نمایشگاه/رویداد E3 2010 | E3 Nintendo Press Conference 2010

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
درود

d0g8npoq14gw3lfifr.png

کنفرانس خبری نینتندو راس ساعت 20:30 دقیقه به وقت تهران آغاز خواهد شد که مانند سایر کنفرانس ها، این رویداد هم به طور کامل توسط تیم تحریریه سایت بازی سنتر گزارش خواهد شد.

با ما باشید!

آخرین ویرایش:
ولی این اشاره های پیاپی به در آوردن عینک هارو چطور ارزیابی می کنین...؟:دی
الان نینتندو هی میگه عینک هارو در بیارین 1 ساعت بعد سونی میگه عینک هارو بزنید به چشمتون...!بدبخت مخاطب...:دی

مگه قراره نظر من با اونا یکی باشه؟ واقعا یه جاهایی زیادی حرف میزدن! این آخریه که واقعا به یک مترجم کار کشته نیاز بود! از روی کاغذ میخوند راحت تر میشد فهمید!
ببخشید! شیرخوارگاه!:biggrin1:

بیاید و اگر طالبِ بحثید منطقی بحث کنید

شیرخوارگاه!:eek: زلدا و گلدن و متروید و متال گیر و اسسین و رزیدنت ایوِل و ... همه مالِ کودکانند؟!

ولی این اشاره های پیاپی به در آوردن عینک هارو چطور ارزیابی می کنین...؟:دی
الان نینتندو هی میگه عینک هارو در بیارین 1 ساعت بعد سونی میگه عینک هارو بزنید به چشمتون...!بدبخت مخاطب...:دی

من فقط میترسم این حالت بودن عینک توهم ایجاد کنه :biggrin1: دقیقا مثل اون بچه هه تو سینما که تو بازی Red dead نشون میده توهم مزنه مادره رو قاچو میکنه .

در ضمن ماريو 64 با گرافيك بهتر و كنترل وي هم ظاهرا معرفي شد من اون قسمت فقط صدا داشتم درست شنيدم ديگه
نه انجا داشت در مورد اینکه این بازی چطوری ماریو رو وارد عرصه 3D کرد صحبت میکرد تا با این مقدمه 3DS رو معرفی کنه!

بیاید و اگر طالبِ بحثید منطقی بحث کنید

شیرخوارگاه!:eek: زلدا و گلدن و متروید و متال گیر و اسسین و رزیدنت ایوِل و ... همه مالِ کودکانند؟!
نه نیستن:دی ولی احتمالا جز اینا بقیشون مال کودکانند:دی حالا نمیدونم چه جوریه که کنفرانس ماکروسافت با وجود Gears of war 3 و Halo reach و Kingdoms و Forza و Star wars و Call of duty black ops و MGS rising و.... میشه مهدکودک ولی اینو بگیم مهد کودک از 10 جانب مورد حمله قرار میگیریم:دی

من یه پست دیگه بدم اختصاصی 3DS ....
تصور کنین وقتی DS بود با یه صفحه تاچ و یه میکروفون و یه کلید چهار جهت و یه کلید رو در وقتی باز و بسته میشه چها که نکرد ... همه گیم پلی DS رو تحسین می کردن و میگفتن که این ابزار های کنترل خلاقانه هستش و کسایی که مثل من تجربه اش کردن میدونن که چه حالی میده ... حالا تصور کنید که یه دوربین داخلی ، یه دوربین 3d خارجی ، یه صفحه واید 3d ، گرافیک در حد wii یا ps2 ، آنالوگ هم به قبلی ها اضافه شده ... حالا تصور کتید برای ایجاد یه گیم پلی خاص چه کارها که نمیشه کرد ... الان دیگه محدود کننده میتونه خلاقیت بازی ساز ها باشه ... نینتندو سهمش رو خیلی عالی انجام داده ...

نه نیستن:دی ولی احتمالا جز اینا بقیشون مال کودکانند:دی حالا نمیدونم چه جوریه که کنفرانس ماکروسافت با وجود Gears of war 3 و Halo reach و Kingdoms و Forza و Star wars و Call of duty black ops و MGS rising و.... میشه مهدکودک ولی اینو بگیم مهد کودک از 10 جانب مورد حمله قرار میگیریم:دی

این بازی های که نام بردی چند دقیقه از کنفرانس بود ؟ نیم ساعت و 1.5 ساعت داشت خاله بازی میکرد .

اما نینتندو 1 ساعت 3DS رو نشون داد 1 ساعت هم بازی های خدای WII رو .

نمایش خوبی بود!اما هنوز ببهترین کنفرانس نیست!هنوز بهترین کنفرانس E3 ماله پارسال مایکرو بود!ولی قبول دارم امسال نیتندو بهتر بود!هر چند من از کنفرانس مایکرو هم خیلی خوشم آمد!
پ.ن:من فن حساب می شم؟:biggrin1:

واقعا فوقالعاده بود اعتراف میکنم به شخصه تا قبل از شروع کنفرانس اصلا انتظار همچین کنفرانسی رو نداشتم و فکر میکردم که مثل چند سال اخیر گند بزنه اما بد ضایع گشتیم..:biggrin1:
خیلی خوب بود پشت سر هم سورپرایز داشت پشت سر هم بازی های فوقالعاده جذابی رو به نمایش میذاشتن Zelda و Goldeneye 007 هم که دیگه حرفی رو باقی نمیذارن 3D هم که دیگه رسما ترکوند و هیچ حرفی رو باقی نمیذاره...
در کل فوقالعاده بود به نظرم بهترین کنفرانس نینتندو و از بهترین کنفرانس های اخیر بود..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or