نمایشگاه/رویداد E3 2010 | E3 Nintendo Press Conference 2010

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
درود

d0g8npoq14gw3lfifr.png

کنفرانس خبری نینتندو راس ساعت 20:30 دقیقه به وقت تهران آغاز خواهد شد که مانند سایر کنفرانس ها، این رویداد هم به طور کامل توسط تیم تحریریه سایت بازی سنتر گزارش خواهد شد.

با ما باشید!

آخرین ویرایش:
خیلی خواب آور بود! جز اون قسمتی که به 3DS رسیدن بقیشو از نظر من باید ریخت دور.

نینتندو منفجر کرد !!!
بدون شک جزو 2,3 کنفرانس برتر تاریخ E3 بود !
Legend of Zeldaـی جدید با گیم پلی جالب
GoldenEye 007 که خودش یه بمب 100 مگاتنی هست !
Kirby محبوب با طراحی محشر !
Donkey Kong با اون نمایش فوق العاده !
Kid Ikarus که برای طرفدارای نینتندو یک بُت محسوب میشه !
نمایش عالی Metroid Other M و Epic Mickey (اینا رو فقط عکساش رو دیدم ولی طراحی های بی نظیر Epic Mickey توی عکسها هم مشخصه)
معرفی 3DS که علاوه بر اینکه به عینک نیازی نداره , Motion Sensor هم داره.
معرفی بازیهای بزرگی مثل Resident Evil , Metal Gear Solid , Kingdom Hearts و ... برای 3DS

خوش به حال طرفدارای نینتندو که یکی از کامل ترین و بی نقص ترین کنفرانسهای تاریخ رو دیدن !
بی نقص ترین؟ هر کی نظر خودشو داره ولی مهد کودک ترین و پر حرف ترین و مزخرفترین کنفرانس همین بود! حرف زدن خوبه ولی زیادی حرف زدن باعث خواب آلودگی میشه. این یاروییم که واسه 3ds اومد که اصلا انگلیسی بلد نبود. ولی از نظر بعضی بازی هایی که معرفی کردن خوب بود.
جالبه 3DS هارو بسته بودند به کمربند این خانوما - کسی بخواد بدزده باید خانومرو هم روش ببره :biggrin1:
اینجوری که احتمال دزدی بیشتر میشه....:دی

هر کسی ندیده همین الان بره کلش رو دانلود کنه. به معنای واقعی ترکوند. از اجراش گرفته تا نمایشها تا تبلیغاتش با اون همه دختر تا اون تبلیغش که همه رو میکشید داخل تا گرافیک عجیب kirby تا بخش قدیمی اپیک میکی تا تکنولوژی های بکار رفته در nd3s یعنی مایکرو که دیروز نابود بود , امروز سونی خودش رو بکشه هم نمیتونه چیزی در این حد داشته باشه. باشکوه ترین کنفرانسی بود که تابحال دیده بودم.
من که از نینتندو بدم میاد واقعا حیرت کردم.

عالی بود، برخلاف چند کنفرانس اخیرش این یکی خیلی خوب بود، نشون داد کنفرانس یعنی چی! پشت سرهم بازی معرفی کرد یکی از یکی بهتر :دی
منتظر کنفرانس بعدی هم هستیم :دی

بی نقص ترین؟ هر کی نظر خودشو داره ولی مهد کودک ترین و پر حرف ترین کنفرانس همین بود! حرف زدن خوبه ولی زیادی حرف زدن باعث خواب آلودگی میشه. این یاروییم که واسه 3ds اومد که اصلا انگلیسی بلد نبود. ولی از نظر بعضی بازی هایی که معرفی کردن خوب بود.
دقیقآ هرکی نظری داره. شما هم بهتره به جای اینکه کل تمرکزت رو روی بازیسنتر بذاری , نظرات بقیه فرومهای جهان رو هم مطالعه کنی !
مهدکودک !!! lol
nro0e70390cf74w0k3n9.gif

سونی واقعآ کارش سخته !

یه اشتباهی کسای که میخوان نینتندو رو بگیرن میکنن فکر میکنن نینتندو برای وصیله هاش هستش خوب شده به نظر من امشب نشون داد واقعا بازی های شاد و بی نقصی داره که واقعا عالی هستش موجب میشه آدم بره بگیره وصیله هاش رو واقعا میکی با ZELDA حرف نداشتن .

سونی باید ما رو آتیش بزنه تا بتونه کنفرانس نینتندو رو فراموش کنیم وگرنه از همین الان نینتندو اول شده حساب کنید . واقعا هم حقش هستش با چیزی که نشون داد.

یه سری از اینایی که به دیشب به گیرز 3 میگفتن خواب آور

من که یادم نمیاد کسی همچین حرفی زده باشه! اکثرا هم میگفتن 30 دقیقه اول عالی بود اما از وقتی نوبت به کینکت رسید خز شد!:دی

در هر صورت بیا بحث رو ادامه ندیم، اینجا فقط در مورد کنفرانس نینتندو صحبت بشه!

توی این کنفرانس سوای بازی های زیبایی که نمایش داده شد نحوی نمایش هم خیلی جالب بود! یعنی فوقالعاده بود!

عاشق نظرات یک سری از دوستانم من :دی منی که داشتم گزارش می کردم، دلم نمیومد نمایش بازی ها رو از دست بدم! با اینکه نه Wii دارم نه DS ! چیزی که توی این برنامه موج میزد، سادگی نمایش بود. واقعا فوق العاده بودن بازی ها!

دقیقآ هرکی نظری داره. شما هم بهتره به جای اینکه کل تمرکزت رو روی بازیسنتر بذاری , نظرات بقیه فرومهای جهان رو هم مطالعه کنی !
مهدکودک !!! lol
nro0e70390cf74w0k3n9.gif

سونی واقعآ کارش سخته !

به نظر من تنها راه پیروزی سونی معرفیِ PSP2ـی با سخت افزار و بازی های لانچِ خفن
در غیر این صورت...

مهدکودک !!! lol
nro0e70390cf74w0k3n9.gif

سونی واقعآ کارش سخته !
مگه قراره نظر من با اونا یکی باشه؟ واقعا یه جاهایی زیادی حرف میزدن! این آخریه که واقعا به یک مترجم کار کشته نیاز بود! از روی کاغذ میخوند راحت تر میشد فهمید!
ببخشید! شیرخوارگاه!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or