پیش تعیین شده بود!:biggrin1:چون قبل از اینکه اونهایی که منتظرش مثل من نظر بدهند,همه ی فن کولر های سونی ریختند و نظر دادند!
شما یه پست از من پیدا کن که من گفته باشم kinect بده...من اصلا نگفتم kinect بده و هرگز هم نخواهم گفت چون هرکی چنین حرفی رو بزنه که kinect بده فقط خودش مسخره کرده من تو تاپیک کنفرانس ماکروسافت فقط از بازی هایی که برای kinect نمایش داده شد صحبت کردم و بس..!!!!خیلی جالبه!بیشتر کسانی که می گن kinect فلان بود و بیسار بود و مهد کودک بود,عکس xbox زیر اواتارشون نیست!خوب عیب نداره,ظاهرا حمله ی همه جانبه و از پیش تعیین شده بود!:biggrin1:چون قبل از اینکه اونهایی که منتظرش مثل من نظر بدهند,همه ی فن کولر های سونی ریختند و نظر دادند!
ایکاش 3ds و kinect با هم نمی امدند!خیلی دوست داشتم جفتش را می داشتم1ولی خوب نمی توانم از inect بگذرم!و البته مشکل جیب و....
به اون دوستمون هم گفتم فقط وارد بازیسنتر نشین و به بقیه فرومها هم سر بزنین. البته در اون صورت هم شاید کل جهان فن کولر سونی بشن !!
http://en.wikipedia.org/wiki/Autostereoscopy
جالب ترین بخش به نظرم معرفی 3DS بود
ولی هنوز برام مبهمه که چطوری بدون عینک میشه 3D دید ! :confused:
ولی هنوز برام مبهمه که چطوری بدون عینک میشه 3D دید !
حالا باید 3DS بخریم...